Отговори
# 1 650
.
Мими и аз има такъв телескопичен стелаж в банята Simplehuman . Родих се с него - алуминий и истинска неръждавейка.
Да, да и аз съм много доволна от него и най вече не дупчиш стената. Не е мръднал, или нещо ръждичка да съм видяля!
Марката прави страхотни качествени неща, но отдаааавна закриха магазина в мола!

# 1 651
  • Бургас
Мими, за мен къдрава коса трябва да е поне да раменете за да и се види красотата.А с  препарата на Ани ще ти се оформи красиво/много харесвам марката/.Може и да слагаш малко масло в къната.После с пръсти или едър гребен.Едно време се мъчех да спя с какво ли не на главата да се къдря, толкова е хубаво да имаш чуплива коса и естествен обем.

# 1 652
Мими, някой друг вече го каза, но и за мен все едно си друг човек на двете снимки. А косата е страхотна. Дай ѝ шанс на дължината!

# 1 653
В къната слагам масло от Жожоба на Алтея!

# 1 654
Pepsi, за съжаление нямаше налични от показания от теб модел, но всички, които пробвах не бяха тежки или с твърди подметки. Единствено белите им маратонки тежаха ужасно.

# 1 655
  • тук-там
И аз съм във всички бани с телескопичен стелаж в банята Simplehuman на Мими. Страхотен е! Аз ги поръчвах от проидее (немски сайт), но сега видях, че в Гама Елит са намалени и са на същата цена в момента.
Хич не ми се вярва да има палто на Макс Мара на 115 евро. Гледах намаленията на марката и палтата са далече от тази цифра.

# 1 656
  • София
Снощи щях да пиша,но се отнесох.Още един глас за по-дълга коса на Мими.И както някой по-горе е казал за да се види красотата на къдравта коса трябва да се остави да порасне.
За Simplehuman и аз знам,че са добра марка.Но по-важното е,че навреме иде реч за тези телескопични стелажи.И не се дупчат стените, така ли?А как се закрепват тогава?Ще ги разгледам.Някога  бях харесала и сушилниците им за съдове.В крайна сметка си купих на Брабантиа,че някак повече ми допадна като модел.
Поразгледах набързо.Струва ми се,че този на Мими се поставя на земята.Ако е така при нас няма възможност за това.Повечето модели не са налични и са със срок 30 работни дни.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 10:07 от Ali97

# 1 657
Успешна седмица дами 🍀

Мими, суперска коса имаш ❤️
пробвай да я пуснеш

Малко са ми гримовете и стоят или в чекмеджето на бюрото, или в дамската ми чанта ако пътувам - спирала, 2 молива, 2 малки палитри сенки - една лятна, една зимна и една безцветна прахообразна пудра за вечер. Едно червило и един глос в чантата.
Бялата козметика също е малко и е в банята.
Парфюма който нося е върху бюрото, Nun е прелест, много съм хепи, че съфорумка ме срещна с него, нямаше и да го погледна, а другите са в чекмеджето, около десет са.

Тази витрина ми харесва цялата, всичко бих носила, ботушите и прелестните обувки от които виждам малко също.

Вдъхновихте ме и сутринта извадих шарената си Зарена. Е, малко е бяла и има летен вид, но стои добре на тъмни дрехи.

На Alteya харесвам течните сапуни за ръце, тяло, че и за коса ги ползвам понякога.

# 1 658
G&B, много ти благодаря за отзива Simple Smile. Запазила съм си обувките в любими. Ще почакам, евентуално за някакви намаления.
mimi.7299, пускай ги тези хубави къдрици по - дълги.

# 1 659
  • Бургас
mtz, не съм се изразила правилно явно - 115 беше едно от палтата на втората снимка. На Max Mara кафевия кожен тренч беше 4000е, флоралните риза/пола /панталон на Dior по 2700-2800 всяко и т.н, но реших че е излишно да ги споменавам.

# 1 660
  • София
Лесно е връщането от Bestsecret  macadamia. Трябва само да си запазиш кашона и всички опаковки с които е дошла стоката. ... Ако е поръчката е била с наложен платеж трябва да се попълни и банкова сметка по която да ти възстановят сумата. Отнема 2-3 седмици възстановяването .
За пръв път чувам, да се поръчва с наложен платеж от Беста....Thinking
PayPal, Credit / Debit Card - само това са опциите в сайта.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 12:30 от kopche

# 1 661
Явно съм се объркала Simple Smile.
И по навик от други сайтове съм си описла процедурата за връщане при плащане с наложен платеж.
Моля за извинение.

# 1 662
Дойде Шисейдото. Довечера ще пиша как е, че сега главата ми ври! Води се Глос!

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 13:39 от mimi.7299

# 1 663
Моля за помощ с номерацията на Биркитата Simple Smile помня, че доста от вас имат.
Приятелка иска да си вземе чифт Arizona или Madrid с големи катарами, narrow fit, но се колебае между н. 37 и 38, понеже носи обувки и от двата размера. Има подобни чехли Skechers н.38, които са й леко големи. Аз също нося 37 и 38, премерих чехлите с плътен чорап и ги намирам широки, обаче не знаем дали Бирки 37 няма да са малки на дължина. Никоя от нас няма опит с марката.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 18:52 от Linofrina

# 1 664
Препоръчвам 38, но да има и едно наум за големите катарами на Мадрид ако има чувствителни крака - усеща се ръба им и кожата на Мадрид е малко по-твърда в началото. Да не ги купува ако не ги е пробвала лично и няма никакъв шанс да ги върне.

PS Нямам Скечърс!

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 19:14 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт