👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 129
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Не сте съвсем прави. То въпроса не е само да напишеш нещо в посочените раздели, ами то трябва да бъде оценено от ИИ. Например (мисля) не е достатъчно да отидеш в темата за прахосмукачките и да кажеш: аз ползвам Ровента и съм много доволна. Това мнение не би имало стойност и не би получило точки, нищо че в конкретния раздел.
Аз съм с близо 2000 точки и имам точно 10 мнения в 3-4 теми от разделите в предизвикателството. Дала съм мнение, където има какво да кажа. То и идеята на форума е това - да се раздвижат позападналите раздели. Теми не съм пускала, защото нямам идея каква дискусия мога да предизвикам без вече да има такава. А там се взимат най-много звезди, до колкото разбрах. Останалите мнения, които си давам са в редовните за мен теми. Там също предполагам са били оценени, но по-ниско.
Интересно ми е кои са на 1, 2 и 3-то място.

# 601
И аз съм със 700, както обичайно съм писала. Хубаво, че го дискутирате, та погледнах. 😃

# 602
Леле, тема с плетки ли има? Ако знаех и аз щях да се намърдам пък нека някой си ме мисли за дърта тарикатка ( подчертавам, че не съм нито едно от двете, но бих станала 😆). Аз през живота си кука също не съм хващала, но много искам да изплета едни детски обувки, на които попаднах в ютюб. Можеше да можеше някой да ми помогне, че и прежда съм си купила 😆, само куки нямам.

Аз не разбирам, защо говорите с такова пренебрежение към хората, които са решили да следват зададените задачи в това предизвикателство? Това е игра и хората са решили да я играят. Условията бяха да се пишат мнения в някакви теми и да се създават тема и те са го правили-  нищо нередно не виждам, че чак и ги нареждате. Ама наводнил се бил форума, ами нека може това да е целта🤷. Вие като не искате да играете и следвате условията какво се дразните, че другите го правят, нали това е целта. То всички, ако решат да не ги спазват какъв ще е смисълът от играта изобщо?
Във всяка игра има условия, искаш ли да я играеш, трябва да се придържаш към тях. И тук няма нищо по различно, че да го осъждате.

# 603
  • Телиш/Плевен
Тези с над 1000 точки явно са писали в специалните теми където се дават двойно точки. Аз нямам и едно мнение там.
Не е така. Имам 1926 точки и се обяснявах и тук къде съм писала. VaniaK е много права, че не е въпросът само да напишеш нещо, а наистина да има какво да кажеш. Още с пускането на предизвикателството ти бяха казали същото. Според мен на първите три места са хора, които пишат в здравните групи, там се споделя наистина много полезна информация.

# 604
1926 точки имам. Писах малко в теми, които ме интересуват по принцип и в нито една от предизвикателството. Пуснах и една тема по въпрос, който ме гложди. И анкетата попълних, разбира се. Не очаквах някакви велики точки, по-скоро мислех, че ще съм в дъното с 300-500. Ще си ги трупам - задават се РД на децата, а след това ще си събирам за Коледа. Нямам какво да правя в някои теми, дори не съм ги отваряла. Данъчна декларация подавам всяка година, имам две деца. Ако отида март - вече всичко е заредено автоматично. Така или иначе, наградите за 2025 ще се подават 2026.

# 605
Аз имам 1925. Не съм пускала теми никога и не съм писала в различни от тези в които пиша обичайно.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 08:21 от Чи лу

# 606
Аз си мислех, че с нормалната ми активност ще събера над 1000 точки, ама явно съм се лъгал. За периода се отчетох мисля с доста полезни неща, но явно не е оценено от 'Ити'
Нищо де, здраве да е.
Иначе има смисъл, аз ги разбирам. Идеята е да съживят позападнални секции от форума, където се пишеше веднъж на високосна. Стана ми любопитно и поразгледах сега секциите и видях, че има много голям бум на теми и мнения, особено през последните 10 дни - 2 седмици. Началото и цялата първа седмица почти няма мнения.

Ами поздравления за всички тези, които са успели да запишат близо 2000 точки награда. Според мен не е само до това да се напише нещо, явно е намерено нещо стойност в тези мнения, така че адмирирам продуктивността. По-скоро си се питам дали при следващата кампания да не се хвана и аз на хорото или да си продължа както досега. Оставям въпросителна и отворена врата до следващата кампания. Истината е, че се занимавам с толкова много неща, че просто нямам време, както остава да пропиша за шев и плетиво или грънчарство и т.н. Simple Smile

Ох, добре бе, получил над 400 лева, обаче пак недоволен, че този път не бил оценен подобаващо, при положение, че наградите със суми над 10 лева изобщо не са много.

Честно казано, дано да приключват скоро тези кампании, и да се нормализират нещата.

# 607
  • София
Аз исках да продължа с  пускането на една единствена тема, защото наистина ми е много на сърце и преди години аз се занимавах с нея, а предната така или иначе беше пусната от модератор. Попитах някой друг има ли желание, никой нищо не каза. Тъкмо се бях захванала да я правя и знаете ли какво стана- още преди да сме стигнали 50 стр, модератор, който почти не пише там, да не кажа хич, влезе и направи новата тема...

# 608
Не съм писала в различни раздели от тези, в които си пиша по принцип.
За мен също беше странно първоначално раздадените точки как се разпределиха предимно в развлекателни теми, защото не мислех, че това е основния смисъл на форума. Но пък ръководството е било на друго мнение. Затова не е редно хора, които са имали повече точки по начало, сега да недоволстват, че пак нямат най- много.

# 609
Дева, никога не съм писала в развлекателни теми или е било изключително рядко - 1-2 пъти, ако съм търсила филм или песен. Изключвам темата "Познай коя е книгата", която е игра и ми е интересна, но често не съм чела точно тези книги, т.е повече чета, отколкото да се включвам. Моите теми са свързани с деца, образование, деца със СОП и / или заболявания. Включвала съм се отдавна в дискусии по актуални теми. Но съм от оценените. Значи не е въпроса и в кои теми конкретно пишеш. Дори първия път през декември, обясниха, че развлекателните теми са останали настрана при оценяването и ще бъдат включени на по-късен етап компенсаторно. И реално сега през януари те носеха двойни точки.

# 610
Нямам предвид теб, Мама Ру. С теб сме се засичали в много теми.
Но имаше напълно непознати за мен никове, точно от теми за тв формати/сериали.

# 611
  • Някъде по Дунава
Аз имам 318 точки. И също съм писала  в обичайните теми

# 612
Имам познати никове, само от общи теми. За мен също имаше непознати никове, но форумът е огромен и аз не отварям много теми или случайно задавам въпрос (фотография), получавам отговори и повече не влизам там, съответно не помня дори профилите, които са ми отговорили. Не съм го приела лично към мен, допълних, че не е задължително непознати за нас никове да са получили много точки от развлекателните теми.

# 613
Дева, никога не съм писала в развлекателни теми или е било изключително рядко - 1-2 пъти, ако съм търсила филм или песен. Изключвам темата "Познай коя е книгата", която е игра и ми е интересна, но често не съм чела точно тези книги, т.е повече чета, отколкото да се включвам. Моите теми са свързани с деца, образование, деца със СОП и / или заболявания. Включвала съм се отдавна в дискусии по актуални теми. Но съм от оценените. Значи не е въпроса и в кои теми конкретно пишеш. Дори първия път през декември, обясниха, че развлекателните теми са останали настрана при оценяването и ще бъдат включени на по-късен етап компенсаторно. И реално сега през януари те носеха двойни точки.

Ами май това е основното. Не е толкова важно в кои теми и раздели пишеш, а какво точно пишеш. Дори и след време да има предизвикателство за раздел Сериали и отговориш на тема “Кой ти е любимия сериал за всички времена” с “Приятели. Много ми е любим.” - това не би трябвало да ти носи звезди/точки.

# 614
  • СОФИЯ
Нямам никакви точки и нивото ми не е оправено на предходното, стои стартово. Анкета съм попълнила и пиша само в теми, които ме интересуват. Няма никакво значение, но леко дразни.

Общи условия

Активация на акаунт