Отговори
# 1 590
  • Бургас/Пз
Dez  къде се загуби??

# 1 591
На камънака на който живея прахта е в насипно състояние затова всичко е в кейсове и органайзери. Но и аз нямам много козметика и гримове, събират се на долната етажерка на тоалетката ми.
Аниии, след като дни наред ФБ ми предлага ботите в цвета, който заглеждах, един ден кликнах върху линка и 5 минути по късно ги бях поръчала за 1.78 евро. Още ми се струва пълен майтап, но вчера получих мейл че са в местния пощенски клон да ги чакам тези дни. Ако вземат че ми станат ( на китайски номера нямам никаква вяра) все ще ги разходя един, два пъти да ми мине мерака. Тук даже има тема за тему 😂
Явно набира популярност.
Скрит текст:
Така са на снимка, реалността ще разберем скоро.
Еланор, моето увеличително огледало е с осветление. Три различни - жълта, бяла и слаба светлина, но и трите променят реалните цветове на грима. Та карам повече по усет. Моята тоалетка сама си я проектирах точно заради липсата на място. И е повече като тесен деск с два плота. Огледалото отделно е монтирано. Чудна работа върши за събиране на прахосъбирачки 😂 Хем съм от подредените. 🙄

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 17:40 от MagniМ

# 1 592
  • Бургас/Пз
Ооо,Магни ще чакам с нетърпение да споделиш. Аз не се стърпях и след като 5 пъти ме подсетиха , че мога да добавя още нещо и да ползвам безплатната доставка, не издържах и поръчах и една кутийка за бижута 😂😂😂🙈🙈 Беличка е моята на 4 нива

Я да ви питам Simple Smile накоя от вас  има ли лед огледало , което мога да местя където си искам и не се налага да го монтирам

# 1 593
Аз не съм се замисляла за място за гримове- много малко използвам, в един несесер се събират и си го разнасям според зависи.
Търся си кожено яке, вторачих се в това, защото е по- нестандартно. Вие какво мислите?

# 1 594
Ще споделя разбира се. За да ми е безплатна доставката добавих един повод за куч. Да седи в пощенската кутия, че понякога ме мързи да се качвам за него и ММ ми го пуска от третия етаж ( в смисъл по стълбите, да не си помислите друго). Общата цена нямаше и осем евро. И също ме подканяха да добавям, но бях много твърда и даже ще изтрия приложението като дойде първата доставка. У дома фен на китайските сайтове е ММ, всичко светещо за градина и дома е от али. Аз понякога си поръчвам лакчета за ноктите, чрез него. Но само понякога 😊
Макадамия, на теб ще ти стои, ако ти харесва не го мисли. Аз просто не харесвам колани на къси дрехи.
Между другото костюма на Ал страшно ми хареса. В някой друг живот ще нося само такива.

# 1 595
  • Бургас/Пз
Макадамия, моделът много ми харесва. Аз си падам по такива, които подчертават талията . Не ми харесва външният червен етикет на врата на третата снимка

# 1 596
ani_d, кутийката за бижута изглежда много сладка, моля те сподели когато дойде на живо как е, имам нужда и аз от подбна, но все не стигам до там да тръгна да разглеждам...
macadamia, интересно изглежда якето, само падналите и доста широки ръкави сякаш не ми харесват, според мен ще дават доста обем, особено ако е по-дебела кожата...

# 1 597
Аз козметика нямам много, нямам и тоалетка. Държа кремове - лице, очи, ръце и два серума на нощното. Спирала, огледалце и червило в несесерче, което нося с мен. "Гримирам" се на масата в кухнята на увеличително огледало.
Имам 14 - 15 парфюма на рафт в коридора, където е тъмно и хладно!
Измивните в банята на рафта и шкафа под мивката! Wink

ММ лично поръча цикламеното яке 🤣, а аз черна чантичка Зарена. Ани, толкова е удобна, всичко побира.
Днес не се прибрах от улиците...времето беше тихо и 5 градуса.

Макадамия, якето ми харесва, смятам ще ти стои отлично!

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 18:21 от mimi.7299

# 1 598
Бялата ми козметика е в банята. Декоративната в шкаф в хола. До преди време си държах и парфюмите там, но тъй като бройката расте ги преместих. Срам не срам под висящите ми дрехи са в кутии един върху друг. Мислех си шкаф да си поръчам за тях и да си направя кът в спалнята, където да си държа декоративната козметика и да се гримирам.
За сега се гримирам в хола на естествено осветление до прозореца. Вечерно време обаче в банята.

Макадамия щом питаш ще си кажа. 🤗 И на мен не ми харесва големият червен надпис на гърба. Също така падналите ръкави и не зная дали си пробвала такъв модел и дали се одобряваш с него.
Харесва ми, че има колан на талията. 🤗 Ако има опция за връщане го вземи и премери на спокойствие и си реши.

Аз оглеждам ботуши и май се спрях на два модела. 😅
Сложих за първи  единият колан от Зара, но ми е голям, тъй като е с прихлупваме не личи. Трябва да пробвам двойният, че там е специфично и ако е голям ще се носи на обущар.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 18:47 от cloè

# 1 599
ММ е фен на китайските сайтове за боклучки. Сега чакаме сака за 5 лв. и прашките за по 5 лв. бройката! 🤣 Първо, че прашки нося само ако не трябва да се отбелязват на някоя дреха, второ за 5 лв. ще са до първото пране. Ама нека се радва...
Бикините от Астратекс дойдоха, много са красиви на живо, изпрани са и чакам да ги премеря. Но като гледам ще станат! Wink

# 1 600
  • тук-там
Ани, виж това огледало: https://gamaelit.bg/3053-ogledalo-sensor-touch-rose-gold?search=Огледало&description=true
Препоръчвам марката. В сайта има и други модели. На Брабантия също са добри!

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 19:32 от mtz

# 1 601
Искам да ви попитам - как носите малка чанта през рамо? По диагонал на тялото? Колко трябва да е дълга дръжката? До къде трябва да стига чантата спрямо ханша?
А какво успявате да сложите в една такава чанта мини размер? Задължително ми е портфейл, очила, ключове, кърпички.
Благодаря за съветите Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 1 602
Барбантия също са добри!
Брабантия, Брабантия, не Барбантия! Simple Smile Те ще са и по на сметка!
Ranella, нося я така. Вътре имаше портфейл, калъф с диоптрични очила, кърпички, дезинфектант, електронна цигара айкос и цигари! Аааа и мини несесер с червило и спирала. Телефонът ми беше в специално джобче на якето, но и той можеше да влезе.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 20:15 от mimi.7299

# 1 603
  • София
Ани, мислех си да питам и аз за мястото на козметиката. Сега правя всичко в хола. В спалнята ни е около 11-12 градуса и не става.
Обаче скоро синковецът ще се изнесе от вкъщи. Той и сега не живее тук, но скоро ще освободи стаята си. А ние с мъжа ми ще се преместим в нея. Голяма е и ще пригодя неговото бюро за моя тоалетка.
Ще си търся и аз преносимо огледало с осветление.
Това съм харесала засега

Още не съм го поръчала.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 19:24 от змия

# 1 604
Macadamia, на мен якето като модел ми харесва, но ръкавите не, тъй като ми идват прекалено широки.

Общи условия

Активация на акаунт