НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 43 634
  • 657
  •   1
Отговори
  • www.bg-mamma.com
BG-Mamma е най-голямата българска платформа за взаимопомощ и предпочитано място, където милиони потребители търсят и откриват ценна информация, съвети и препоръки. Причината това да е така сте вие – нашите лоялни потребители. Чрез вашия принос и полезното съдържание, което създавате, BG-Mamma расте и се развива.

Като израз на нашата благодарност към вас и за да насърчим все повече създаването на ценно и уникално потребителско съдържание, създадохме нашата лоялна програма.

Чрез нея всички наши регистрирани потребители ще могат да трупат рейтинг ⭐, да повишават своя ранг с отличителен бадж за всяко достигнато ниво, а впоследствие ще могат да отключват допълнителни функционалности и виртуални екстри в платформата.

НО ПРИДОБИВКИТЕ ЗА НАЙ-АКТИВНИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ САМО ВИРТУАЛНИ!

Участието в различни сезонни игри и предизвикателства ще дава възможност за печелене и на BGM точки , които могат да бъдат осребрени за закупуване на ваучери за различни суми и кодове за отстъпки от разнообразни търговци в приложението Loyalty Hub на нашите партньори IncentivAI.
Голяма част от вас, най-активните ни потребители, вече разполагате с налични точки в своите профили – подарък от нас за вашия принос в BG-Mamma.

Повече информация за това как работи лоялната ни програма можете да откриете ТУК.
На разположение сме да отговаряме на вашите въпроси в темата и заедно с колегите от IncentivAI ще съдействаме, ако имате необходимост от техническа помощ.

OЧАКВАЙТЕ СКОРО И ПЪРВОТО СЕЗОННО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!

#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 17:11 от BG-Mamma™

# 1
  • www.bg-mamma.com
Ето как можете да използвате своите BGM точки

# 2
Здравейте, чудесна програма! Поздравления!
Може ли да го променя от емаг за озон и ако става, как? Още не съм наясно с правилата. Благодаря.

# 3
Къде се вижда колко точки имам?

# 4
  • Tezor Obliš
Къде се вижда колко точки имам?
Ето тук:

# 5
  • Сандански
Здравейте, мога ли да попитам защо съм на нула. Имам мнения във форума? Хора които са много по активни от мен със хиляди мнения също са на нула? От какво се получава това?

# 6
  • Mediterraneo
Здравейте, чудесна програма! Поздравления!
Може ли да го променя от емаг за озон и ако става, как? Още не съм наясно с правилата. Благодаря.

не мисля, че можеш. Купеният ваучер е за определен търговец, няма смяна за опция.

# 7
Здравейте, мога ли да попитам защо съм на нула. Имам мнения във форума? Хора които са много по активни от мен със хиляди мнения също са на нула? От какво се получава това?
И аз съм със същия въпрос. Имам и пускани теми преди време, също съм с 0 точки. Нищо не съм обменяла

# 8
  • Сливен
Здравейте. Искам да попитам, защо вместо нивото да ми  се качва, то се върна на "СТАРТОВА" позиция?

# 9
Идвах със същия въпрос като останалите.
Имам около 1500 мнения, харесвания и прочее и нямам никакви точки.
Някои са с по над 10 000, а други са с 0.
Можете ли да сверите, дали е калкулирано правилно и кога да очакваме ъпдейт? 🫤

# 10
Къде се вижда този ваучер. Купих Ардес влизам в сайта и нищо...

# 11
  • София
Благодаря на бг мама Simple SmileТочно предпразнично ваучерите ще свършат супер работа.

Не мисля, че има значение колко мнения има даден човек и откога е във форума. Нито колко харесвания има. Прочетох, че алгоритъм измерва полезността на мненията по зададени критерии  и присъжда точки от толкова до толкова.

Елена 6, какво очаквате да видите на сайта?Избирате си продукт, той се появява в количката Ви и при плащането въвеждате промо кода.Ако сумата надвишава тази от ваучера, доплащате Вие разликата.Два пъти го направих вече , макар и не с Ардес.

# 12
Специално за Ардес не е за продукти на промоция. Въвеждам, но не го приема. Дано да важи за физически магазини и добре че е с дълъг срок.

# 13
Здравейте, мога ли да разбера защо съм с 0 точки при активност във форума. Дали има някаква грешка?

# 14
Извинявам се за тъпия въпрос. Купих ваучер, демек обмених точки. Получих пдф, в който има QR код. Как аджеба да го постна и къде в сайта на Ардес бг? Моля за съдействие!
Редактирам се.
Копирах кода от цифри и букви!
Ама верно въпросът ми е тъп. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт