👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз също имам 700 точки. Прехвърлих ги. Няма срокове за използването им нали?

# 586
Няма срок.

# 587
като отидеш на таб Лоялни проблеми, трябва да ти изглежда така и да ти изписва това

а в профила ти в БГ Мамма трябва да ти изглежда и изписва това

# 588
  • Телиш/Плевен
При мен няма такова нещо.Въобще не изписва,че съм свързана с акаунта на бг мамма,нищо,че в сайта на бг мамма изписва,че вече има връзка с инициативата.
Като кликна на "Свържи програма" ми изписва,че акаунта вече е свързан (но не се отбелязва в самата платформа).

Иначе ако ви е любопитно,имам 700 точки,писала съм в обичайните теми.
Явно и там има някакъв бъг.
Сега са почивни дни, никой няма да ни отговори, дори да питаме. Не знам и къде да питаме, освен на имейла, попитах дали ще има нова тема, но още няма отговор. Ще си чакаме май до понеделник и това е...

# 589
Едвам намерих темата, добре сте я скрили, както не разглеждам разделите Laughing

Благодаря за полезната информация!

И аз имам 500 точки, не мисля че съм влизала изобщо в разделите, за които се даваха повече точки този път, и доста се изненадах. Но, и от предните също.

# 590
Тя тази тема е за конкретните ни покупки, но понеже всичко е заключено и се питаме тук.

# 591
  • София
Имам скромните 700 точки. 😞
Тези с над 1000 точки явно са писали в специалните теми където се дават двойно точки. Аз нямам и едно мнение там.

Прехвърлих си ги бързо и вече съм натрупал 42 700 точки (ако не се лъжа 427 лв.).
Кътам си като прилежна и трудолюбива пчеличка. 😊

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 02:02 от Diavolo

# 592
И аз не съм се завирала да дращя умишлено където уж давало повече звезди. То само това оставаше - да нямам какво да кажа ама пак да пиша там... Grinning Сигурно и доста от това е имало из форума, за щастие в темите които следя почти не. Попълних анкетата и след това общо взето игнорирах предизвикателството и си четях и пишех както и преди това.
Съответно очаквах че изобщо нищо няма да имам от това предизвикателство.
Изненадаха ме. Че и не съм в дъното с 3лв и стотинки дето там няма какво да се чудиш искаш ли ги. И сега се чеша по главата, аз ДД съм подавала последно преди 20тина години и след това не е имало какво да декларирам, та не знам занимава ли ми се.

# 593
Включи в чуденката и като каква да я подадеш. Като natka ? Laughing

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 02:00 от Diorela

# 594
А, чак толкоз не съм изтрещяла, да не знам коя съм Joy Даже сме повече от една, има и да си избирам! Joy
Те нали се очаква ако си прехвърля точките, да получат от мен имена и ЕГН и да ги декларират че съм получила пари. А аз само да видя как точно се подаваше ДД и да включа и тжм каквото приложение се пада в случая. То мисля че си е готово попълнено и само го отмяташ че го има, нещо такова беше. Едва ли да е сложно за намиране, нали се очаква всеки да може да се оправи.

# 595
  • София
Аз си мислех, че с нормалната ми активност ще събера над 1000 точки, ама явно съм се лъгал. За периода се отчетох мисля с доста полезни неща, но явно не е оценено от 'Ити'
Нищо де, здраве да е.
Иначе има смисъл, аз ги разбирам. Идеята е да съживят позападнални секции от форума, където се пишеше веднъж на високосна. Стана ми любопитно и поразгледах сега секциите и видях, че има много голям бум на теми и мнения, особено през последните 10 дни - 2 седмици. Началото и цялата първа седмица почти няма мнения.

Ами поздравления за всички тези, които са успели да запишат близо 2000 точки награда. Според мен не е само до това да се напише нещо, явно е намерено нещо стойност в тези мнения, така че адмирирам продуктивността. По-скоро си се питам дали при следващата кампания да не се хвана и аз на хорото или да си продължа както досега. Оставям въпросителна и отворена врата до следващата кампания. Истината е, че се занимавам с толкова много неща, че просто нямам време, както остава да пропиша за шев и плетиво или грънчарство и т.н. Simple Smile

# 596
  • USA
Не си прав,да ти кажа.

Аз и ти (и тук виждам други хора) сме от много активните профили и пишем в теми,в които сме писали от години и чиито тематики са ни на сърце.
Не се излагаме да ходим като цветарки по раздели и теми,които въобще не ни интересуват.

Аз съм справедлив човек и не разбирам защо някоя тарикатка ще има повече точки от човек,който наистина си ги заслужава с честно и искрено писане. Не знам колко са максимално спечелените точки, но съм сигурна,че който ги е взел, е бълвал празни постове и глупости на килограм...и това Бг мамма го оценява!! Количеството пред качеството.Това навярно само в български продукт се цени.
Въпроса въобще не опира до точките,за себе си живея един уреден живот и ваучери не ми трябват.Въпроса е принципен.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 05:39 от Adoralova

# 597
Цитат
Истината е, че се занимавам с толкова много неща, че просто нямам време, както остава да пропиша за шев и плетиво или грънчарство и т.н.

Diavolo, ще те посрещнем с удоволсвие в плетаческата тема. За другите не гарантирам. Simple Smile
Специално тя се раздвижи, заради една яка на мъжка жилетка. Съвпадна и с това, че поканих няколко човека от една друга тема, които са плели някога и те също се включиха. А преди това се коментираха разни  плетки на 1 кука, които си продължиха.  Но тази тема си е така, на приливи и отливи. Не мисля, че има общо с лоялната програма. Виж, че коментарите продължават и след карая.

# 598
  • USA
Диорела,веднага ще цъфна при вас за точки.
Плета амигуруми от години и темата не ми е чужда,обаче Диаволо какво ще го правим ,той сигурно кука не е хващал през живота си. Satisfied

# 599
Няма проблем, ще го научим, всеки е добре дошъл. Simple Smile
Ако не успее да се справи с иглите, ще дава съвети за моделите, ще пуска снимки.  Нали и мъжки пуловери, жилетки плетем. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт