👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 120
  • 746
  •   1
Отговори

Тази тема е за всички, които искат да споделят как са използвали ваучерите спечелени от събрани точки по Лоялната програма на BG-Mamma.

"Животът е красавица, която изисква подаръци, развлечения, всякакви игри. Трябва да живееш с удоволствие. Всеки ден можеш да намериш повод за радост." - Максим Горки

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 10:00 от #RAngelova

# 1
Благодаря. Все още не съм използвала всички точки от лоялната програма, но вече направих две покупки от Емаг. Два коледни подаръка са осигурени - смарт часовник и кимоно за карате. Другото, което съм набелязала, но не е задължително да е за сега са лаптоп и фотоапарат. Последният е за РД през юни, има време, надявам се до тогава точките да се увеличат. Аз лично съм доволна, много приятен подарък от любимата бг-мама.

# 2
Аз още не съм използвала точките. Обещавам да споделя тук за какво съм ги "изхарчила".

# 3
Доволна съм и аз. Мъжът ми си търсеше зимни обувки за разходките с кучето и вчера се беше запътил към Декатлон, и направо му пратих ваучер. Използвах на практика всичките си точки.

# 4
Тези ваучери могат ли да се ползват и във физическия магазин? Аз честичко пазарувам в Декатлон бутонки и стоножки за малкия футболист, но при тях мерим на място.

# 5
А как се ползват във физически магазин? Печатат ли се?

# 6
Аз имам профил/ регистрация в Декатлон, например и когато пазарувам на място ме питат за профила и влизат в него. Трупат ми се и там някакви точки, още не съм ги ползвала. Защо да не може да се даде номерът на ваучер за отстъпка и да се приложи?

# 7
Всеки сайт има форма за контакт. Най-добре да се пита там според мен.

# 8
Съвсем спокойно се използват в Декатлон, без да бъдат разпечатвани, както пише. Показал е ваучера от телефона си. Предполагам, че са сканирали баркода от него просто.
В случая сумата за покупката е била малко по-голяма от сумата на ваучера и не мога да бъда полезна как се случва употребата на останалата сума, когато има такава. Но в условията за ползване пишеше, че може да не се изразходва наведнъж.

# 9
Да, ще ги питам.
Обмислям електронен четец да си взема. Време е, стига от тоз телефон съм чела, не че няма да чета пак.
И от Декатлон също. Днес като казах, че имам ваучери и искат маратонки.
Там са им много здрави.
Имат едни са им свършили, имат малки номера.
Ще дебна.

# 10
fanfanito, вече си получих с точките детски книги от озон, доставени за ден буквално
Считам, че е умно вложение,  нямаше какво да му мисля
Похвалвам се и тук
Скрит текст:

# 11
  • Телиш/Плевен
Тези ваучери могат ли да се ползват и във физическия магазин? Аз честичко пазарувам в Декатлон бутонки и стоножки за малкия футболист, но при тях мерим на място.
Според условията на ваучера може да се ползва и да, трябва да се разпечата.
Скрит текст:
ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ

ВЪВ ФИЗИЧЕСКИ МАГАЗИНИ

Отпечатайте своят ваучер с баркода.
Изберете физическия магазин на Декатлон, в който искате да използвате Вашия ваучер.
Покажете ваучера си на касата, преди да платите

По темата - две неща ми трябваха много и успях да ги взема на много изгодни цени, благодарение на точките. Поръчах си слушалки от Озон и яке от Емаг.

# 12
Да се запиша и тук, вече споделих за какво съм използвала точките и много се радвам за бонуса))
Купих (смъкнах с 50лв) за боти от ССС , отдавна ги гледах в обувки бг (там дори са изчерпани вече)
ей тези
https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/boti/rieker-y4653-00?cjda … af_media_type=web
сега поръчах с останалите мед с лешников тахан и какао))
е, ще си доплатя , ама за ботите дори  няма пари  за доставка да плащам, та доста изгодно , дано ми станат

Ами аз не мога да чакам, сърбят ме ръцете. Повечето от тези книжки ги имам, но следващия път и там ще погледна))
Останаха ми 10х точки и си купих...мед с лешников такан и какао,  не съм яла такъв))  Сайтът е много интересен, препоръчвам да го разгледате, няма голям избор, но...хареса ми.
ей тоз и приключих с точките
сега чакам подаръците -ботите и меда)))
https://istinskimed.bg/honey/shokomed-promo/

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 11:57 от Анонимен

# 13
Подарявам от години от сайта на истински мед, вкл и абонаменти. Много интересни предложения.

Обмених си точките за озон, но преди да се появи опцията за дарение. Ако я имаше, вероятно всичко щях да сложа там. Не съм ги планирала тези точки, дето се казва каквото с тях, такова и без. Но поне щяха да са вложени в нещо добро.

# 14
И аз си обмених точките за Озон Simple Smile Не съм очаквала да ги получа (въпреки че участвах в бета теста) и се зарадвах.
Ще опитам да се включа в някоя от игрите - по принцип през годините съм участвала в много игри и не се притеснявам да си давам личните данни.
Ако в бъдеще успея да спечеля нещо, пак ще използвам точките за себе си и близките си и не мисля да ги дарявам.

Общи условия

Активация на акаунт