👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 199
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата.
Аз съм събрал 41 000 точки, което ще рече 410.00 лв.
И се чудя дали да си ги събирам още, за да си взема нещо наистина супер-яко и полезно нещо, но не знам през колко време ще се зарежда с нови точки. И това леко ме разколебава. Хубавото е, че можеш да използваш тези ваучери + да си доплащаш, ако си решиш.
Колебая се между няколко фронта. Спорт Депо или Декатлон основно. Или пък за книги. Но пък ако събера още два пъти по толкова ще мога да си взема и хубава техника. Абее засега изчаквам. Simple Smile
То така или иначе е пълно с промоции около Коледа с какви ли не оферти. А след Нова година, се връщане към реалността с по-солените цени. Wink

# 31
Нещо не ми се получи поръчката в Озон. Защо ми изписва сума за заплащане в реалния размер? Нали прилагам код? Отказах я.

# 32
Дяволо..как мислиш се събират точки от тук на сетне?
Да не те разочаровам...ама да те приземя малко...я съберем 10 точки..я не...
Доколкото четох точки ще печели този който го изтеглят в игра.
Поправете ме ако не е така...но така пише.

# 33
Който е поръчвал в Озон може ли да сподели след прилагането на кода сумата за заплащане все така в реалния си размер ли стои, или е преизчислена?

# 34
Профила ми в озон ползва 15% отстъпка и ползвах и тях, което е още по-добре
Ваучера е видим в портфейла там и веднага се приспада при плащане

# 35
Обмених повечето от точките си за 2 ваучера в Озон на стойност 90 лв. Все още не съм купила нищо, но планирам да купя детско столче за хранене. Очаквам да заредят наличност, защото в момента е изчерпано.

Виждам, че и други от вас пазаруват от Озон. Може ли да използвам да попитам сумата необходима, за да се мине от едно ниво в друго в Озон, важи за целия асортимент, нали? Тоест, за да мина от Бронз в Сребро покупките ми до момента от целия сайт трябва да са за над 1000 лв. Не е необходимо да са направени за конкретен период, а за цялото време откакто съм си създала профил там? Защото според мен би трябвало вече да мина на следващо ниво, но все още не се е отбелязало в профила ми.

# 36
Да, Bobby, за всичкия оборот важи вдигане на нивото в озон

# 37
Успях. Поръчах от Озон това
https://www.ozone.bg/product/cerruti-toaletna-voda-image-75-ml/

Като пристигне ще се похваля тук.

# 38
  • София
Обмених точки, които да ползвам в baby.bg. Сега сме на бебешка вълна. Почти всяка седмица нещо поръчвам, така че добре ще ми дойдат.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 17:17 от NadezhdaML

# 39
Поръчах спортен екип за ММ от фешън дейс в петък. Не съм  доплащала в пари, самият артикул беше намален. В събота по обяд вече беше пристигнал.
Мъжо е зарадван.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 21:34 от СлънцеЛунаВъздухОгънВода

# 40
  • София
Вероятно няма да поръчвам скоро от Takeaway, но ще пиша като го използвам.

# 41
Нещо не ми се получи поръчката в Озон. Защо ми изписва сума за заплащане в реалния размер? Нали прилагам код? Отказах я.
Кодът се зарежда под формата на сума в лв във виртуален портфейл. На някоя последваща стъпка по време на поръчката дава опция да се плати със сума от портфейла. Аз поръчах вчера, имам за доплащане около 2 лв.🙂

# 42
dolce miele
да, оправих се аз. по-нагоре ми е публикацията. Благодаря!

# 43
Ще помоля тук да коментираме само как сме използвали точките и за какво. Който желае прилага и линкове, и снимки.
Коментари за самата програма да пишем в темата
https://www.bg-mamma.com/?topic=1712236

# 44
Аз не съм в България, но много исках да превърна точките в подарък. Избрах си чанта от ФД, естествена кожа е. Утре ще я доставят до адреса на родителите ми и ще ме чака там докато си дойда.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт