Отговори
# 1 515
  • София
Ани и аз мисля,че ти е леко голямо палтото.
Mariat затворената обувка според мен стои по-елегантно.Но все пак зависи от самата рокля о мястото,където ще каните гости.
Мен ме чака същата хубавина,абитуриентски бал. Днес записах часове за фризьор за девойката и за мен.Препоръки за добър гримьор?Може и на ЛС.
Тоалети нямаме,нито тя,нито аз.Не ми се мисли…

# 1 516
Благодаря, Ани Heart  четох и аз , и не съм сигурна, че уж по-качественият наистина ще е по-добър за мен. Досега съм се убедила, че когато нещо работи при мен, няма нужда да го сменям без причина, та ще си продължа с whey isolate на My Protein. Сега ще пробвам ванилия, шоколадовите вкусове ми омръзнаха.

Сиска, при мен възможностите за мечтаене и осъществяване на пътувания наблизо и далеч се отвориха, когато преминах 40-те Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 23:01 от Linofrina

# 1 517
  • Велико Търново
Лин, аз ще стана на 45 през май, но все още не виждам възможности, но каквото трябва съм убедена, че ще се случи!

# 1 518
Точно така Simple Smile всичко се случва с времето си и нищо не е случайно.

# 1 519
Лин, аз ще стана на 45 през май, но все още не виждам възможности, но каквото трябва съм убедена, че ще се случи!
Разбира се, че ще се случи. На мен пътуванията ми харесаха истински когато щерката се дипломира и стана самостоятелна. Сега ѝ харизвам куч и тръгвам без да мисля за друго освен къде да ям, какво да разгледам и как да се потопя в безвремието.
Преди 12 години на 27ми май аз бях със сандал отворен само на петата. Но с панталон и риза, не с рокля.
Момичета, преди време си говорехме за книги. Да ви препоръчам една ми се иска.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 23:28 от MagniМ

# 1 520
Ани, хубаво че не си задържала палтото, голямо ти е. Е като на Magni трябва да стои.

На ски ни се искаше да отидем, но бурния вятър по високото ни отказа. Ще преподредя гардероба си и ще махна всичко излишно.

# 1 521
  • Велико Търново
Ал, това правя и аз.Две от колежките са много доволни  след моите чистки.
Чакам да стане 9.30 и да тръгвам към залата.За две седмици съм отслабнала 2 килограма.Спинингът и ранната вечеря си казаха думата.
Желая ви приятни почивни дни!

# 1 522
Добро утро!
За това казвам няма нищо по хубаво от свободното време...и да не пътувам и тук мога да си прекарам божествено, природа имаме за милиони!
Отивам при децата, само заради емоцията ще си жертвам уикендите занапред!
ПП Да се похваля имаме зимна пързалка, ако свърша навреме след обяд ще слагам острия връх! Simple Smile
Магни, запаметих си книгата, ще се чете! Heart

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 10:12 от mimi.7299

# 1 523
Мими, тази снимка ме кара да се усмихвам широко! Heart

# 1 524
Ехааа, Мими ❤ Въпреки натоварените ти седмици, Браво!

# 1 525
Мими, на какво учиш дечицата?
Страхотно че си избрала така да прекарваш свабодното си време.

# 1 526
Мими, страхотна си, браво на теб! Flowers Rose
Сиска, твоите покупки винаги са на ниво, но червената бутилка ме удари право в сърцето.
Не обичам нероли, но лимитираните бутилки са прелест просто!
Сънувах ужасни кошмари и не мигнах, мисля да си лягам след малко, бездруго вали.

# 1 527
  • София
Аз пък снощи си легнах в 8 и най-после се наспах, от 2 седмици насам.
Вчера бях на годишна среща, напълно в дрес кода, но не можах да се снимам.

# 1 528
  • София
Мими, реших, че си се преквалифицирала за детска учителка. Simple Smile

Сложих баницата да се пече и сядам малко да пия кафе с вас. Simple Smile
Скрит текст:
Много натоварено ми е в работата последните 4 седмици. Обучението в новият проект се води на английски и от...поляци. Очаквах в немски проект, да работя на немски, но се оказа, че няма изобщо да имам контакт с клиента/акаунта, за който работя. Липсва ми немският! Но пък Azure се учи на английски, нали така?!
Във времето, в което не съм на екран да презентирам, всяка моя стъпка, понеже дистанционно ме наблюдават и през MS Teams e обучението, се опитвам и да уча лекции за сертификат по технологията. Кошмарно е! Имам понякога само 4 мин, колкото да ида до WC....Tired Face

Нямах време да си избера картинка за маникюр, отидох неподготвена в салона, което не се беше случвало отдавна. Намазаха ми някакъв гаден лак. Не е за показване! Wink

Успях да взема някои неща от намаленията в Зара, но се появяваха на час по лъжичка, затова имам сега 2 доставки платени. Но, поне взех, каквото бях харесала!

Сиска, и аз мисля, че ранната вечеря е истината! Навремето, когато фитнес не бях и помирисвала, а покрай малките деца вечеряхме рано, си бях с перфектните килограми! А сега -бъхтене във фитнеса, мислене, какво още да не изям -и на! 2 кг отгоре! Викам си- от мускулна маса са! Nerd

# 1 529
Хваща ме съклет с гардероба и само гледам уебкамерите, но не - определено не става за ски
Скрит текст:
и аз съм за ранна вечеря. Не ми ли е възможно да седна на маса,  хапвам нещо леко в движение и приключвам.

Връщам се към гардероба 😃

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 11:00 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт