Отговори
# 1 575
Mimi,
на Luisa Spagnoli е
https://luisaspagnolibg.com/produkt/sako-slittino/
https://luisaspagnolibg.com/produkt/pola-furbizia/
и тук
https://www.luisaspagnoli.com/en/bg/540252_010100000000_slittino.html
https://www.luisaspagnoli.com/en/bg/540531_010100000000_furbizia.html

Мими, якето в черно с малко зелено е супер, не ти трябва цикламено.
Аз вчера нали гардероб подреждах, ми тия якета взимат много място 😃
имам един дебел ски екип, за студ минус 20 и надолу, ми якето заема 1/3 от рафта....

# 1 576
На бялото призрачното на Прада, пола ли да го нарека се нагледах доста в IG. 😅
Oпределено много дискусии и дебати предизвиква, а пък дамите над 50 години доста критики отнасяха. Някаква тенденция забелязвам, че се опитва да се наложи, че всичко може да се носи без значение възрастта. Показвах ви и дамата с килотите. 😅
Нищо не ме грабва от витрината,  но ако вляза със сигурност ще харесам нещо. 😁

Ал, костюмът е много хубав. 😍Жалко, че е дебел и трябва да се носи само закопчан.
Палтото го виждах в IG reel още като го облече много ми хареса, а като го закопча вече го пожелах. Много хубаво оформи силуета. Благодаря ти, дано успее да го намеря! 🤗🌹
Още не разбирам, защо всичко друго на сайта се отравя, само палтото не. 😤

# 1 577
Mimi,
на Luisa Spagnoli е
https://luisaspagnolibg.com/produkt/sako-slittino/
https://luisaspagnolibg.com/produkt/pola-furbizia/
и тук
https://www.luisaspagnoli.com/en/bg/540252_010100000000_slittino.html
https://www.luisaspagnoli.com/en/bg/540531_010100000000_furbizia.html

Мими, якето в черно с малко зелено е супер, не ти трябва цикламено.
Аз вчера нали гардероб подреждах, ми тия якета взимат много място 😃
имам един дебел ски екип, за студ минус 20 и надолу, ми якето заема 1/3 от рафта....
Мерси Ал! Как взимат много място, то това с тоя пух се нагъва до носна кърпичка! Днес тръгнах с автобуса, студено ми е на краченцата, нагоре ми е екстра. Не карам често колата и вчера някак ми беше несигурно...!
Ми то вталено сако как го носите откопчано, то не стои добре, губи се идеята за силуета. Къстюмът направо е жесток!

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 10:11 от mimi.7299

# 1 578
Харесват ми и костюмът, и палтото, но аз нося в 90 % от времето разкопчани тези дрехи и не бих ги купила. По същата причина зор виждам и с двуреди дрехи - даже носих едно палто да го режат, защото беше и с асиметрично закопчаване и ако не е точно нагласено ми стоеше ужасно.
На Luisa Spagnoli ми пуснаха един пуловер домашните по невнимание в пералнята с други неща и излезе микроскопичен. Една кутия хубава маска за коса отиде да го кисна и разтеглям, както е показано в нета и нищо не стана, хвърлих го.

# 1 579
Стане ли като за котка пуловера, няма оправяне 🫤
На Macadamia маците ще му се зарадват, я как се бяха лепнали за радиатора 😃

Ами вталено сако и разкопчано стои добре,  но да - най-хубаво е закопчано.

Mimi, костюма наистина е страхотен, но е плътен. Имам един плътен костюм - и полата и сакото са нестандартни, много си го обичам, но влезна ли на топло и почвам да страдам - аре, сакото го свалям, но полата как 😃
Имаше една българска марка преди години, Seta by Brilliant, много ме радваха, но изчезнаха.

# 1 580

Mimi, костюма наистина е страхотен, но е плътен. Имам един плътен костюм - и полата и сакото са нестандартни, много си го обичам, но влезна ли на топло и почвам да страдам - аре, сакото го свалям, но полата как 😃
Имаше една българска марка преди години, Seta by Brilliant, много ме радваха, но изчезнаха.
Оооох, какво ми говориш, знам ги! Имаха магазин в мол Сердика, той е до нас в Сф. Пък как ми стояха палтата им...но тогава Мими беше 52 кг. Simple Smile Преди три години подарих едното със сълзи на очи, не ми ставаше вече! Вълнен жакард в бледо люляково беше...Дано има някоя стара снимка да се покажа! Wink
Много тъжно, че костюма е плътен, вече почти навсякъде е горещо! Няма да го изтърпя...иначе на мен не ми пречи и само по сако. На Дика някои сака нося така.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 12:04 от mimi.7299

# 1 581
  • София
Аз май ще трябва да подаря на някого моето бежово палто. То е тип показаните нагоре - халат. Обаче още при купуването беше доста по мен, а сега вече хептен....
Тази година всички якета и палта са ми прави, без талия.

# 1 582
  • Бургас/Пз
С удоволствие бих носила и роклята, и чантата Simple Smile

Плътни костюми нося само пролетта, когато не се налага да обличам нищо отгоре . Но то пък вече и една пролет , никаква няма, но принципно .

Днес съм се отдала на маски за всички части на тялото . Имам една на Дотера детокс за лице, направо кожата ми става като чисто нова след нея. Косата съм я увила в найлон и кърпа и ще постоя няколко часа. После ще направя един ексфолиант на тялото в банята , ще се  омажа хубаво с боди Бътър и съм готова за новата седмица 😂😂😂
Останах си само с три тренировки миналата седмица , но и вчера, и днес ме домързя , признавам си 🙈

# 1 583
Това с мързела е всеобхватно. И аз тази седмица се отчитам само с три тренировки, и вчера, и днес голямо “лешперене” пада- носа не си подадох навън….

# 1 584
  • Бургас/Пз
Това с мързела е всеобхватно. И аз тази седмица се отчитам само с три тренировки, и вчера, и днес голямо “лешперене” пада- носа не си подадох навън….
И аз така. Детето днес има футболен мач и обикновено ходя да го гледам , но днес нямаше сила , която да ме извади от нас. Но пък си подредих всички гримове и козметики и си поръчах една поставка от някакъв нов за мен сайт Тему. Нещо от типа на Али Експрес. Я кажете поръчвали ли сте от него.
Ей тази тъпотия поръчах , ще видим дали изобщо ще става за нещо или 20лв ще отидат в кофата Simple Smile

Я кажете вие в какво си държите козметика и къде се гримирате. Аз все разнасям кутии на горе надолу, защото в спалнята нямам място за тоалетка и обикновено се гримирам или в банята или на масата в хола сутрин, като се оправям за работа.

# 1 585
Страхотна поставка!

# 1 586
  • Бургас/Пз
Страхотна поставка!
Мари, като пристигне ще кажа дали си заслужава. 😂

# 1 587
Я кажете вие в какво си държите козметика и къде се гримирате. Аз все разнасям кутии на горе надолу, защото в спалнята нямам място за тоалетка и обикновено се гримирам или в банята или на масата в хола сутрин, като се оправям за работа.
Аз ненавиждам прах и гледам всичко да е прибрано. Даже книгите (които за мен са най-големия събирателобоклучарник на прах) крия зад витринки, имам няколко останали на открити рафтове и ги подреждам хоризонтално поне да може да им са бърше праха. В банята също плътно съм оползотворила контейнерче с чекмеджета и висок шкаф с врата.
Козметика абсурд да държа на открито, само 1,2 най-ежедневни парфюми са видими. Подредила съм я тематично по чекмеджета (предпочитам, по-удобно е за вадене) и зад вратички (по-високите шишета). По шкафовете, където са сортирани не за съответния сезон дрехи, оставям между тях 20,30см и уплътнявам с козметика (на височината на очите).Ако нямаш място за тоалетка, можеш да си добавиш вътрешни чекмеджета в гардероба точно под закачалките (пр. със стъклен таван, за да е по-видимо за допълнителен комфорт), не заемат кой знае колко място.

# 1 588
И аз мъкна кутии и панери, нямам тоалетка к място да държа прибрано.

# 1 589
И аз съм от мързеливите днес, вчера тренирах, днес се размазвах по диваните, по едно време ми стана съвестно, но беше за малко Simple Smile
Козметиката ми е прибрана в шкафове и е разделена на 2: бялата (кремове, серуми и т.н.) е в шкафа в банята, декоративната държа в горните 2 чекмеджета на един контейнер (подобен на тези за бюро), вътре съм сложила кутии без капаци и там са лакове, гримове, пудри и т.н. Контейнерът е позициониран до прозорец, сложила съм едно увеличително огледало на перваза на прозореца, сядам на стол и се гримирам там, светлината ми е перфектна така. Парфюмите ми не са много, 3-4 бр. и стоят върху контейнера, заедно с четките за грим, дезодорант и стик и една малка саксийка с каланхое за настроение Simple Smile
Ако се гримирам вечер го правя на огледалото в банята и тогава пренасям палитра сенки, спирала, молив и т.н. Мислила съм дали да не си купя огледало с осветление, но не мога да измисля къде да го монтирам и засега си карам така.

Общи условия

Активация на акаунт