Отговори
# 1 605
Якето ми харесва, но има нещо в него, което ме разколебава.
С години стоях без тоалетка, понеже си мислех че нямам място. Гримирах се на масата в кухнята или на прозореца в спалнята.
Миналата година си открих една компактна в Юск и вече си имам. Натрупала съм я и не е за изтипосване във форума, сигурно на някой би му се сторила малка, но сравнена с никаква, ми е голямо попадение и много ѝ се радвам.
Ето тази е, с табуретка я ползвам и аз, че няма място за стол:

# 1 606
Змия, сега се сетих, че и аз  мога да ползвам тоалетката от стаята на момата. Нали е празна, ама някак си не ми липсва такава мебел! Wink

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 07:31 от mimi.7299

# 1 607
Ехаа, много си хубава, Мими! 😍
Моето огледало в момента е направо без пари. Осма година го ползвам не само за гримиране. Без него вежди не мога да оправям.
https://www.amazon.com.be/-/en/BaByliss-9436E-Magnification-Illu … ted/dp/B07X9ZS5M4
Това на Змия е много красиво. Но ще отнема повече място.

# 1 608
Tuty, много е хубава и щом ти върши работа няма значение, че е малка.

На мен ми трябва по голяма и един хубав голям шкаф за парфюмите да виждам какво имам.

# 1 609
Магни, благодаря мила, снимката не е от днес, просто да покажа чантичката. Не, че днес в косата съм по хубава де, в петък имах час за фризьор, но жената се разболяла от ковид. Но поне днес бях сресана, с подредени къдрици...но краен ефект пак си беше гръмнал бойлер. 🤣
Ще пусна косата по дълга, да видим ще я изтърпя ли. Един познат ми обеща гребен от слонова кост, ако обещая да се реша! 🤣

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 20:06 от mimi.7299

# 1 610
Ако само за ден разходиш моята коса, силно ще заобичаш собствената си.
Днес детенце ме боядиса ( в корените), изми, слага маски, балсами, намали я с 5 см и я изсуши. Направо пълен сървиз получих, че и масаж на скалпа с бонус дузина целувки. Много ми беше хубаво 😊

# 1 611
Охххх, блазе ти! ❤️ Моето девойче все пък иска да ме гримира, но като се видя после получавам уплаха. Simple Smile Така ми липсва вече, чакам я да се прибере за малко заради бреките!

# 1 612
  • тук-там
И моята все иска да ме гримира. И аз съм се замъчила за нея. Да си дойде, пък ще се подложа на гримиране Wink

# 1 613
  • В заешката дупка
Аз всичко си държа в банята и там се глася.

Ranella, дължината на чантата си я нагласяш така, че да ти е удобно. Затова е хубаво да е регулируема. Има различни размери чанти иначе. Моята най-малката е с размери 18/11/6 см. Аз я запълвам с очила, телефон и ключове. Има джобче от външната страна за карти. Ако требва да се сложат допълнително портмоне и кърпички - няма да се съберат. Определено ти трябва по-голяма.

Ето я моята и как я нося обикновено:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 00:24 от ЧеКа

# 1 614
  • Бургас/Пз
Ани, виж това огледало: https://gamaelit.bg/3053-ogledalo-sensor-touch-rose-gold?search=Огледало&description=true
Препоръчвам марката. В сайта има и други модели. На Брабантия също са добри!
Страхотно е, ама и цената му не лъже. Просто си представям как го бутам или някое от децата, пада и се чупи и аз получавам удар. 😂 Ще видя на Брабантия дано са по близо да джоба ми.

Змия, точно нещо такова като твоето си представям, може ли да ме насочиш къде да го видя или да пуснеш линк към него.

Тоалетките много ми харесват, но аз нямам празна стена за съжаление Sad

Чантата , която Мими е показала е изключително компактна и учудващо събира много повече, отколкото дава вид. И аз я нося по същия начин .

Магни, гледам , че е линк към амазон, а като га отворя ми излиза някакъв Хотел 💁

# 1 615
Не съм мерила такъв модел, обичам подчертана талия, червеният етикет от косата няма да се вижда, точно ръкавите ми се сториха нестандартни и ми привлякоха вниманието, определено имам нужда от обем в горната част, никаква мръвчица нямам, само ребра и кокали 😊
Но честно казано на 50 процента ме разубедихте, спестих си едни пари, хич не малко….

# 1 616
Ани, просто копирах първия. Тук трябва да е ок
https://www.emag.bg/kozmetichno-ogledalo-babyliss-led-lupa-uveli … 36e/pd/DZQWGBMBM/

# 1 617
  • Бургас/Пз
Много благодаря. Нещо такова и на мен ми се върти. Или като на Змия Simple Smile

# 1 618
  • Sofia
Това яке е странно - хем е твърде късо, хем е широко,  че и с колан. Не ми харесва и на мен.

# 1 619
Макадамия, не се отказвай, поне го премери, сигурна съм, че на твоята фигурка ще отива. Мен пък точно червения етикет на гърба ме кефи!

Общи условия

Активация на акаунт