👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 909
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
По моят статус и прогрес, за мен става очевидно, че рейтинг и точки  при мен нямат голямо сечение, защото по точки ИИ ме оценява все по-високо, а рейтингът ми в бг мама почти не е мръднал, понеже темите от предизвикателствата въобще не са в моя кръг интереси. Излиза че ИИ оценява това, заради което все още използвам бг мама и пиша, споделяйки  опит (пък мен неговата оценка не мога да кажа, че силно ме интересува) , а според рейтинга ми и неговата динамика - ще премина в по-горна категория другото хилядолетие.

# 736
Е точно затова повдигнах темата, не хващам логиката.Ако си продуктивен потребител, то трябва и рейтингът да съответства.

# 737
Там ти е грешката - че продължаваш да търсиш логика, а то май това е обречено Joy
Според мен ако са искали да го направят логично и очевидно и да се разбира лесно кое как става, щяха да направят цялото нещо много по-прозрачно.
Явно не е така, за което и ги разбирам, де.
Ще се застрелят сами в крака ако всеки може да види ясно еди какво си написано носи ли звезди или не, немалко хора ще пишат само ако нещо печелят, а не ей тъй да се "хабят" а пък другите да получават нещо си. А тя цялата лоялна програма не е с цел да се изроди по такъв начин форумът а да сръчкат интереса към него.
И си свърши работата де, я как хубаво ни разкудкудякаха Grinning

# 738
Нати, логиката ми е, че ако взимаш точки и рейтингът трябва да мърда.Нека си мърда и по други причини, ама някак ми убягва пропорцията.Той така и така трябва да мърда, поне това е механиката .

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 07:59 от ДХ3

# 739
Де да ги знам. Като гледам, Сребро ми пише на 1ви декември. В момента, след вече две предизвикателства, поне на око съм по средата до Злато спрямо тая лента. Като имаш предвид че на предното предизвикателство бях аз с най-многото точки, незнайно как. Т.е. предполага се че за това време най-много звезди са ми пришили или каквото там се води, всеки друг е получил по-малко. Добре правех че хич не го и гледах, мисля и нататък така да продължа Grinning
Колкото и да съм любопитна и да обичам да знам кое как работи, това съвсем спира да е интересно вече.

# 740
И при мен не мърда, и процентите не се променят изпбщо. А попълвах анкети и т.н.

# 741
Казаха, че има проблем с ранговете и се работи по тях.

# 742

Общи условия

Активация на акаунт