👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 938
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Видях, че сега са писали, че има проблем.😉 Просто казвах как е при мен от миналата година. Нямам проценти на синята линия, а пък други имат, че и им се увеличават. Ето, някои нямат и картинки. Та явно не е съвсем еднакво при всички кое как се визуализира.🙂

# 676
Никой няма видими проценти. Тези, които пишат с колко им е мръднала или не лентата сами си проверяват. Обясни ли са и как.

# 677
Нямам проценти, но моята последните два месеца е мръднала с два милиметра Grinning Което естествено не е показател за нищо.

# 678
А аз и картинки нямам 😀
При мен картинките ги няма на айфона. На андроид телефона ми се виждат. А и в двата случая отварям сайта през хром.

# 679
  • София
Аз да попитам уважаемите представители на Лоялната програма, но докога този рейтинг ще стои на 34.62%
Мърда с 0.0000001% на 24 часа.
Това е мега абсурдно. Предполагам, че има Бъг, иначе няма никаква логика. Ако не е бъг, слаб 2 за програмиста измислил тази тесла.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 22:08 от Diavolo

# 680
  • Mediterraneo
Моите пък са по-малко от предишния път. Сега имам само 500 от анкетата, а мисля, че доста "смислени и грамотно написани мнения, с актуална и полезна информация" съм публикувала, според условията...  Simple Smile

Анкетата гарантира звезди, не точки.

И какъв топ 50, сума ти и народ се отчете с точки, може да са по 318, но със сигурност повече от 50 човека вземат точки. Нещо не ми е ясен контекстът на "топ 50".

# 681
Топ 50 са с 1000+.
Другите са с по-малко.

Може ли скрийншот на този прогрес бар с процентите? Че на мен ми излизат много неразбираеми неща. Или аз не знам къде да гледам. Blush

# 682
Колко са BGM точките в топ 50, или от колко до колко, интересно ми е ?

Ето тези 1+1+1+47 са топ 50 според мен.

# 683
Всеки път някой не разбрал. На всяка кампания си пише колко ще да победителите и колко точки ще вземат.

# 684
Да, пишат, че са е топ50, т.е с високите суми, но не казват какво са спечелили.
Те и в темата "колко точки спечелихте от лоялната програма" ми прави впечатление, че 10 човека си ги пишат, а всички останали само стоят и си пишат други неща 😂

# 685
По тая логика - не повече от 500 публикации в темата, това ако всички се отчетат да си ги кажат разбира се. Иначе - по-малко Grinning
Тези които ще се въздържат, напълно ги разбирам. Винаги ще има някой с по-малко или с николко дето ще вземе да се афектира.

# 686
Писах някъде, дали в тази тема, или в другата, не знам.
1926.

# 687
Е, те и предния път бяха толкова - тогава и аз бях в топ 50, но пуснах две теми и някои от моите обичайни теми бяха с двойни точки.

# 688
Ами темата е колко точки спечелихте, следователно се предполага, че щом си там споделяш- иначе каква работа имаш там. Само да клюкариш. Аз така ги разбирам нещата. Ще си стоя и ще си мълча аз колко съм спечелила, но ще съм разузнала и на хората.
Кой колкото си е спечелил негови са си, да са му честити. А който е афектиран това не е проблем на потребителите, да се сърди на изкуствения интелект, на организаторите и да се надява следващия път да има повече.

# 689
Че тя цялата тема е клюкарене, чудене, питане... Grinning Ти там освен евентуално един пост да напишеш колко са ти точките (не знам писала ли си но да кажем), друго не си писала, така ли? Grinning
Винаги можеш да докладваш мнения ако смяташ че не са по темата и нямат място там, какво пък толкова, даже и звезди уж давали за тая работа.
И тук е същата работа, те само тези са двете активни теми за програмата, в които се обсъждат неща свързани с нея.

Общи условия

Активация на акаунт