👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 123
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Исках да съм коректна и попълних лични данни.
Не ми ги приема. Неправилен фирмат?
На латиница ли пишете имената си?

# 706
Не, на кирилица. Да не е нещо от браузъра?

# 707
  • София
Не трябва да се попълват автоматично, от запазените в лентата. Имената трябва да се изпишат ръчно буква по буква.

# 708
  • София
Буква по буква изписах, но ми даде грешка в презимето. Оказа се, че съм сложил празен интервал след него и явно системата им не го приема така -> възможна причина.

# 709
Исках да съм коректна и попълних лични данни.
Не ми ги приема. Неправилен фирмат?
На латиница ли пишете имената си?
Когато попълвах имах цъкнат интервал след името ми и не прие. Изтрих интервала и стана.

# 710
На кирилица и да, без интервали Simple Smile

# 711
  • Вестерос
Аз съм с 318 т  само защото явно в някакъв раздел малко съм коментирала. Тема излишна не ми се пускаше за едните точки, а моята си я пуснах преди старта на кампанията.

Не си прав,да ти кажа.

Аз и ти (и тук виждам други хора) сме от много активните профили и пишем в теми,в които сме писали от години и чиито тематики са ни на сърце.
Не се излагаме да ходим като цветарки по раздели и теми,които въобще не ни интересуват.

Аз съм справедлив човек и не разбирам защо някоя тарикатка ще има повече точки от човек,който наистина си ги заслужава с честно и искрено писане. Не знам колко са максимално спечелените точки, но съм сигурна,че който ги е взел, е бълвал празни постове и глупости на килограм...и това Бг мамма го оценява!! Количеството пред качеството.Това навярно само в български продукт се цени.
Въпроса въобще не опира до точките,за себе си живея един уреден живот и ваучери не ми трябват.Въпроса е принципен.
Точно с десятката!! За мен така кампанията е лекооо тъпа с извинение.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 21:26 от Tiffany А

# 712
Аз се чудя ако данъците за тия награди са платени, защо потребителите трябва да попълват въобще нещо?
Защо трябва да си попълваме егн-та където и да е било.

Е, ще си използвам старите прехвърлени вече.
Там разбрах, че не трябва да попълвам.
Ама новите точки ще горят определено.
Grinning

# 713
Ако в бъдеще се даряват точки, то ще е в Инсентив. За да ги прехвърлиш в Инсентив, трябва да си попълниш данните.

Искат ти ЕГН, защото трябва да платят този данък. После ти трябва да го декларираш, защото НАП иска. Сигурна съм, че и БГ-Мамма иска да е по-опростено, ама не е и не зависи от тях.

# 714
Аз съм с близо 2000 точки, не съм писала в други теми, освен в тези, в които си пиша по принцип. Не съм влизала в темите, които даваха по повече точки, защото не влизат в интересите ми. В темите, в които пиша, не съм забелязала излишен спам.
Попълних анкетата, оттам нататък не съм правила нищо различно от обичайното ми поведение във форума.

# 715
Да, няма. Но не би било лошо да се направи. Доста хора декларират, че не искат да дават данни или не им се занимава за "дребни" суми. Може би единствено, чрез администраторите би могло да се прехвърлят от един потребител на друг при изрично изразено желание.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 21:50 от Mama Ru

# 716
Не знам и аз къде е истината и дали няма друг начин. Примерно от Talk Online що ваучери съм взела през годините, там не съм давала данни за деклариране, а при техния мащаб на действие със сигурност не е като да се минава между капките и никой нищо да не проверява. И не са само те, разбира се, има още такива платформи, хем и си е с ясен регламент там - попълни туй нещо, вземи Х точки срещу времето си. Много по-близко до хонорар, отколкото награда от игра като тук.

# 717
  • Вестерос
Елора от сайта като ги изтеглиш, не искали данни. Тъй писаха

# 718
Би било хубаво да има опция още тук да се даряват точки като не ги искаш и вече който ще ги ползва, той да си ги декларира.
Или ако твърдо отказваш да участваш в предизвикателствата, да минават към следващия и така да не се губят точки.
Много от нас подават ГДД и да декларираме още няколко си 50/100 лв на година, не е такава драма.

# 719
Прехвърлих моите точки от InsentivAl без да въвеждам лични данни.

Общи условия

Активация на акаунт