👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Намерих го :

# 721
Точно така - полезните мнения, които се виждат в профила не са мненията, които се оценяват като полезни в тази програма. Това беше изрично обяснено.

# 722
Аз не съм пускал нови теми никога, не съм писал в посочените теми в предизвикателствата и никога не бих писал в тема, която не представлява интерес за мен, само за да получа нещо.
И въпреки това също съм в Топ 50 и при двете предизвикателства. Което ме навежда на мисълта, че по-голяма тежест дава ИИ оценката на полезността и грамотността на мненията.

Ето това и за мен е най-основното. Важно е какво пишеш, а не колко и къде. Примерно, ако си отговорила в тема за “Коя спирала ти е фаворит?” с “Харесвам спиралите на Лореал и винаги с тях погледа ми е изразителен”, не мисля, че това мнение ще бъде оценено като полезно. Но ако напишеш кратки ревюта са за няколко вида спирали и изтъкнеш + и -, вече тогава имаш много по-голям шанс мнението ти да бъде оценено като полезно.

# 723
  • Другата България
Това предполагам се отнася само за темите, които са включени в предизвикателството?
Ако това имаш предвид, съм съгласна.
Но, ако визираш всички мнения на потребител Х, то не съм съвсем. Blush
Чисто субективно мнение, и не говоря за себе си, моето поведение тук не се е променило след НГ, темите, които пускам са основно във “Филми и сериали“ и “Телевизия“, и няма как да се влияят от предизвикателствата, защото са периодични според това кога се излъчва един ТВ формат/сериал. В тези подфоруми и пиша най-много. Blush

Разбира се, има и изключения, както е казано по-горе - зависи какво има в даден пост.

# 724
До колкото разбрах всички мнения се оценяват, просто мненията в посочените раздели получават двоен брой звезди. И имам спомен, че някои “спамерски” раздели не са включени изобщо. Дали “телевизия” не беше от тях, но не си спомням.

# 725
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зависи не толкова от това какво има в даден пост, а главно от преценката на ИИ.
Пост в тема, по темата, в който има ценна за участниците в темата, грамотно поднесена, информация, която ги интересува, може да бъде подминат като малка гара от ИИ, защото не е научен какво е ценно за участниците в конкретната тема. Научили са го на това какво е ценно за притежателите на форума. С два пъти по-голяма сила това важи за подфоруми “Филми и ТВ сериали“, “Телевизия“, "Музика, концерти, театър" и особено "Романтични сериали", ако ще си говорим за развлекателната част.

# 726
  • София
Аз доста често слагам скрийншоти с полезна информация, но предполагам, че ИИ хич не ги и отразява. 😃

# 727
Според прогрес бара съм минала Злато и съм на път към Платина. Или каквато е следващата звезда.

# 728
прогрес барът май показва колко близо си до следващата петолъчка.

# 729
Не мисля, че звездите горе имат някакво отношение към прогрес бара. Ако имат, аз трябва да съм напът да превъртя играта.😂
Според мен просто не са си доизмислили визуализацията кое къде да сложат. Тия звезди не знам каква им е идеята.

# 730
  • Телиш/Плевен
прогрес барът май показва колко близо си до следващата петолъчка.
Да, този прогрес показва. Звездите отгоре са визуализация как изглеждат нивата.

# 731
  • Далечният изток
Последователност на нивата плюс тази звезда, която е най-голямата, е текущото ниво

# 732
Това за последните 5 години полезни мнения беше за вторите точки които се раздадоха, не тези сега от различните кампании. И въобще не става въпрос да е регистриран някой през последните 5г.

Rebel Rebel според мен всичко си е ок с визуализацията Simple Smile . Този символ който ти е най-голям, е нивото ти т.е. ти си в стартово. После са показани как следват нивата едно след друго. Отделно си е самия бар, когато ти се изпълни целия, ще отидеш на следващото ниво т.е. Бронз.

Ето моето ниво е Злато, тази звездичка ми е най-голяма и съответно какъв ми е прогреса на бара, докато стигна платина.

# 733
Благодаря! Грам не бях обърнала внимание, че една от звездите е по-голяма.

А по-горе в предишния коментар имах предвид, че до коя звезда визуално стига прогрес бара няма отношение към текущото ниво.

# 734
  • Другата България
Зависи не толкова от това какво има в даден пост, а главно от преценката на ИИ.
Пост в тема, по темата, в който има ценна за участниците в темата, грамотно поднесена, информация, която ги интересува, може да бъде подминат като малка гара от ИИ, защото не е научен какво е ценно за участниците в конкретната тема. Научили са го на това какво е ценно за притежателите на форума. С два пъти по-голяма сила това важи за подфоруми “Филми и ТВ сериали“, “Телевизия“, "Музика, концерти, театър" и особено "Романтични сериали", ако ще си говорим за развлекателната част.
Точно това имах предвид и аз. Blush

Общи условия

Активация на акаунт