👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 11 192
  • 375
  •   1
Отговори

Тази тема е за всички, които искат да споделят как са използвали ваучерите спечелени от събрани точки по Лоялната програма на BG-Mamma.

"Животът е красавица, която изисква подаръци, развлечения, всякакви игри. Трябва да живееш с удоволствие. Всеки ден можеш да намериш повод за радост." - Максим Горки

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:21 от #RAngelova

# 1
  • София/Севлиево
Първите точки, които ни бяха подарък,ги използвах за ваучери в бебешкия магазин baby.bg и spark приложението.Другите си ги трупам(изобщо не ми се занимава заради някакви награди да подавам данъчна декларация,никога не съм подавала такава, защото няма какво да декларирам).

# 2
Да, но си ги прехвърлила и ще се наложи.

# 3
Да, ако веднъж се прехвърлят, трябва да се попълни декларация. Няма значение, че не ги ползваш.

# 4
Аз едните точки забравих да ги прехвърля и ги загубих.

# 5
  • София/Севлиево
Тъй ли?Може ли ММ да я попълни,аз нищо не разбирам.Той тъй или иначе подава ,за да му върнат данъците за децата.

# 6
  • София
Тъй ли?Може ли ММ да я попълни,аз нищо не разбирам.Той тъй или иначе подава ,за да му върнат данъците за децата.
Всеки може да я попълни от твое име ако го упълномощиш за това давайки му личния си ПИК от НАП. Но подател си ти, там е твоето име, данни и доходи. Не може да се пренесат в чужди декларации.
Процесът е елементарен, те са предварително попълнени от НАП и само се потвърждават.

# 7
  • София/Севлиево
Благодаря.

# 8
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! Heart

Засега нямам нужда от нищо и ще трупам точките, с предишните съм показвала какво си взех. Надявам се покрай Великден да има ново предизвикателство. Blush

# 9
  • Melmak
Първите точки, които ни дадоха ги бях прехвърлила и само трупах. Чак сега реших да харча и взех за Озон. Имах ваучери и от работа за там. Събрах всички и платих половин телефон с тях. Поръчах за рождения ден на мм. Мрънка, че си губя времето в бг мама, сега с ваучер от тук ще има подарък.

# 10
Загубих точките.

# 11
Кои точки, densi? От последното предизвикателство ли?

# 12
От последното не би трябвало да са загубени. Не знам какъв е срока, аз ги прехвърлих веднага, но сигурно пак е дълъг, както предния път.
За сега и аз ще трупам точките, защото просто нямам нужда от нищо май в момента. Евентуално от бейби.бг бих взела пюрета на бебето ми.

# 13
  • София
Благодаря за новата тема.

Разгеле, официално обявиха, че има проблем с рейтингите. С нивата и процентите, защото сегашната ситуация е безумна.
Очевидно има бъг. Аз съм със 'злато' от старта на кампанията. След това минаха две кампании + че минах 30 хилки мнения, не знам, ама би трябвало вече да съм ниво 'платина' Или ако не, то поне да има някакво адекватно движение на процентите, колко си, колко остава и т.н.

# 14
Кои точки, densi? От последното предизвикателство ли?
Предишното.

Общи условия

Активация на акаунт