Колко точки получихте от лоялната програма?

• 70 911
  • 2 555
  •   3
Отговори
# 15
  • София
41 000 са моите.
Обаче имаше и някаква регистрация, която трябва да си направите в Лоялхъб. Нея направихте ли?

Да, направих я за да прехвърля точките в сайт и от там да купя разни неща.
Регистрацията е елементарна - искат само мейла, с който си регистрирана тук.
Няма лични данни, не е обвързващо.

# 16
  • Дубай
10125,но не мисля да ги ползвам.

# 17
Може да ги използвате за благотворителност, не изисква някакво усилие.

# 18
Аз погрешка затворих банерчето, когато ми се появи, и сега не знам къде трябва да вляза, за да си видя точките. Не че ще ги ползвам, ама да си ги видя поне Grinning

# 19
41 000 са моите.
Обаче имаше и някаква регистрация, която трябва да си направите в Лоялхъб. Нея направихте ли?

Супер. Това мисля, че е само с въвеждане на имейл за регистрация и свързване на профила тук и прехвърляне на точките рам. Гледай да ги прехвърлиш възможно по-бързо, нещо метнах, че срокът бил до 20 декември, а пък можело и по--късно да ги обмениш за ваучери, в твоя случай към 400 лева. Може сериозно да зарадваш децата Simple Smile)
Леле, това е сериозна сума. Ще разгледам емаг, спортните магазини, озон... Мерси. Чудех се за какви пари иде реч, но не вярвах да е нещо толкова сериозно.

# 20
Ева +, ако си през телефона, мини на пълна версия и щракни на профилната ти снимка. Ще видиш Портфейл. От там.

# 21
Да, през телефона. Благодаря Flowers Hibiscus

10 125 точки имам.

# 22
  • Дубай
Може да ги използвате за благотворителност, не изисква някакво усилие.
Благодаря, не знаех това!Ще разгледам по-обстойно тогава.

# 23
Леле, много бре.
Още днес ще се регна и ще прехвърля хубавите точици Grinning

# 24
И аз съм с 0 , явно нищо не правя или поне не както трябва, иначе бих ги използвала за благотворителност.

# 25
  • Някъде там
Имах като бонус  4145. Реших,  че няма да ги пазя и ги използвах в "Истински мед" за вкусни и полезни подаръчета.
Още не е стартирало новото трупане на точки и рейтинги.
Нищичко нямам в момента. Само доставка чакам 😄

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 11:17 от daviz

# 26
10125,но не мисля да ги ползвам.
Същото.

# 27
Моите са 15 125. Не съм ги ползвала за момента. Ще ги мисля.

# 28
Как точно става използването на точките? До сега не съм пазарувала с такива. Гледам на приложението различни карти/ ваучери. Искам примерно да купя нещо в Декатлон, на ваучера пише 50 лева, а отдолу 5000 точки. Как мога да използвам тези 50 лева?
А ако искам от Емаг да купя техника, мога ли да ползвам не 2000 точки, а 20 000 от тези 41 000, с които разполагам?

# 29
Как точно става използването на точките? До сега не съм пазарувала с такива. Гледам на приложението различни карти/ ваучери. Искам примерно да купя нещо в Декатлон, на ваучера пише 50 лева, а отдолу 5000 точки. Как мога да използвам тези 50 лева?
А ако искам от Емаг да купя техника, мога ли да ползвам не 2000 точки, а 20 000 от тези 41 000, с които разполагам?

Би трябвало да можеш, стига да има достатъчно налични ваучери от съответния магазин, които да си купиш с точките. Аз не се задълбочих, тъй като моите точки са твърде малко за няколко ваучера и още не съм се ориентирала къде да ги похарча, но май трябва да имаш профил в съответния магазин, правиш поръчката и при плащане добавяш ваучерите (надявам се, че лесно става добавянето, в Емаг други ваучери се виждаха някъде в профила, че ги има). Обаче мисля, че ако сумата на поръчката е по-малка от ваучера, остатъкът от ваучера изгаря, така че май е по-добре или да е точна сумата, или леко да надхвърля и да се плати остатъкът с карта..

Някой, който вече е поръчвал, да каже. То аз вчера, като гледах, нямаше много налични ваучери, и аз не си представях някакви големи точки, че има, иначе щях анкетата да я пусна и с по-високи стойности.

Общи условия

Активация на акаунт