👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 924
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Съжалявам, но съм над нещата и с такива детски истории да докладвам Пена, Лена и Гана, защото не мислят като мен не се занимавам.
Аз и да съм писала друго съм и написала и каквото се изисква от името на темата, а не присъствам само да разузнавам.
Като си над нещата и не си тук да разузнаваш какво се връткаш и недоволстваш, че хората пишат друго, а не се отчитат с точки?
От вчера само твоето мрънкане, сто пъти повторено, чета. Другите не са си писали точките, ти не си чела какво подписваш, но друг ти е виновен, че са ти ограничили нета. Досадно е.
Ми те хората по принцип не трябва да си отчитат точките в тази тема, а и не искам такова нещо от тях тук😆! Нещо като не ти харесва може да го подминаваш, а не да четеш всичко и всеки навсякъде 💋

# 706
Не се превръщат. Те са за рейтинга.

Офффф не знам какво ангелско търпение имаш да го повтаряш на всяка страница.  
Рейтинг/звезди  И точки са две различни неща. Едното касае бг мама. Точките - ИИ , портфейла, Инсе...-каквото беше там.

# 707
1926 точки при мен този път. Струва ми се, че не съм била толкова активна, миналият път сякаш бях повече, а тогава ми начислиха 700.

# 708
Много е субективно това. Не знаеш колко хора и в кои теми са били активни и какви звезди са получили за това. Не си прилича една кампания с друга.

# 709
То не зависи само от теб, а от това спрямо останалите как се класираш като ударят чертата накрая.

# 710
  • София
Аз не съм пускал нови теми никога, не съм писал в посочените теми в предизвикателствата и никога не бих писал в тема, която не представлява интерес за мен, само за да получа нещо.
И въпреки това също съм в Топ 50 и при двете предизвикателства. Което ме навежда на мисълта, че по-голяма тежест дава ИИ оценката на полезността и грамотността на мненията.
И ако е интересно на някой : Ако преминете на пълната версия и си отворите профила ще видите общ брой мнения и брой полезни мнения. Особеното е, че полезността е число от 0 до 1. Брой полезни мнения е сума от числата с които ИИ е оценил мненията ни.
Пример : Ако два поста са оценени съответно с 0.25 и 0.7 полезност от ИИ, то това ви дава 0.95 полезни мнения.
И така, с уговорката че важи само за регистриралите се през последните 5 години потребители, можете да разделите броя полезни мнения на общия брой мнения и ще получите с колко средно е оценено едно ваше мнение от ИИ.

# 711
'Полезни мнения' са тези , на които има сложено палче 'полезно'. Беше обяснено, че това не се взема предвид докато имаше дискусионна тема с хора от програмата.

# 712
Тези в профила са оценени от потребителите, те се виждат. Какво и как е оценявал ИИ на форума не се вижда никъде. Двете са съвсем отделни неща. И по-добре, че ако е на база "лайкове" би станало мазало и половина Grinning

# 713
  • Другата България
Този въпрос за полезността беше задаван многократно още при старта на ЛП.
И многократно се обясни, че тя няма нищо общо /уж/ с оценката на ИИ, както и че точките и звездите не се дават/раздават/начисляват/оценяват заради полезност, оценена от друг /в случая потребители/, а именно от ИИ.
Разбира се, това беше тогава.
Сега критериите може /вече/ да са различни.

Субективното ми мнение е, че колкото и да се отрича, това кой колко пише има някакво значение, а дали се има предвид какво се пише не знам, по-склонна съм да смятам, че не съвсем.

# 714
  • София
Това е вярното, палчета от потребител не се броят и нямат никакво значение.
А за това какво показва брой полезни мнения в профила, цитирам какво съм получил като отговор, защото изрично попитах. Полезност от ИИ е, не от потребителите.

# 715
Много странно ми звучи това поне на мен... Някъде в тема ли са ти отговорили така и ако да, ще те затрудни ли да сложиш линк?

# 716
Аз като си отворя 'полезните мнения 'в профила и ми дава точно тези, на които имам палче(та).

# 717
  • Другата България
Скрит текст:
Аз не съм пускал нови теми никога, не съм писал в посочените теми в предизвикателствата и никога не бих писал в тема, която не представлява интерес за мен, само за да получа нещо.
И въпреки това също съм в Топ 50 и при двете предизвикателства. Което ме навежда на мисълта, че по-голяма тежест дава ИИ оценката на полезността и грамотността на мненията.
И ако е интересно на някой : Ако преминете на пълната версия и си отворите профила ще видите общ брой мнения и брой полезни мнения. Особеното е, че полезността е число от 0 до 1. Брой полезни мнения е сума от числата с които ИИ е оценил мненията ни.
Пример : Ако два поста са оценени съответно с 0.25 и 0.7 полезност от ИИ, то това ви дава 0.95 полезни мнения.

И така, с уговорката че важи само за регистриралите се през последните 5 години потребители, можете да разделите броя полезни мнения на общия брой мнения и ще получите с колко средно е оценено едно ваше мнение от ИИ.
Това означава ли, че ИИ оценява само потребителите, регистрирали се през последните 5 години?

# 718
  • София
Много странно ми звучи това поне на мен... Някъде в тема ли са ти отговорили така и ако да, ще те затрудни ли да сложиш линк?
Пишеше едно момче, което е IT от партньорската платформа. Него питах и той ми отговори. Но къде е останало нямам никаква идея - не разбрах и много какво се случи с темите за Програмата - отключваха, заключваха, обединяваха, отделяха. Със сигурност беше в ( някоя от ) темите за Лоялната програма.

Скрит текст:

Това означава ли, че ИИ оценява само потребителите, регистрирали се през последните 5 години?

Не. Оценява мненията на всички за последните 5 години. Но ако ще правиш тази математика и ти е интересно, то резултатът ще се изкриви при потребители регистрирани преди повече от 5 години, защото старите им мнения не са минали оценка.

# 719
И аз си спомням някои от обясненията от въпросната затрита тема, но полезните мнения в профила си стоят от години, а по ЛП са работили няколко месеца последната година. Не се връзва преди това да е имало оценка от ИИ.

Общи условия

Активация на акаунт