👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
За протокола- 700 точки. Миналия път- пак толкова.

# 691
То и тук хич не сме по темата, ама няма къде да си пишем за лоялната програма.

# 692
Няма къде, освен ако някой не реши да отвори още една тема която де да знам и аз как трябва да се води че да не се пише извън зададената тема... От екипа очевидно нямат намерение да държат тяхна отворена и да се занимава някой там, така че ние си се чудим помежду си кое и как и защо.

# 693
Съжалявам, но съм над нещата и с такива детски истории да докладвам Пена, Лена и Гана, защото не мислят като мен не се занимавам.
Аз и да съм писала друго съм и написала и каквото се изисква от името на темата, а не присъствам само да разузнавам.

# 694
  • Далечният изток
Моите пък са по-малко от предишния път. Сега имам само 500 от анкетата, а мисля, че доста "смислени и грамотно написани мнения, с актуална и полезна информация" съм публикувала, според условията...  Simple Smile

Анкетата гарантира звезди, не точки.
Така било. Никъде не намерих как звездите се превръщат в точки...

# 695
Е как никъде? Те нямат "обменен курс" че да го пише някъде и да стои да го гледаш. Класиране е накрая на предизвикателството, според събраните звезди и са си написали - който е с най-много - толково, втория - толкова... и така до 500. От 501вия в класацията - 0.
На практика няма как да предвидят колко звезди ще са примерно 1 точка, защото не знаят кой колко ще събере.

# 696
Не се превръщат. Те са за рейтинга.

# 697
  • Далечният изток
Заблудила съм се явно.
Точно за края на предизвикателствата говорех. Не искам да ми се отчитат за всяка една точка. Търсех в общите условия. Както и да е...

# 698
Ами няма друго, това е същото както и при първото предизвикателство, мисля че и точките са същите колкото раздаваха и тогава. Явно все така ще са.

# 699
  • София
Ето за пореден път инфото.
Много простичко обяснявам.
Отивате на 'Портфейл' ; след това отивате на 'Рейтинг' (да ви се появи графиката с диамантчетата)
След това натискате едновременно клавишите (ама трябва да сте на латиница като език на клавиатурата): Ctrl/U ; след това отново едновременно избирате клавишите: Strl/F и горе вдясно ще ви се появи малко правоълниче като прозорче. В него пишете на кирилица: ТЕКУЩО (може и с малки букви)

И директно ви показва на колко проценти сте в момента.
Аз съм с рейтинг 'Злато' като си стоя на 34.62% от месеци, защото реално няма никакво движение.
Т.е. ще стана платина в някой друг живот. Или трябва да се замразя и да вляза отново в Бг мама след няколко века.

Снимка 1 (когато сте избрали Ctrl/F и сте написали 'текущо')

Снимка 2 (директно ви препраща на нивото ви и на колко процента сте в момента по пътя ви към следващото рейтинг ниво)

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 22:48 от Diavolo

# 700
Показва визуално до колко процента да е запълнена лентата, а пък дали е линейна скала - никой не знае Grinning

# 701
  • София
Съжалявам, но съм над нещата и с такива детски истории да докладвам Пена, Лена и Гана, защото не мислят като мен не се занимавам.
Аз и да съм писала друго съм и написала и каквото се изисква от името на темата, а не присъствам само да разузнавам.
Като си над нещата и не си тук да разузнаваш какво се връткаш и недоволстваш, че хората пишат друго, а не се отчитат с точки?
От вчера само твоето мрънкане, сто пъти повторено, чета. Другите не са си писали точките, ти не си чела какво подписваш, но друг ти е виновен, че са ти ограничили нета. Досадно е.

# 702
Рейтинг звездите се трупат линейно и покачват рейтинг нивото на всеки потребител.
BGM точките се печелят от игри и предизвикателства, могат да се осребряват за ваучери в платформата за лоялни програми на нашите партньори IncentivAI. Наличието и осребряването на BGM точки не влияе на формирането на рейтинг нивото.

# 703
Жив и здрав да си, Diavolo! Heart
Че аз се чудех кои цифри да гледам. Утре ще видя на лаптопа, че сега ме мързи. Blush

# 704
Никой няма видими проценти. Тези, които пишат с колко им е мръднала или не лентата сами си проверяват. Обясни ли са и как.
Знам, че са обяснили. И въпреки това на мен на лаптопа не ми се появяват тези проценти. Както и да е, не че ми е чак толкова важно колко точно са, просто го споменах (че не се вижда процент на прогреса). Ще преживея и без процент.😁
Моите точки съм ги обявила колко бяха след предишното предизвикателство. Не съм ги крила. И сега са толкова.

Общи условия

Активация на акаунт