Отговори
# 1 500
Ани, на мен ми харесваш, една идея ти е дълъг ръкавът.

# 1 501
  • София
Ани, на мен ми харесва палтото.

# 1 502
Ани, палтото е супер! Имам същото в черно, освен това е много удобно и топло ,и отива на всичко ❤Зара, нали?!

# 1 503
  • В заешката дупка
Чека, има си църковни закони и канони при строежа на храмове. Дори в изображенията на иконите! Моя дядо беше художник, рисуваше и икони, и те трябва да спазват каноните. Как да са диплите на Дева Мария, ако главата е покрита и ей такива работи...аз не ги помня много, защото бях малка.
Църквата в Рупите не искаха да я признават заради стенописите на Светлин Русев, които не са по каноните.

То е ясно, че има канони и правила, но също и че християнството не е универсална религия с единни канони и правила. Това, което важи за православната църква, не важи непременно за лутеранската.  Халгримскиркя е лутеранска църква. Има ли наистина нещо конкретно, с което архитектурата на църквата да противоречи на тукашните лутерански канони за строеж на храмове, защото аз за първи път чувам и честно казано дълбока се съмнявам да е така?  Иначе е ясно, че  исландските църкви няма как да следват православните канони, защото не са православни.

П.С. Аз не съм религиозна. Гледам на църквите като на културни забележителности.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 18:53 от ЧеКа

# 1 504
Моята рокля е купена преди година. Няма дантела, тюл, пайети. Без ръкави е и е до над коляното. По това описание какви обувки да ѝ търся- стилето или сандал с елегантен ток?
Зависи къде ще е събитието. Ако е тежък ресторант или по елегантно заведение аз не бих отишла със сандал!
Аз бях като теб с абсолютно изчистена тюркоазена рокля, само на ръкавите имаше лека закачка, черен клъч и стилето и блестящи бижута. Обеци и колие. Роклята и после доста я поносих...
Чека, честно казано не знам, ММ знаеше за църквата и това ми каза, че чел. То ясно, че няма да се подчинява на православните канони! Simple Smile Лутеранските може да ги строят пък без правила, те протестантите са друга бира! Wink За мен също това няма значение, аз просто им се наслаждавам.Дядко щеше да знае, завършил и Висша духовна семинария с царска стипендия! Sad

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 19:22 от mimi.7299

# 1 505
Ани, на мен ми се губиш в горната част около раменете. Иначе за материята те разбирам. Аз втора година не събличам моето само малко да застудее. И ако си харесам друг цвят, ще си взема въпреки липсата на зима при мен.
Такъв например
https://www.zara.com/mt/en/zw-collection-manteco-wool-coat-p0229 … 47&v2=2352649

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 08:22 от MagniМ

# 1 506
Макадамия, сърдечни съболезнования! Светло да и е небето!

Не пиша, но ви чета, момичета. Потънала съм в работа, имаме много, а екипът напоследък ми изглеждаше малко демотивиран и се опитвах да разбера какво става. Лош късмет - оказа се, че няколко човека се борят със сериозни житейски проблеми. Опитвам да помогна къде с каквото мога. Някъде само с прегръдка, но другото не е в моята власт и сили... 
Лицево-челюстната ми операция се отложи, защото ме събори вирус и докторът каза, че няма да рискува. Сдухах се малко, бях се навила да минава вече. Ще се опитам да се утеша с малко шопинг - чувствам, че ми трябва нещо новичко (5-6-7 новички неща)  за идващата пролет.
Искам светли широки панталони, подобни на показаните от Сиска, някоя и друга риза с по-интересен модел, както и рокли за работа ще са добре дошли. Утре ще поровя в сайтовете.

Ани, аз имам този максимайзър на Диор. Приятен е за употреба, но мен лично не ме максимизира особено.

# 1 507
Мими, аз бях с много изискан сандал, тънки каишки, тънък ток.За шастие и времето го позволяваше.

# 1 508
Мими, аз бях с много изискан сандал, тънки каишки, тънък ток.За шастие и времето го позволяваше.
Ами няма лошо, всеки както му е удобно и се харесва. Боси пръсти и крака избягвам за официални събития, но аз съм си старомодна! Simple Smile
Ветрена, много тъжно звучи, дано хората се преборят с проблемите си, когато човек има лични проблеми не му е до работа! Confused

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 20:47 от mimi.7299

# 1 509
Включвам се и аз- палтото на Ани-
Ани,добре,че палтото е отишло при друг. Много е голямо за теб,ръкавите не стоят никак добре,предницата може два пъти да се увие около теб. Може би 2 размера по-малко ,би ти стояло по-добре.
Якето на Мими- няма да коментирам друго ,само размера. Според мен няма нужда от стесняване. Модела трябва да стои по този начин,иначе ,ще е друг модел
За сандалите в изискан ресторант- Не мисля,че са не на място. Напротив.
Скрит текст:
(Макар,че имах период,в който носех само обувки,независимо от сезона-зимата ми беше някак тромаво с ботуши,лятото пък по голи пръсти не ми беше ок...добре,че и това мина...)

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 20:14 от sasi6

# 1 510
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. Определено ми е голямо въпреки че е ХС.
Саси, това е най малкият размер. Simple Smile и да още веднъж мога да го увия около себе си.
На мен палта с реглан ръкав не ми стоят добре.
Магни, още от миналата година ме е яд, че не взех като твоето. Точно такъв ръкав искам . Тази година няма такъв модел за съжаление Sad
Живот и здраве ще се появи и моето.

Ветрена, прегръдки, и това ще мине . Бързо оздравявай. И да покажеш новите покупки. ❤

Принцеса Сиси, да Зара е, имам още две ХС са и ми стоят точно по мярка, просто с това не можах да се възприема. Най-вече в ръкавите и горната част като цяло Simple Smile

Сиска, и двата панталона много много ми харесаха, искам да ги видя на теб.

Отидох до Зара да връщам някои неща и пътьом забърсах един черен панталон даже без да го меря. Техните дрехи вече само като ги видя и знам дали ще ми станат. За съжаление при онлайн поръчването не е точно така Simple Smile

# 1 511
  • Велико Търново
Макадамия, приеми моите най-искрени съболезнования!Прегръщам те!
Скрит текст:
Живея с тази мъка от 1997 и грам не минава, няма ден в който да не мисля за нея

Имам това бижу вече-ще пристигне началото на февруари.
Скрит текст:
Пристига с тази бутилка подарък и някакви мостри
Скрит текст:

Споделям мнението на Ветрена за Диорите, скрабта за устни, обаче ми харесва много.
Ани, палтото много ми харесва, истината е, че аз много те харесвам и каквото да облечеш все ще ми хареса.Някак не мога да съм обективна!
Утре преди да излезем ще се снимам с панталона на Макс Мара, другия ще го нося понеделник да го скъсят.
Много хубави снимки видях от пътешествия и много хубави снимки на катедралите, и хубава Магни.
Аз нямах особена възможност за почивки и пътешествия до този момент на живота ми, но това е положението.

# 1 512
Момичета, търся си нов протеин. Дали да продължа с Whey Isolate, както досега или да пробвам Whey Protein Hydrolysate? Предполага се , че вторият е по-висококачествен и силно усвоим, но дали ще усетя осезаема разлика?

С My Protein нямах неприятни странични ефекти, породени от стомашен дискомфорт и държа занапред да е така.

# 1 513
Macadamia, съболезнования!

За момичетата в Канада - на сайта на Костко има парфюми на Джо Малоун, Фредерик Мал, Килиан, Джулиет хаз а ган и други, които обикновено не се намират в Костко.
Може и в американския сайт да има. Сега погледнах и техният сайт - има, има и други не мейнстрийм парфюми.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 23:15 от Melany99

# 1 514
  • Бургас/Пз
Момичета, търся си нов протеин. Дали да продължа с Whey Isolate, както досега или да пробвам Whey Protein Hydrolysate? Предполага се , че вторият е по-висококачествен и силно усвоим, но дали ще усетя осезаема разлика?

С My Protein нямах неприятни странични ефекти, породени от стомашен дискомфорт и държа занапред да е така.
Лин, аз не бих се отказала от Изолата. Не е доказано по никакъв начин , че хидролизирания се усвоява по -добре.  А и аз съм на мнение , че едно нещо , което минава през по голяма обработка има вероятност да загуби част от свойствата си. Ако искаш погледни тази статия https://xwerks.com/blogs/xwerks/46827843-whey-protein-isolate-vs-hydrolyzed
Последното изречение много ми хареса Simple Smile А и щом нямаш стомашен дискомфорт по-добре не сменяй марката.

Сиска ❤❤❤

Мариат, бих сложила стилето. Баловете са през м.май и някак си по удачно ми се вижда от сандал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт