Отговори
# 1 560
Мерси момичета,
Нали реших, че няма да си жертвам краката. С кокалчетата… няма как да стане с тесни носове вече. А и имам такива.
Такова вталено палто сякаш, че видях в Манго днес

# 1 561
И аз искам като палтото на Клое.
Мариета, честити да са, сигурна съм че са много удобни.
Пепси, мисля че съм имала обувки на марката през годините, на мен ми бяха твърди, но и моите крака са капризни. Дано  ги харесаш и са ти удобни.

# 1 562
# 1 563
G&B, да точно от същият сайт е.
Като отворя това ми излиза.

На теб отваря ли се?

Ще погледна в Манго, благодаря Мариета. Харпа, моделът е специфичен с това странични закопчаване. Може да не допадне на всеки. На мен ми харесва такъв структуриран модел. 😁

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 21:22 от cloè

# 1 564
Това виждам аз;

# 1 565
Нямам идея защо това ми дава. Пробвах и в категорията палта и там не ми го показва.
Много ти благодаря, G&B! 🤗🌹
Видях поне цената и съставa , който е изкуственяж, но за климата тук ще е Ок.

# 1 566
Може ли да ми помогнете да си намеря нови обувки трябва ми нещо елегантно като за среща
Каква среща? Бизнес, с приятели, романтична? И елегантно може да има много визии. Сподели какво ти искаш и харесваш за да е по-лесно да се включим с предложения.

# 1 567
  • тук-там
Клое, и на мен ми се отваря същото (т.е. не виждам палтото).

# 1 568
  • Бургас
Здравейте, последната седмица нищо не съм чела, че ми е доста натоварена програмата.
Имам късмета обаче да съм в Милано и днес се поразходих из центъра. От мен стил няма да видите, но снимах няколко витрини. Ва мен лично не ми харесват, не знам дали това е актуалната мода и дали ще навлезе масово... Всъщност последната марка ми е непозната, но най ми допадна.
А извън темата, ако някой може да сподели/препоръча нещо, което си заслужава да се посети в Милано, ще съм благодарна Simple Smile

# 1 569
Добро утро!
Аз това костюмче няма да откажа...ама чанта и обувки ще му избирам аз! Wink

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 08:37 от mimi.7299

# 1 570
И аз харесах белите сетчета + сивата пола и кафяв непрозрачен топ. Simple Smile

# 1 571
  • София
Аз - червеното палтенце и панталона. Мой стил.

# 1 572
  • тук-там
Аз много харесвам Luisa Spagnoli.
Ако обичаш да гледаш съвременно изкуство, ти препоръчвам  Fondazione Prada в Милано.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 10:27 от mtz

# 1 573
Добро утро момичета!

MarietaYo, зелените Бата са страхотни 🙂
Със здраве да си носиш новите чифтове.

Cloè, палтото ми харесва, дано си го намериш в черно. Харесвам така структурирани дрехи. Харесала си бях костюм с такова закопчаване, ето този, но си отказах - стои добре само закопчан, а е доста плътен
Скрит текст:

Витрините нещо не ме вдъхновяват, а последната марка я има в София от години, хубави неща имат, много ги харесвам и имам доста техни неща в гардероба.

# 1 574
Ал, от къде е костюма, искам го, точно в мой стил  е, втален, права пола. Дай линк моля!
Днес тръгнах с новото аке и чантата Зарена. ММ вика, аааа ма то било страхотно. Що не купи и в другия цвят. Та сега имам оферта - подарък от него, но другия цвят е цикламен!?

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 10:38 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт