Отговори
# 105
G&B, харесва ми и костюма и обувките! Дано и облечени си паснат...обичам да нося костюми.
Пак се отвори дебелеене, днес ми подариха турски кори, виждали ли сте вита баница в тава за мусака! Joy Добре, че оставих роклята за НГ за последния момент.. Wink

# 106
  • Sofia
Забравих, че не ви показах чантата, която не харесахте 😀

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 22:37 от Vesana

# 107
Хубава е чантата!
А за прехода от голяма към малка…
В малката нося 2 комплекта лични документи, карти. Портмоне. Паспорт. Торба, която се сгъва на джобче. Ключове, четка за коса, червило, гланц. Превръзка/тампон. … маска.
Не вярвах, но става! Ако успея да сложа и кутията със слънчевите очила ще е супер!

# 108
На мен чантата ми харесва, без презрамката, която е широка и шарена...
Но пък ти ми харесваш с червеното палто и рокля на хоризонтално рае Sunglasses

ПП: Мариета, ако махнеш четката за коса, очилата ще влязат Wink

# 109
  • Sofia
Да, хич не ти трябва четка за коса. Остави си я в офиса, ако много държиш на четка.

# 110
Опитвам се да се сетя как съм кометирала чантата на Весана, но не се сещам. Обаче комбинацията с чантата много ми харесва!

# 111
Аз я харесах още тогава! Сега с Веси още повече!

# 112
  • София
Като казахте чанти, вчера в МОЛ-а, влизам в първия магазин и развънявам алармите. Излизам спират. Пак влизам - дрънкат. Никой не дойде да ме провери. Аз се чудя защо, но решавам ще разглеждам. И пак си мисля, усещам се в един момент, грабвам нещо и влизам в пробната. Преравям си чантата, която получих от Манго, вътре между етикетите - аламичка. От тия малките на лентичките. С ключ успях да пробия плата и да я измъкна. Заврях я в портмонето. Нищо не пробвах и се прибрах. Та си режете етикетите.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 15:21 от asa

# 113
Същото се случи и при мен с чанта от аутлета на Манго. Цял ден обикалях магазините и навсякъде пищеше от мен. Така се филмирах, че по едно време взех да ровя в чантата да видя какво има вътре. Усетих се чак след две седмици и изрязах етикетите😀

# 114
Другарки, аз новата тема съм я проспала.Нищо и никого не видях Sad
За Бъдни вечер сме си у дома, за Коледа не знам.Обикновено се обличаме спортно-елегантно, почитаме, че е празник.
За НГ сме на ресторант, знаете роклята.
Какво промених през изминалата година- да не оставям на дребни души да влияят на моя баланс.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 02:14 от ДХ3

# 115
В новогодишната нощ искам да бъда в шармантна рокля с блясък, обувки с високи токове ( не съм слагала от години) и да нося  перука с тъмен цвят(руса съм).

# 116
  • Велико Търново
Добро утро!
Мисля, че всичко изчетох, пропуснах снимката на Змия, но съм убедена, че е била много хубава.

Марунка, точно едната ми приятелка има такава хубава, руса и дълга коса като твоята, и тя си прави невероятни къдрици с Дайсъна.Тя доста пъти ме кани у тях да ми прави косата, ама аз нали все много работя, а пък и не бях мислила за такъв уред, но като го имам ще го ползвам/или поне ще се мъча да го ползвам/.

Ани, на патерица да се много години щастливи и все така прекрасни!
И на теб, и на Бич роклите ви седят чудно.И в спортната тема те видях-само може да мотивираш и да се радваш на постигнатото.

Веси, на мен аутфита ми харесва и чантата също.
Аз едно време носех огромни чанти тип торба, ако имам време ще снимам една от Богданин-огромна е.Преди 7-8 години си поръчах една от някаква група във Фб малка и тогава момичето, което ми я продаде каза, че след като си е взела първата малка чанта, никога не е сложила вече голяма.При мен същата работа, но с уговорката, че ходя с огромен сак за фитнес.Все се смея, че в него има от долни г.., минаваме през хляба и млякото, и стигаме до Шанел.
Вчера получих тези, едното явно е някакъв хайлайтър, защото има и четка.
Скрит текст:
Подготвям пролетта вече.
мокасини
Скрит текст:
рокля
Скрит текст:

Макадамия, на мен ми харесваш и на двете снимки.Смятам, че трябва да има разнообразие!И червилата са хубави!

C&B, страхотен подарък!Честита да ти е новата позиция!
Копче, честито и на теб!
Днес мъжа ми става на 50.Да е здрав и щастлив да е!
Ветрена, прекрасна си!Моите червила дойдоха на друия ден, когато ти писа, че има промоция.Още минала седмица го подарих едното, мисля, че писах и тук.

Пожелавам ви хубав ден и се извинявам, ако пропускам някой!

# 117
Siska, са е здрав мъжа ти, да е дълголетен и да те обича много!И ти него Wink
❤❤❤ Желая му да започва по-добрата половина на живота му. 🌹🌹🌹

# 118
  • Sofia
Жив и здрав да е, Сиси! Весел празник и усмихнат ден!

# 119
Върнах се назад и видях дамите с по две чанти.
Казвам го информативно и всеки е свободен да ходи както пожелае.
Дамите, които следя за стил и етикет категорично отричат носенето на две чанти. Може да е модерно и тенденция, но не го прави елегантно и от класа. Все едно си натоварено магаре.
Чантата трябва да е една да ти побира всичко включително и лаптопа. Раниците също ги отричат.

Общи условия

Активация на акаунт