НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 46 768
  • 658
  •   1
Отговори
# 15
  • Телиш/Плевен
Извинявам се за тъпия въпрос. Купих ваучер, демек обмених точки. Получих пдф, в който има QR код. Как аджеба да го постна и къде в сайта на Ардес бг? Моля за съдействие!
Трябва да го копираш, Мари, ето как:

Сега виждам, че си редактирала, но го оставям, ако евентуално на някой друг помогне.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 15:56 от Лале в дъжда

# 16
В условията ми направи впечатление този текст:
"Съгласно Закон за местните данъци и такси (ЗМДТ), чл.44-51 доходът от подаръка (парично дарение) се счита за облагаем, като задължение на Дарения е да декларира и да внесе за своя сметка, дължимия данък върху дохода от подаръка (паричното дарение)."
Моля някой, който е наясно да изясни как следва да бъде изпълнено това задължение.
След осребряването на точките и покупката на ваучери ли се счита, че дарението е получено или след използването на ваучера?
Ако се осребрят точките и се купят ваучери, но не се използват до края на годината има ли реализирано дарение и съответно за този потребител на БГМ възниква ли данъчно задължение?
Тези закупени, но неизползвани до края на годината ваучери ще могат ли да се използват през 2025г.?

# 17
  • у нас
Приятно съм изненадана от тази инициатива, Бг Мамма! Благодаря! Точно навреме - предколедно ни зарадвахте с вашите партньори.
Може ли да обясните скалата на точките за различните нива? Колко нива са? От колко до колко точки е дадено ниво?

# 18
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за програмата! Обмених точките, реших да купя ваучер и накрая ми взе точките, код не получих и пише Транзакцията пропадна. Сега какво? Искам си точките или ваучера.

# 19
  • Сливен
В условията ми направи впечатление този текст:
"Съгласно Закон за местните данъци и такси (ЗМДТ), чл.44-51 доходът от подаръка (парично дарение) се счита за облагаем, като задължение на Дарения е да декларира и да внесе за своя сметка, дължимия данък върху дохода от подаръка (паричното дарение)."
Моля някой, който е наясно да изясни как следва да бъде изпълнено това задължение.
След осребряването на точките и покупката на ваучери ли се счита, че дарението е получено или след използването на ваучера?
Ако се осребрят точките и се купят ваучери, но не се използват до края на годината има ли реализирано дарение и съответно за този потребител на БГМ възниква ли данъчно задължение?
Тези закупени, но неизползвани до края на годината ваучери ще могат ли да се използват през 2025г.?
Здравейте. Може ли да ви кажете, къде да го прочета това, че нещо не го намирам. Благодаря.

# 20
Има линк към условията и в тях някъде към края прочетох и това.

# 21
  • у нас
Благодаря за програмата! Обмених точките, реших да купя ваучер и накрая ми взе точките, код не получих и пише Транзакцията пропадна. Сега какво? Искам си точките или ваучера.
Би следвало да са се върнали при общите. И на мен так ми се получи. Пробвах пак и транзакцията беше успешна.

# 22
  • Разпиляна във въображението
Би следвало да са се върнали при общите. И на мен так ми се получи. Пробвах пак и транзакцията беше успешна.

Писах на съпорта. Отговориха ми, че работят по отстраняване на проблема.

# 23
Някой проверявал ли е в сайтовете какви са условията за да приложат ваучерът? Срещнах че за ардес ако е намален продукта..не го лови?
За озон как е?

# 24
  • Mediterraneo
Аз ползвах ваучер в Спорт депо, точно намалени маратонки си поръчах, без проблеми мина ваучерът. Но да, би било добре партньорите да упоменават при какви условия ще се ползва ваучер при тях, за да знаем дали ни устройва или не предварително.

# 25
  • Сливен
Влизам от тук, но не намирам споделеното от теб.

# 26
Има линк към условията и в тях някъде към края прочетох и това.

За сега не го намирам. Но все пак благодаря.
Този линк към условията  беше в профила ми, в портфейла, там където са изредени търговските партньори на програмата. Някъде отдолу на страницата. Едвам се отървах от пълната версия (през телефон съм) и затова не мога да вляза пак и да копирам линка.

# 27
Някой проверявал ли е в сайтовете какви са условията за да приложат ваучерът? Срещнах че за ардес ако е намален продукта..не го лови?
За озон как е?
В Озон ваучерът се преобразува в левовата равностойност и остава в портфейла в профила за свободно харчене (на части, с доплащане...). Преди плащане се появява сумата в портфейла и може да избереш да платиш с наличните в него средства. Нищо не се губи, останала сума си остава в портфейла, ако се плаща по- малка сметка.

# 28
  • Mediterraneo
За озон как е?
В Озон ваучерът се преобразува в левовата равностойност и остава в портфейла в профила за свободно харчене (на части, с доплащане...). Преди плащане се появява сумата в портфейла и може да избереш да платиш с наличните в него средства. Нищо не се губи, останала сума си остава в портфейла, ако се плаща по- малка сметка.
Въпросът е може ли да купиш намалени стоки на промоция със стойността на ваучера.

# 29
Можеш да купиш всичко - за свободно ползване като сума.

Общи условия

Активация на акаунт