👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Другата България
Благодаря за новата тема!🙂
Публикувам тук това, което щях да публикувам в предишната тема.😊 Обективна съм по отношение на това, че не забелязвам спам в темите, в които пиша. Обаче аз не пиша чак в толкова много теми, така че е напълно възможно други хора да забелязват спам.🙂
Аз също не пиша в много теми.
Но основно чета, и определено ми прави впечатление.
И сега от Бгмама като прочетат, колко хора са прехвърлили токи/звезди/пари, без да дават данни, какво ли ново ще измислят. 😁😁😁
Да си оправят сайта.

# 16
  • София
Каква декларация пък сега Laughing
Обяснете, моля.

# 17
Данъчна. Догодина обаче. Имаш време, Горджи. Simple Smile

# 18
Аз имам навика честичко да надничам в раздела с нови теми и там имаше избухване с теми за тройни конфигурации в любовните връзки. Отделно от това видях няколко случая, в които един и същи потребител пуска еднакви теми в различни раздели. Модератор трие едната и на следващия ден пак се публикува.

Любопитно ми е традиционните спамъри как са се справили с предизвикателството. Визирам един конкретен, който май само в темите за лоялната програма не съм виждала да пише.

По темата - още нищо не съм купила. Трупам си ги в портфейл в озон, където имам пари и от по-рано, за да финансирам в един момент закупуването на безкабелна прахосмукачка.

# 19
  • USA
За спама,така четох. Не съм ходила в двойните раздели,но имаше потребителки,които твърдят,че  Шеф и Кройка и раздела с Фотографията избухнали с публикации и теми.

Аз съм с тотален бъг в платформата.Празен профил с един имейл само - нито мога да го свържа с бг мамма,нито мога да трансферирам точки. Все тази ми е,да ви кажа честно,но предпочитам да си изгладят бъговете,а явно при мен ги има с лопатата да ринеш.

# 20
Все още нищо не съм купувала. Само трупам точки. 😆

# 21
  • София
Обожебе Laughing
Да, ще ги подаря, ако имам нови.

# 22
  • Пловдив
Аз си накупих книги, имам още някаква сума за харчене.
Не съм забелязала спам в темите, които следя/участвам.

Къде е тая информация за данъчна декларация 🤦🏽‍♀️ това все едно като ми подаряват пари за поводи и да ги декларирам.

# 23
  • Далечният изток
Хора, платецът на дохода е длъжен да го подаде в НАП. Не съм чела предишната тема и не знам дали сте го коментирали. Подават се справки на кого и колко са платили. От там нататък кой и дали ще си ги декларира, си е негова работа.

# 24
Аз имам 10 лв останали от декември месец. Не знам за какво да ги изхарча и така си стоят. 30 похарчих в Озон. Общо имах точки на стойност 40 лв и малко останаха, защото не могат да се обърнат в пари.

Ако имах физическата възможност бих чела още теми, но не ми стига времето даже и за тези, които следя. Понякога като се разровя из разделите има много интересни заглавия и удоволствие бих си губела времето и там.
Къде да търся коментараната фотографска тема.
Имам интерес към фотографията дори обмислям да запиша курс скоро.

# 25
Събирай си ги. Към тези от декември ще се добавят от сега или от следващо предизвикателство и ще се натрупат.

# 26
Нямам покупка, с която да се похваля, че точиците са малко, ама пък си харесах няколко съмишленика в темата и идвам да си мрънкаме заедно. Joy

Не че нещо, но очаквам, че тези декларациЙ от наша страна ще отпаднат. Или поне, когато сумата е под 100 лева ( май толкова беше за наградите сумата, за която не се попълва декларация) .

# 27
Аз от декемврийската имах 40 точки или 40 лв, за 30 лв  заявих  ваучер в Озон и взех подарък за съпруга ми, за 10 лв от ''Истински мед'' си взех едно бурканче великолепен ''Шокомед''.Сега съм с 500 т. от сегашната лоялна програма и си ги прехвърлих като попълних декларацията с лични данни.

# 28
Това сериозно ли? Аз имах някакви 40 лв., защо никой не предупреди, преди да се използват, никога не бих си го причинила.....

# 29
Става въпрос за новите точки от последната игра, за тези преди НГ не

Общи условия

Активация на акаунт