👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 159
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
То чл. 50 урежда самата декларация, аз не питах това. Но явно не смятат, че е окончателнен данъкът.
На мен не ми е драма, че някой щял да ми знае ЕГН-то, така че в общи линии ми е все тая как ще го квалифицират тоя доход. Grinning

Не знам какво питаш..но този отговор само ще получиш вероятно. Питаш дали се подава-да, подава се според тях.
"Та не уточниха ли кой текст от ЗДДФЛ смятат, че се прилага, и по-точно дали ще се подава декларация?"

# 736
За протокола и за моя изненада съм с точки (минималните 318) попълнила съм анкетата и съм си писала в нормалните теми дето си пиша, нормално към малко, по около пост на ден.
Явно не е имало хиляди спамъри жадни за точки Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:00 от Одри ♡

# 737
  • USA
Гръмна ми главата с тези ваши данъчни въпроси,но се усещам,че и аз имам такъв.
Аз( други момичета тук),като живееща и декларираща доходи в чужбина,защо трябва да подавам декларация за някакви си там 20-50 лв награда под форма на ваучер? Защо ми се стори,че мернах съобщение,че щом прибиваваме в страната по малко от 6м годишно,не подаваме декларация?
Нямам намерение да пропътувам океани,специално за декларация.И какво могат да ми сторят за неподадена декларация за жълти стотинки?

Имам чувство,че някои много ще изгърмят покрай тези печалби от игри/хонорари и дано не съм правя.
Размятане на лични данни,попълване на декларации в НОИ..не знам,не знам.

# 738
Не съм забелязала никакъв спам в темите, в които пиша, нито нови никове.

# 739
  • USA
Не съм забелязала никакъв спам в темите, в които пиша, нито нови никове.

Спама е залял разделите с двойни точки,защото "много ми интересува,следя от години, пък такава тема няма."
И след края на предизвикателството изведнъж интереса им изчезва:)
Ей това много ме дразни - такикатлък и несправедливост.

# 740
Имаше нова тема от нов потребител във 'фотография'.

# 741
Аз пуснах тема в раздел телевизия, за предаването Извънземни в древността, няма много пишещи и не дръпна, но аз си го следя, а и преди съм пускала теми в този раздел.

# 742
Колко са точките за тема? Аз имам идея поне за 100 теми)) Ми шокомеда ми свърши и никакво съчувствие. Да знам, не че ще са оформени и т.н., като на Дяволо, ама теми...Няма тук да споделям какви, щото ще ми вземете точките))

# 743
  • Другата България
Спамът е залял не само разделите с двойни точки или там каквито щяха да са, нека сме обективни все пак. Blush
Не знам ИИ как квалифицира нещо като спам, но за мен би следвало теми, които нямат нито един отговор или са с по 5-6 само, да ги отсейва именно като спам.

# 744
Май не са много, мисля, че за някои мнения дават повече точки.
Скрит текст:
Мислех някой път да пусна и тема за фенове на митологията. Тъкмо гледах, че във вестникарската мрежа ще пускат книжки за скандинавската митология (едва ли ще ги събирам, но може да взема една-две), а от няколко месеца съм фен на Epic: The Musical - той е по мотиви от Одисея... Освет това харесвам и индийската...

Модераторите проверяват спама, а не ИИ.

# 745
  • Другата България
Не, имах предвид за лоялната програма, те си писаха, че ИИ много “сполучливо го отсейва“.
Защото въпросните точки се дават не само за въпросните раздели, а като цяло.
В тях просто се удвояват или не помня какво беше.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт