Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 310
  • 2 718
  •   1
Отговори
# 45
Много странно. Освен още да не са успели технически да изчислят на всички, защото и ти, и Кукумицинка сте стари потребители и е странно да сте с 0 точки.

# 46
  • Пловдив
Много странно. Освен още да не са успели технически да изчислят на всички, защото и ти, и Кукумицинка сте стари потребители и е странно да сте с 0 точки.
Такъв е живота Simple Smile

# 47

Не съм с 0, имам някакви точки и аз.

# 48
  • Варна
Уж не съм глупава  но нещо и аз много не разбрах за тази Лоялна програма. Явно трябва да си отделя повече време за да прочета нужната тема.

# 49
  • somewhere over the rainbow
И аз съм на 0, но участвах в тестовата фаза и с кеф си похарчих 50 лв. тогава.

# 50
Може да е полезно на някого. Аз просто не му обърнах внимание първия път, а то всичко си показано

# 51
Моля от сърце, виждам, че вече сте напреднали с програмата. Имам точки, осребрих, но не успявам да въведа получените промо кодове в сайта на ЕМаг. Моля, обяснете какво се прави, достава време отделих, но не успявам? Иписва ми , невалиден код. Благодаря.

# 52
Моля от сърце, виждам, че вече сте напреднали с програмата. Имам точки, осребрих, но не успявам да въведа получените промо кодове в сайта на ЕМаг. Моля, обяснете какво се прави, достава време отделих, но не успявам? Иписва ми , невалиден код. Благодаря.
Харесваш си артикул в еМаг, добавяш го в кошницата, влизаш в нея, отдолу имаш поле Въведи код.
Копираш го от бутона, който съм показала и пействаш в полето. Ако искаш да въведеш още един ваучер повтаряш действието. Ако не, даваш продължи, за да завършиш поръчката.
Скрит текст:

# 53
Може да е полезно на някого. Аз просто не му обърнах внимание първия път, а то всичко си показано

Ох, при мен не бяха такива стъпките. Аз натиснах бутона да се свържа. После в сайта си написах мейла, въведох кода за регистрация, после ме пита да прехвърля точките и го направих.
Сега тук съм на нула, но има бутон тук в профила ми Осребрете.
Предполагам защото не съм купила ваучер, нали?

А има ли срок в който да ги използвам. До 22 знам, че трябва да ги прехвърля, но вече го направих.

# 54
Май не видях срок, в който да се използват ваучерите. Все пак аз смятам до края на декември да използвам наличните точки. На едното дете осигурих коледен подарък от бг-мама, сега ще зарадвам себе си и може би другото дете. Ще видим. Надявам се да спечеля още точки за юни, че щерката много ще се зарадва на фотоапарат. Сега съм й обещала, ако посъбере част от сумата аз да понадя и да купим за РД + да я запиша на курс по фотография за лятото, та едни точки от бг-мама ще са ми много от полза.

# 55
Харесваш си артикул в еМаг, добавяш го в кошницата, влизаш в нея, отдолу имаш поле Въведи код.
Копираш го от бутона, който съм показала и пействаш в полето. Ако искаш да въведеш още един ваучер повтаряш действието. Ако не, даваш продължи, за да завършиш поръчката.
Скрит текст:
Тоно този бутон при мен не е активен.

# 56
Пролетно цвете, кой бутон не ти е активен? Ако искаш снимай да видим.

# 57
Смени браузъра. Може би има някаква забрана в текущия.

# 58
Пролетно цвете, кой бутон не ти е активен? Ако искаш снимай да видим.
Успях, благодаря за подадените съвети.
Clo - Camille благодаря за съветите и на теб, всъщност с този бутон се активира кода и директно се пренася в сайта. То елементарно, но аз очаквах друго. Лека вечер  дами мами.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 22:46 от Пролетно цвете

# 59
Натисни върху самите цифри

Общи условия

Активация на акаунт