👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 562
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
MagniМ
много е хубава чантата, а и цвета е в тренда.

# 46
Точно заради цвета си я избрах. Благодаря.   Тъй като чанти нося с години, ще си имам спомен от екипа на бг мама. Grinning

# 47
Аз имам да използвам още 75% от сумата, точките ми бяха доста.

# 48
Нещо не ми се получи поръчката в Озон. Защо ми изписва сума за заплащане в реалния размер? Нали прилагам код? Отказах я.
   Ако имаш профил в Озон влизаш в акаунта си копираш си ваучера от Бг Мама и го поставяш във ваучери,като ти се отрази,при самата поръчка в кошницата го добавяш.

# 49
И аз поръчах от Озон с два ваучера по 60 лв. Подаръци за детето, тонер за принтера. Като дойдат ще покажа. Имам да харча по един ваучер в Емаг, Спорт депо и ФД. 🤣 Казах на ММ да си избере един от тях за Коледа, че май за себе си нищо няма да купя, а само за тях. 🥰

# 50
За първи път се опитах да пазарувам от Озон и се издъних. Заредих два ваучера във виртуалния портфейл, избрах три книги и гейминг слушалки с мишка за детето, с кабел, че ги иска за Нинтендото и при завършване на поръчката не ми приспадна сумата от портфейла. Не, че е болка за умиране, но -60 лева са си -60 лева. Как да се оправя сега, количката е празна, не мога да коригирам поръчката

# 51
  • София
Пишете им, звъннете им. Имат обслужване 24/7.

# 52
Дори нямам номер на поръчката. Успях. Направих втора поръчка за същите неща, този път внимавах и активирах портфейла. После влязох на поръчки и анулирах първата като дублирана. 😁
Доволна съм. Похарчих половината точки близо за:
Три книги от Озон за мен
Комплект гейминг слушалки и мишка от Озон за синчето
Смарт часовник от Емаг за щерката
Кимоно за карате от Емаг за коледен подарък на едно близко дете (съгласувано с майката)
Благодарение на бг-мама и чудесния коледен бонус до тук спестих към 150 лева.
И имам още да харча.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 01:06 от Mama Ru

# 53
  • Бургас
Това е едната част от поръчката в Озон. Само това имам на снимка.

Поръчах слушалки,тип тапи и смарт часовник.
От Дука поръчах тигах,тавичка йена, щипка за сервиране и белачка.
От Декатлон чакам маратонки и тениска.
За всеки има по нещо. ПОдаръците са готови!
Благодаря на БГ Мама за изненадата и подаръците , които ни направи!
Очаквам с нетърпение и другите предизвикателства!

# 54
  • Сливен
Да, Bobby, за всичкия оборот важи вдигане на нивото в озон

Само едно ще добавя - когато пазарувате с ваучери, не ви ги "смята"/"брои"и не вдигате ниво.
Преди 2 години, спечелих 500лева за Озонбг, от играта на "Горда България" /щяха да й правят онлайн версия и бяха пуснали игра, да изпращаш въпроси, свързани с България и най-вече Българската История /. Та играта беше през лятото, изпратих към 90-100 въпроса с отговорите. И след 1 - 2 месеца получи съобщение, за тези 500лева.
Малко преди Коледата на 2022година, реших да закупя подаръци от там и си казах"ето сега, ще вдигна нивото". Да, ама не-свързах се с тях, попитах ги защо не ми се вдигна нивото, а те ми обясниха, че ваучерите не се "броят"😐😑. Уж ваучера директно влиза като сума в портфейла, ама.. Пазаруваш,но според тях тогава, това не са "пари" че да вдигне нивото, ами ваучер 🙄.

И за да не е "спам" в темата - закупих ваучер за Спорт Депо, а вчера ми се "запали" и вторият сешоар.. Знаеш си аз, че трябваше за ОЗОН да закупя ваучер😅

# 55
Ми що бързаш.
Като решиш какво ти трябва, тогава купуваш съответен ваучер.

# 56
  • Сливен
Аз откъде да знам, че сешоара ми ще се запали. Миналата седмица беше новият, запали се чак контакта. 🤣

# 57
Ей, първата ми поръчка пристигна днес, а аз забравих да си я взема 😂. Нищо, де, и утре е ден.

# 58
Всичко, което получих се изхарчи до дупка.
От теста - ваучерът за оптиката подарих на брат ми, че той носи контактни лещи, да купува оттам.
На детето купих обувки от Fashion Days на Nike, с отстъпката за Black Friday станаха екстра като цена, която доплатих.
Със сегашните ми точки пък се обзаведох аз с боти:

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%83%D1%8 … chers-p9259396-1/

Тези са ми любими, имам същите в черно, които съм си купувала преди години и вече съм продънила от носене. Тези са много симпатичен цвят и си ги бях набелязала още в началото на есента. Пристигнаха в събота 😀.

# 59
хм, Сикрет, виж дали няма да можеш да смениш твоя Декатлон ваучър с потребители, които са си купили Озон, но не им трябва и са си променили мнението.

Можеш да предложиш и отстъпка:))))

Общи условия

Активация на акаунт