Отговори
# 1 620
Якето може да ви се струва странно, но на Макадамия ще ѝ стои. Убедена съм!
Мими, писали сме заедно.
Много съм кьорава, изобщо не го отразих етикета. Гледах модел, кройка, цвят и си го представях на съфорумката. Аз съм за, с две ръце!

# 1 621
  • Sofia
Мими, тъкмо ти намерих зелена чанта за новото яке, а ти си купила вече черна😁

# 1 622
Якето може да ви се струва странно, но на Макадамия ще ѝ стои. Убедена съм!
И аз, на нея и трябва обем нагоре! Wink
Веси, черната е за цикламеното. Давай да я видя...ММ така ще се зарадва! Joy

# 1 623
Ani, първите няколко са с добри ревюта и съвсем поносима цена.
https://www.amazon.co.uk/s?k=led+makeup+mirror&crid=3W3FKCPNGPPE … _ss_ts-doa-p_1_11

# 1 624
Макадамия, ако може да го върнеш го вземи и пробвай.🤗 Тука всяка една от нас е с различен вкус и структура.

# 1 625
От Bestsecret е, дали е тегаво връщането, и чанта ще избера утре….

# 1 626
  • Sofia
Не става много бързо, спазват посочените срокове, не е проблем.
Мими, тази:
https://m.aboutyou.bg/p/desigual/damska-chanta-13891009?utm_medi … _campaign=product

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 21:06 от Vesana

# 1 627
Не съм връщал към тях, само съм пазарувала. Аз умишлено се спирам с чужбинските сайтове, все по-рядко поръчвам, в сравнение с българските. Цялата разправия по връщането ми идва в повече.
Вчера Мариета спомена палтата в Манго, влязох и напълних кошницата с всякакви други глупости, понеже от харесваните от мен палта са останали само големи номера и цял ден днес мисля трябват ли ми две къси поли и летни блузи или не:)
Забравих да коментирам костюма, който Ал сподели, много ми харесва, но не мисля че ще го нося. Не знам защо ги избягвам, твърде униформено ми стои на мен, а на други жени много харесвам костюми.

# 1 628
Лесно е връщането от Bestsecret  macadamia. Трябва само да си запазиш кашона и всички опаковки с които е дошла стоката. Генерира се фомуляр за връщане и етикет от сайта и се носи незапечатан в Български пощи. Там проверяват какво връщаш, трябва да обявиш стойността на стоката и това е всичко. Ако е платено с карта ти връщат сумата по сметката от която е платено. Ако е поръчката е била с наложен платеж трябва да се попълни и банкова сметка по която да ти възстановят сумата. Отнема 2-3 седмици възстановяването .

# 1 629
Благодаря за информацията за чантите. Имам няколко и така стоят в гардероба. Все избирам някоя голяма...

# 1 630
Пепси, благодаря много! 🤗
При мен ги доставя DHL и се чудя дали и по тях се връща. В Бг оперира друг куриер.

# 1 631
Ами в България пратките пристигат със Спиди. Но като се генерира формуляр за връщане в него е написано, че връщането е с Български пощи. В други страни вероятно препраща към местните пощи.

# 1 632
Веси, цвета е супер, но доста натруфена, бръчки, капси..!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 08:29 от bubanka

# 1 633
Мими все се каня да ти кажа, че много ми приличаш на приятелка. 🤗 Дребната е с къдрава коса и фризьорите казват, че не се реши. Като се среши става бухнала като лъв. 😊
Пепси, мерси много. 🤗

# 1 634
  • В заешката дупка
Мими, хем си приличаш, хем бих казала, че може и да са две различни жени. Simple Smile  Преди колко години е първата снимка?

Общи условия

Активация на акаунт