👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 908
  • 742
  •   1
Отговори

Тази тема е за всички, които искат да споделят как са използвали ваучерите спечелени от събрани точки по Лоялната програма на BG-Mamma.

"Животът е красавица, която изисква подаръци, развлечения, всякакви игри. Трябва да живееш с удоволствие. Всеки ден можеш да намериш повод за радост." - Максим Горки

# 1
Благодаря за новата тема!🙂
Публикувам тук това, което щях да публикувам в предишната тема.😊 Обективна съм по отношение на това, че не забелязвам спам в темите, в които пиша. Обаче аз не пиша чак в толкова много теми, така че е напълно възможно други хора да забелязват спам.🙂

# 2
  • София
Както натюрелът ми го изкрещя - с розови обувки Laughing

# 3
Аз пък не знам как забелязвате спама. По принцип чета темите, които следя от известия. Не обикалям много, много по разделите. Сега заради предизвикателството мръднах натам да видя какво става. Не ми се е сторило сякаш да има много нови теми. Повечето теми на първа страница от разделите бяха с последни отговори през Ноември, Октомври…

# 4
Ms.Gorgeous
много са яки. А и не е баш бонбонено розово. От фешъна ли са?
Честито и с кеф да си тропкаш с тях.

# 5
Имаше си излишни неща тук-там по темите, щом дори аз съм забелязала някакви, дето цели раздели от форума не ги отразявам че съществуват. Или пък едно и също питане копирано в 2-3 теми, дето не знам дали не беше и против правилата на форума. Колко са новите теми, пуснати по този повод, не мога да преценя защото и аз предимно влизам в темите които следя а не ровя из разделите да си търся нови за четене. Тук-там ако се излъжа да отворя някоя от тези които форумът ми предлага в долния край на страницата, но и от тях трудно някое заглавие ми привлича вниманието достатъчно. И пак имаше разлики, на места си личеше че се "напъват" някои.
И някакви супер стари теми с по някое мнение ни в клин, ни в ръкав ама да има там. А си представям че има и немалко забърсвано, все пак някъде бяха посочили че и за докладване също ще дават, не знам последно така ли остана Grinning
А вече ИИ предполагам че сравнява и поведението на потребителя в някаква степен дали се е променило. Макар че като е предизвикателство, се предполага че провокират хората да са по-активни от обичайното.

# 6
  • Сливен
И сега от Бгмама като прочетат, колко хора са прехвърлили токи/звезди/пари, без да дават данни, какво ли ново ще измислят. 😁😁😁

# 7
  • София
Рангелова, от ССС са.
Аз малко ме нямаше и нещо не разбрах с прехвърляне, ваучери, честно казано си мислех е фишек работа, не знам защо.

Но, бих си преотстъпила или дарила точките следващ път. Не знаех, че мога.

# 8
И сега от Бгмама като прочетат, колко хора са прехвърлили токи/звезди/пари, без да дават данни, какво ли ново ще измислят. 😁😁😁

Някой някъде спомена, че може да се нулират тези точки, но не знам дали БГ-Мамма официално са го казали.

# 9
Аз пиша в теми, които са рядко посещавани - примерно за крафтинг. По няколко души си пишем в тях и не често, защото когато се работи по някой проект, той понякога се завършва след седмици. Не че съм го зарязала, а просто съм го  отложила, защото съм заета с други неща. Като гледам и другите постъпват по същия начин.
Това, че темите вървят бавно, не значи, че трябва да се обявят за спам или да се заключат. Те от години са си така.

# 10
Хора, просто влезте и си попълнете декларацията. Не боли. Предполагам, че с времето тези, които не са попълнили декларация няма да могат да си прехвърлят точките. Или просто няма да им се начисляват докато не попълнят такава.
Разбутах стара тема, която харесвам - "Познай коя е книгата". Понякога се активира, след време замира, защото реално десетина души пишем в нея. В темите, в които обичайно съм активна и следя, не съм забелязала спам и напъни да се пише за точки. То в някои просто няма как да се случи заради спецификата им.

# 11
Хората каква вина имат, че не са изпипани технически нещата? И аз първоначално не бях дала данни, Инсентив не иска.
Но после ги попълних.

# 12
Да, забелязах всъщност едно мнение, копирано поне в две теми, но авторката си беше уточнила, че не знае къде точно да пита, та затова публикува в повече от една тема. Мисля си, че такива постове не са точно спам (в крайна сметка, колко такива можеш да публикуваш "случайно"?) и предполагам, че ИИ може да ги отсее някак. А и май беше след приключване на предизвикателството питането.
Като се спомена докладване🙂, не съм докладвала през периода на предизвикателството, така че със сигурност не съм получила каквито и да е точки за докладване.😊
Хм, някои и за бан спомена, но според мен е прекалено това.😀 Предполагам, че има начин да нулират точките и в Инсентив (или даже да изключат потребител от лоялната програма), та не виждам за какво трябва някой да получава бан.😉

# 13
Natka, и ти можеш да минеш за спамърка 😆😆😆. Която и тема да отворя ти все си в нея и си пишеш. Запомнила съм ти чак ника толкова често те срещам дори в предложенията за нови теми.

# 14
Някой някъде спомена, че може да се нулират тези точки, но не знам дали БГ-Мамма официално са го казали.
И ако вече са похарчени, какво ще нулират? Grinning
Тая неразбория силно ме изкуши да пробвам и аз да ги прехвърля така и да видя какво ще стане, но не е редно просто. Тества се предварително и се изчистват такива неща, после вече каквото и да стане, все не е добре.

Да съм малко и по темата с кой какво си е купил - имах малко ваучери за Емаг и комбинирах и с още от лоялната програма тук и си взех този уред за кисело мляко

Останаха ми да платя 2лв и малко, че естествено сумата накрая не беше кръгла, но много добре ми дойде. С кеф си го ползвам, няколко пъти квасих в него вече.

Morkovelka99, форумът предлага теми където се засичаш с хората дето вече сте в едни и същи теми. Или на сходна тематика, или защото пишат същите хора ти ги предлага. Реално пиша в много малка част от форума и то от много време предимно в едни и същи теми дето все си вървят. И аз виждам предимно едни и същи никове, нормално ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт