НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 46 768
  • 658
  •   1
Отговори
# 30
  • у нас
Вероятно се работи по програмата, но при мен от Злато ме връща на стартово ниво и следващо ниво е Бронз. Защо е така? Да не би, защото съм прехвърлила точките?

# 31
  • София
Здравейте и тук,

Аз се казвам Симеон Попов и съм Co-Founder и Software engineer в IncentivAI.

Възможно да е да има бъгове ( болежка на всеки стартиращ продукт ) - чувствайте се свободни да ни търсите в чата на приложението, а бих могъл да отговарям и на лични съобщения тук! Целта ни е заедно с екипа на БГ-Мама да Ви направим по-щастливи и по-усмихнати преди прекрасните празници този месец.

Имайте предвид, че платформата на IncentvAI ще бъде доста по-амбициозна от това, което виждате в момента. Идеята на приложението е да обедини на едно място всичките ви лоялни програми и да имате възможността да разменяте точки от една лоялна програма за лоялни точки на друга програма.
В момента стартираме пилотно с BG-Mamma, но сме започнали преговори с други партньори и се надяваме съвсем скоро да можете да монетизирате лоялните си точки от различни програми по много по-добър начин.

# 32
Здравейте,

Благодарим много за големия интерес към лоялната програма и всички въпроси. Ще се постараем да отговорим на всеки един.

Започваме с най-често задаваните такива:

Защо някои потребители имат вече точки в профилите си, а други не?
Част от потребителите ни вече са получили точки подарък на база определени активности за минал ограничен интервал от време.
Предизвикателствата на лоялната програма тепърва започват и поетапно всеки един от потребителите ни ще има възможност да получи точки за действията си в периодите на всяко предизвикателство, без да има отношение кога е регистриран и колко публикации е имал до момента. Целта на лоялната програма е да стимулира създаването на полезно и качествено съдържание и ще награждава изявилите се потребители често, с кратки предизвикателства, за да даде шанс на всеки да се прояви и да получи подарък.
Детайлна информация за всяко предизвикателство и периодът му ще се визуализират в страницата Лоялна програма, до която имате достъп от менюто.

Трябва ли да плащам данък за получения подарък?
С приемането на точките подарък сте се съгласили с общите условия, в които това е ясно описано.
За всяко предстоящо предизвикателство ще има изведени общи условия, с които ви молим да се запознавате преди да се включите.

Мога ли да заменя вече закупен ваучер за друг?
Не, на този етап след закупуване на ваучер той не може да бъде заменен.

Как да използвам ваучера и къде да го търся?
Закупените ваучери са в "Промо кодове" (менюто от ляво) в приложението LoyaltyHub на IncentivAI. От ваучера е необходимо да копирате кода и да го пейстнете в сайта на търговеца в полето за въвеждане на промокод при поръчка.

Каква е валидността на ваучерите?
Всеки ваучер има различна валидност, която можете да прочетете изписана на него. Обикновено тя е поне няколко месеца.

Каква е валидността на точките?
Точките подарък имат валидност, описана в общите условия, които сте приели при заявяване за осребряването им. След прехвърлянето на точките в приложението LoyaltyHub този срок спира да тече и можете да ги използвате за закупуване на ваучер и след тази дата.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:09 от Лоялна програма

# 33
  • у нас
Бях сребро, като се регнах. Днес сутринта съм стартова. Не съм си бутала точките, те са си на място. Сърдита съм!

Форумът никога не е имал ранг Сребро. И няма как да сте имали такъв ранг при регистрацията си.
Аз съм потребител от 2006-та и си бях с ранг ентусиаст и все още съм с този ранг. Т.е. промяна няма.
Единствено в профила си за лоялната програма виждам добавено "Рейтинг ниво Стартово", което явно ще е нещо различно. Ще видим Blush
Има, има. Вижте в условията точка 5.3 Отличителни Баджове:
Сребро - при достигане на праг от минимум 5000 звезди.

# 34
  • Сливен
Възможно ли е следното - закупила съм ваучер за 100лв.,но съм решила че не го искам и желая да ми се възстановят точките. Възможно ли е?

# 35
Възможно ли е следното - закупила съм ваучер за 100лв.,но съм решила че не го искам и желая да ми се възстановят точките. Възможно ли е?
Щом ваучер не може да се замени за друг, значи и това не може. Просто не трябва да бързаш да си взимаш ваучери. Осребряваш точките и да си стоят в Хъба. И като искаш да купиш нещо от предложените търговци, тогава обменяш точки за ваучер.

# 36
  • Сливен
Благодаря. Здраве да е, догодина/живот и здраве/, ще се пуска декларация 😆.
Имам още едно питане - до посочената дата, значи ваучера в моят случай не е за "месеци", а е валиден до 2026г?

# 37
  • София
Имам още едно питане - до посочената дата, значи ваучера в моят случай не е за "месеци", а е валиден до 2026г?

Да, до 2026г.

# 38
Ще има ли пак Декатлон?

# 39
Относно казуса с промяната в ранговете в профила - подаден е сигнал към техниеския екип за проблема и се работи по отстраняването му.

# 40
Не прочетох еднозначен отговор на въпроса за данък, а само препратка към ОУ. Може ли с да или не да отговорите дължим ли данък?

# 41
  • Сливен

Да, до 2026г.

Благодаря. 👍
А към екипа на Бгмама - тайно се надявам да няма "данъци", от/във следващата кампания.

# 42
  • София
На мен не ми стана ясно за какъв период се трупат точки? Ден, седмица, месец? Колко продължава една кампания?

# 43
Съгласно Закон за местните данъци и такси (ЗМДТ), чл.44-51 доходът от подаръка (парично дарение) се счита за облагаем, като задължение на Дарения е да декларира и да внесе за своя сметка, дължимия данък върху дохода от подаръка (паричното дарение). - това е вписано в общите условия на кампанията на бгмама.

В ЗМДТ се говори за данък върху имущества, придобити по дарение. А парите са вещ, не имущество.

Моля да разясните ?

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 12:12 от teta75

# 44
По-скоро да дефинират какво се разбира под "предизвикателство", "кампания". Защото кампании има много във форума. Различни предизвикателства, в които ако се включим, носят точки, рангове, звезди, публикуване на съдържание... Аз нищо не разбрах от така поднесеното описание на Програмата.

Абе, хора, как ще се дължи данък за дарение, като тук сме анонимни потребители. Бг-Мама не правят дарение на лицето Иван Иванов Петров. Нали?

Общи условия

Активация на акаунт