За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 9

• 29 642
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Няма допълнителни епизоди.
И аз се надявах на продължение, но в Корея сериалът не бил популярен.
Изгледах китайската версия - втори сезон.
Благодаря ти много за отговора.

# 331
Коя е китайската версия? Намирам само корейския.

# 332
# 333
  • София
В средата на януари социалките бяха гръмнали, че Lee Joon Gi е сложил видео в Инстаграм с кадри от сериала и е написал "Moon Lovers 2024", та се спекулира, че може би все пак ще има втори сезон.

Скрит текст:
Moon Lovers ми е много на сърце - беше първият източен сериал, който изгледах миналата година и търсенето на втори сезон на китайския оригинал съвпадна с ученето ми на езика, оттам се прехвърлих на китайските уксии.

# 334
Здравейте дами! Тъй като и аз съм фен на филмите, които гледате, бихте ли ми казали къде мога да гледам с руски субтитри? Изгледах всичко, преведено на Нетфликс, но има още много, които за съжаление са само с английски, немски и турски. Аз нямам проблем само с руски и украински за съжаление.

# 335
Цитат
Тъй като и аз съм фен на филмите, които гледате, бихте ли ми казали къде мога да гледам с руски субтитри?
  Dorama club
Doramatv
Dorama live
Vk
OK
Някои от по - известните на руски
или просто напиши в търсачката след желаното заглавие на дорама - смотреть онлайн и излизат и други сайтове на руски

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 10:46 от Danifin1

# 336
Много Ви благодаря!

# 337
  • България
Имам предвид друг китайски сериал, който е аналог на корейския.
Пак има пътуване в миналото.
Първи сезон е подобен на корейския, но не можах да го изгледам. Мъжете са с бръснати глави с плитка и това ми е много неестетично. А и историята не е така захаросана. Той има жена, деца, не е красавец.
Scarlet Heart (2011)
Тъй като и аз бях завладяна от Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (2016) , реших да гледам втори сезон на китайския.
Хареса ми, музиката е страхотна, актьорите са добри. Тук пак се играе от некрасивия от първи сезон, но е с нормална коса и тъй като е добър актьор, нещата вече са доста приемливи.
Към финала имаше малко странни епизоди, но поне завършиха историята.
Действието се развива в нейното време, след събуждането.
Scarlet Heart Season 2 (2014).
Хубавото на горния сайт е че показва подобни сериали и различни версии, продължения.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 10:04 от МоарейнД (от книгата)

# 338
# 339
  • София
bb6, а, значи това е видеото, за което четох къде ли не. Аз не съм го търсила, защото прекалено често тръгват слухове за какво ли не и не смея да се надявам докато не видя нещо. Sad Иначе много ми се иска някога да ги видя във втори сезон.

Моарейн, трябва да призная, че като търсех инфо за Moon Lovers и разбрах, че корейският е по китайска новела и има и китайска версия с два сезона, попаднах на темата във форума и си спомням, че точно твоето мнение за бръснатите глави ме отказа да гледам първи сезон на китайците. Sweat Smile Пък след Lee Joon Gi  не можех да си представя да гледам подобна история с някой с бръсната глава.

# 340
В средата на януари социалките бяха гръмнали, че Lee Joon Gi е сложил видео в Инстаграм с кадри от сериала и е написал "Moon Lovers 2024", та се спекулира, че може би все пак ще има втори сезон.

Скрит текст:
Moon Lovers ми е много на сърце - беше първият източен сериал, който изгледах миналата година и търсенето на втори сезон на китайския оригинал съвпадна с ученето ми на езика, оттам се прехвърлих на китайските уксии.

моя първи източен филм беше Замръзналото цвете - A Frozen flower (2008). Южнокорейски е и доста ме беше впечатлил покрай секс сцените 😄

# 341
Моя грешка за оригинала на Moon Lovers. Но, понеже и в другия пак са n-брой принцове и са гологлави съм се объркала Hands V.

Във видеото на Джун Ги се казва, че са се събрали по повод издаването на книга с пълния сценарий, в който явно има и сцени, които в последствие са отпаднали. Не става въпрос за втори сезон.

geri93p, ти си започнала ударно със Замръзналото цвете, но вероятно вече си разбрала, че между това, което показват във филмите и сериалите има голяма разлика Wink.

# 342
  • България
ElzaFB, пробвай може да ти тръгне.
Дането мисля беше една от нашите съфорумки, която хареса китайската версия повече от корейската.
За съжаление вече не може да потвърди, дали помня правилно. Disappointed
Хубаво бях предложила да има за китайски, отделно за корейски и т.н.
Все повече хора гледат, реално тема за турски сериали е станала за китайски и корейски, първата за всичко азиатско и тя върви, навсякъде се пише за всичко и трудно се следи.
Понякога ми се гледа само китайско, понякога само корейско, но няма откъде да се вземе бърза справка, затова отмятам, отмятам, отмятам...

# 343
  • вятърничава
Замръзналото цвете го гледах и аз наскоро без да прочета предварително за какво се разказва. Мислех си,че ще е като Hwarang. То така се и оказа....почти Smiling Imp
Ето ,че с общи усилия стигнахме до истината Hug
След като гледах Moon Lovers за първи път и попаднах на трейлъри за втори сезон,който трябваше да се развива в съвремието,където се върна Хе Су, а кралят я е последвал,за да я намери.

Тогава болезнено исках да има втори сезон, сега вече съм на мнение,че е по-добре така без продължение.Като гледам какво са замислили - много корейско щеше да стане Joy Устройва ме финала на сериала. Всеки сам си шета на акъла, както се казва. Може да искаш всичко,но не може да получиш всичко, има възмездие,угризения, а любовта и властта определено не вървят ръка за ръка.
Често го повтарят вече по наш тв канал и всеки път се заглеждам по любимите сцени - появата на Lee Joon Gi, запознанството им, когато Хе Су му носеше закуска,изкачвайки хълма с кошница,сцените край светилището, и когато тя го лекуваше и бяха заедно преди той да стане крал. Харесвам го повече с маска и развяти коси.
Lee Joon Gi се беше завърнал да снима в двореца преди няколко години реклама на крем за лице.

# 344
Започнах новия за съдията Ди; не е зле, но се надявах да наблегнат повече на чисто криминалните елементи.
Освен това какво го е прихванало дизайнерът на костюмите - какви са тези парцали, които висят от главния герой? Наметало ли би трябвало да е?

Общи условия

Активация на акаунт