Отговори
# 1 530
Копче, не не съм...била съм преподавател, но в Университет! Wink
Махам снимката, защото не съм сама.
До после прекрасни!

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 14:35 от mimi.7299

# 1 531
Приятен ден, Мими! Heart какви са тези занимания ? Събота и неделя?
Синът ми беше в началното училище и молех учителката да ми разреши да правя и аз така, но не ме разбра, страх я беше ли…. Исках да им говоря за Околна среда като за деца Simple Smile

# 1 532
Да ви поразвеселя в този мрачен ден 😊
Имаме две 13-годишни котки, и те милите като баби не могат да се стоплят ….

Как дишат с носове, напъхани в ребрата на радиатора, недоумявам 😁
Ранната вечеря е много добър начин за поддържане на килограми, но аз свършвам работа в 17:30, от 18:20 до 19: 40 съм на тренировка…. Преди 20 часа няма начин да седна да вечерям….

# 1 533
  • тук-там
Сладки котанки Simple Smile
Поздрави и от моите любимци, които на няколко пъти прекосяват Искър в този студ, гонейки една сърничка:

# 1 534
Палтото на Ани няма как да стои като на Магни, тъй  като са два различни модела.
Хареса ми Ани как ти стои овърсайз палтото, но щом не го чувстваш твое добре си го подарила.🤗

Сиска, разкошни придобивки. 😍 И мен като Силвър ме прободе в сърцето флакона на Герлен. 😍

Мими, страхотна инициатива, браво! 🤗

Макадамия, душици! 😍
И на mtz са големи красавци/ красавици! 😍

Това прочетох и се припознах! 🙈🤣🤣

# 1 535
mtz, красиви кучета 😍, студ не ги плаши ….
cloe, и аз се припознах в написаното, особено в почивните дни 🤗

# 1 536
Cloe,
И аз без списък не мога. Като гръбнак ми е. Правя това-онова и пак се връщам на него.
Установка съм също, че правя записки докато работя, с грознопис! Но рядко се връщам към тях. Просто ми е начин да запомням … но много обичам да отметна от списъка.

# 1 537
Това прочетох и се припознах! 🙈🤣🤣
Скрит текст:
Ела да ме видиш как пия кафе и чета ски ревюта за модели, които фирмите вече са забравили че са произвеждали, попаднах на една суперска чанта ВУ /покрай ските погледнах и някоя друга чантичка/, а гардероба е върху леглото 😃
Ще погледам още малко парфюми, чанти и ски и ще трябва да подредя всичко....

Червеното бижу го видях сутринта в парфюмната тема. Прелест.

Милите маци, обичат топличко.

Кучетата могат да гонят до пълна изнемога. Много са готини

С оувйрсайз палтата нещо не се разбирам, бях полудяла за
Скрит текст:
леле като се видях 😃 ужас-ужас

# 1 538
  • В заешката дупка
Аз си взех едно оувърсайзд палто преди време, но с един размер по-малък отколкото обикновено нося. Палто с такава яка, закопчаваща се до горе, отдавна търсех, не исках и колан. Мъжът ми се майтапи, че на хитман приличам и все едно ще извадя някой патлак изпод него.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 11:59 от ЧеКа

# 1 539
Ал, много хубав цвят е палтото. 😍 От миналата година и аз ги заглеждам и пробвам и все едно са ми подарени. Пробвала съм и номер/а по малко/и  и пак не се одобрих. Както казваш ти ужас-ужас.
Сещам се за случка от ученическите години. Излизаме на дискотека, но кой ще дава пари за гардероб. Аз се прибрах по рано, а приятелка остана. Якето ѝ изчезнало, ама зима студ не може да се прибере без. Взема от купчината и облича. На другият ден като ми го показа умряхме да се смеем, то огромно мъжко яке. Какво е правил човека, като си го е потърсил нямам идея.
И като пробвам такова палто винаги ми напомня на тази случка.

На Чека палто ми харесва как ѝ стои. 😍

# 1 540
Привет дами. Дали някоя от ва има опит с обувките на Kurt Geiger ?
Харесала съм си едни балеринки, при които за сега  кривата на харесване не се е пресякла с кривата на цената която съм склонна да платя за тях ... Simple Smile.
Ако се окажат някакви твърди или неудобни язък ми за мерака...

# 1 541
Чека, супер е.
Ал, много е красиво и аз ще си го нося с кеф.

# 1 542
Много са ви сладки животинките!
Аз няма да се показвам с овърсайз палто, защото на Чека "огромното" е моята представа за нормално. Joy
Ал, ти пък направо в дълбокото - от мадамски, та на космато и то в такъв цвят!
Пепси, имала съм само едни обувки на марката преди 100 години - твърди бяха и умалени. Не можах да ги нося, а от физически магазин в чужбина ги бях купила. Подарих ги, но аз съм супер капризна на обувки и все се намира какво да ми убива.
Все пак, може много да са се променили нещата.

# 1 543
  • В заешката дупка
То моето палто не е никак огромно Simple Smile, нали е и по-малък размер, но не е вталено и идва по-широко. Аз ако ръкавите на моя обичаен размер не ми идваха дълги, щях него да си взема и да е малко по-широко. Широките дрехи не ме притесняват мен, кофти ми е когато не ми пасва добре дължината на ръкавите.

# 1 544
Pepsi, мога да погледна утре, ако имат този или подобен модел.
Приятелката ми ме нави да се разходим до Амстердам в средата на април. Още една студена дестинация след Швеция. Букнах полетите и хотела, а уж не съм решила още 🤣
Макадамия, съболезнования 🖤

Общи условия

Активация на акаунт