Колко точки получихте от лоялната програма?

• 12 415
  • 380
  •   1
Отговори
Интересно ми е какви ще са резултатите Simple Smile)

# 1
45000 още в началото.
Ама не се е променило нищо от тогава.
Не знам, сигурно трябва да се свържа с приложение.
Не съм чела нищо за условията и какво се прави.

# 2

Ох, това е странно. Аз получих, ама определено са много далеч от 45000. Не съм се задълбочавала на какъв принцип е, в момента и не ми се занимава да избирам за какво да ги харча, но чисто статистически съм много запалена да разбера някакви резултати и да пробвам да си направя някакви изводи.

# 3
Каква е тази лоялна програма?

# 4
# 5
Влязох си в профила от любопитство и видях 36 000.  Но не съм се регистрирала и не мисля да ги използвам.

# 6
  • Пловдив
Нула. Simple Smile

# 7
# 8
  • София
Към 12500 т. получих. Прехвърлих ги през приложението към определен сайт и вече и оползотворих за подаръци за внуците. Дано да са читави и да се харесат.
Благодаря на форума, все пак има полза от дращенето ми тук.
Дано да продължат да дават бонуси за участие - все пак допринасяме за развитие на платформата.
Ако някой не си иска точките или не му се главоболи с декларирането - готова съм да ги приема и оползотворя успешно.
От друга страна - какво значение има кой колко е получил?
Малко като дебненето кой каква заплата получава и одумването после какво върши.

# 9
"От друга страна - какво значение има кой колко е получил?"

По принцип не ме интересува поименно кой колко е получил, затова е анкетата.

# 10
  • на село
Кръгла 0

# 11
# 12
41 000 са моите.
Обаче имаше и някаква регистрация, която трябва да си направите в Лоялхъб. Нея направихте ли?

# 13
  • на село
Mama Ru, каква е тази регистрация ?

# 14
41 000 са моите.
Обаче имаше и някаква регистрация, която трябва да си направите в Лоялхъб. Нея направихте ли?

Супер. Това мисля, че е само с въвеждане на имейл за регистрация и свързване на профила тук и прехвърляне на точките рам. Гледай да ги прехвърлиш възможно по-бързо, нещо метнах, че срокът бил до 20 декември, а пък можело и по--късно да ги обмениш за ваучери, в твоя случай към 400 лева. Може сериозно да зарадваш децата Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт