Отговори
# 1 545
  • В заешката дупка
А следвате ли някакви профили за мода и стил по социалните платформи? Бихте ли споделили няколко любими ако да? Аз следвам, но малко. (Имам друга страст, която обикновено ми отнема повече от свободното време и заради която се губя в нета - интериорите. И Пепси мисля, че това също я влече. Ние с теб, Пепси, май сме се срещали в една друга група, в един друг форум, която, за съжаление, вече отдавна не е активна.)

Та мисълта ми беше, че се отклоних, за профили за мода и стил. Аз ще споделя два инстаграмски, които следя. Много са различни, но и двата са много интересни за мен:

https://www.instagram.com/neelam.ahooja?igsh=MXRjaW83NzVmYzZkcg==

https://www.instagram.com/carla.rockmore?igsh=djg5aDBoemI4NGU4

# 1 546
  • София
Пепси, обувките са жестоки!
Искам ги!

# 1 547
G&B, много мило. Трудно си намирам по - елегантно изглеждащи ниски обувки, а високи не нося.
silver pearl, по описание наистина са умалени обувките, не ми пречи да си взема по - голям размер, но ако са твърди няма да мога да ги нося.
ЧеКа,  така е и на мен ми липсва онази тема.
Макадамия, моите съболезнования.

# 1 548
Това прочетох и се припознах! 🙈🤣🤣
Скрит текст:
С оувйрсайз палтата нещо не се разбирам, бях полудяла за
Скрит текст:
леле като се видях 😃 ужас-ужас
Ал, ма моля ти се, ти не си жена за това палто...че и космато, седят ужасно!
Покажи новия си костюм, от оня ден ме измъчва мисълта да го видя! 🙏
Пепси, обувките много сладурски! Дано са меки!
Чека, палтото е чуден цвят и ти седи много добре!

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 17:22 от mimi.7299

# 1 549
Mimi,
разсмя ме 😃
нда, не е за мен палтото.

Костюма като го облека тия дни ще се снимам и кача тук. Носих го три поредни дни, само блузите сменях.

Почти съм готова с гардероба. Момичета, много е изнервящо, то и гардероба ми е малък, и нещата много - то скиорски, то за планина, спорт, за вкъщи....Не трябва нищо, ама нищо да си купувам.

Pepsi, много са хубави обувките.
Аз още страдам по едни страхотни пантофки, които уж са ми тамън, но са тясни и ми направиха краката на нищо. Май са ми малко малки....

G&B, супер че може да си планирате от сега.

# 1 550
Оф, да, с гардероба много изнервящо, аз го играх миналата неделя, сега имам и кухненските шкафчета да подреждам, но съм решила по едно на уикенд! Simple Smile
Кънките пропаднаха, вън валеше!

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 18:17 от mimi.7299

# 1 551
Може ли да ми помогнете да си намеря нови обувки трябва ми нещо елегантно като за среща

# 1 552
Аз мисля, че изпуснах напрежението Simple Smile
3 чифта ботуши/боти.
ОБИЧАМ Бата на Вацлавския площад 4ти етаж Simple Smile
Едни Габор топли и с дебела подметка

Едни Вагабонд боти с чорап нагоре

Едни Бата зелени до коляното!

# 1 553
Така, така Мариетка, така най добре се изпуска напрежението. В зелените се влюбих! Знаеш ли как ще ми отиват на новото яке... Simple Smile

# 1 554
  • тук-там
Мими, на теб ти трябват по-зелени Simple Smile
Мариета, всичките са един стил и много ми харесват! Със здраве!

# 1 555
Чека, аз почти нямам време, форума ми е повече от достатъчен, но тази мацка си я гледам с удоволствие.
https://www.instagram.com/pilardearce?igsh=aTNrZmpid3owa3I3

Мариета, хубави са и трите модела. Аз чакам едни светли, но ще споделя повече като дойдат. Не знам защо изобщо ги поръчах. Добре че имам спалня за гости и гардероба там го ползвам за резерви.

# 1 556
ЧеКа, аз обожавам стила на тази дама 🥰
https://www.instagram.com/fusunlindner?igsh=ZDFxNXFrd3NrazF3

# 1 557
О, колко още имаше. С още допълнителни отстъпки станаха по 50-60 Е чифта…

# 1 558
Мариета, честити! 🤗 И аз се оглеждам нещо да видя какви ще ги свърша. 😁

Сиси, дамата е една от многото, които следя. Не мога да кажа, че вкусът ми се припокрива с някоя, но си крада идеи от тук от там. Да си го направя на мен да ми харесва. 😁

Ей такова палто искам, може да не е черно, но всичко е изчерпано.В още два цвята ми се поява, но и тях  ги няма налични  в сайта. Нито състав, нито цена не мога да видя.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 20:52 от cloè

# 1 559
  • София
Кло, палтото е много интересно, но не съм сигурна, че ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт