Отговори
# 1 905
  • София
Чудесни сте момичета!Днес съм на рожден ден и все още се чудя какво да облека.Имам същата пола като на  ДХ3,но реално е като рокля с презрамки.Горната част с презрамките е като бельо и трябва да имаш топ/блуза отгоре.Та се подсетих дали да не облека нея.
За Лъвицата и аз се сетих тези дни,че спря  да пише тук.В други теми не съм я засичала.
В София има ли магазин на Стилна жена?Излиза ми във ФБ като реклама,но дотам.
Покрай Етере много пъти съм минавала,но нямам спомен да съм влизала.

# 1 906
Мими, този хулигански стил много добре ти се получава. Харесвам те точно толкова колкото и с бялото палто, и пухената шапка.
ДХЗ, в черно си много хубава, но светлите тонове ти стоят страхотно. Панталонът ти ми хареса много. Heart Eyes
Аз чакам поредната черна рокля, сако, сандали и една дънкова пола ( ако се приема в нея).

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 08:25 от MagniМ

# 1 907
Виждате ли го това яке и с друг колан? Беше намалено на £4 и реших да го взема.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 15:48 от G&B

# 1 908
Да, но и с този си е хубаво.Да има черно 😂?

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 19:53 от ДХ3

# 1 909
Нямаше други цветове. Misguided e, никога не съм купувала техни неща.
Дори това гледах, но няма размер 😂
https://www.missguided.co.uk/missguided-wrap-tie-tailored-blazer … #colcode=55220406

# 1 910
  • Бургас/Пз
ДЗХ, и със светло и с тъмно си прекрасна, но не мога да отбележа, че с това млечно бежово ли и е , шампанско ли е, не знам, но си невероятна . 🥰

GB, екстра си е с колана. И да решиш да го смениш, пак ще е добре. Сега коланите върху сака , якета, палта, доста се носят 😘

# 1 911
  • обл. Шумен
ДЗХ, рядко пиша, но както каза ani_d, този светъл цвят подчертава лицето ти и много ти отива! 🤗
GB, аз не бих го носила с колан, но може да вземеш и нещо, което да се комбинира с повече неща. А и за такава цена, изобщо не се замисляй! 🙂

# 1 912
  • Бургас/Пз
Ако някой е решил да поръчва от Зарена има код OFF10 и се намалява намалената вече цена с още 10% . Не се стърпях и си поръчах една малка в конячен цвят,  че такъв цвят отдавна искам. Излезе ми 119лв, което си е супер за ест.кожа .
Голяма грешка , че не си проверявам имейла в почивните дни и чак сега видях кода. ☺

# 1 913
Ани, кодът персонален ли е?

# 1 914
  • София
Не е персонален според мен и аз получих мейл.Валиден е до полунощ,ако правилно съм запомнила.Аз се опитвам да се въздържа от Зарените.Вчера с щерката абитуриентка излезнахме уж за обувки,а се прибрахме с бельо,дънки и яке.Та търсенето продължава.
Видях,че и един от магазините от които пазарувам е заредил нова стока и от там трябва да мина и да се разпиша по дефолт.😁

# 1 915
Може ли код  тогава:🙏🏻

# 1 916
  • София
OFF10,важи още 9 часа,ако някой ще поръчва.

# 1 917
Ани, мерси!
Аз също съм получила мейл и по навик не гледам почивните дни. Особено вчера и днес- ММ е с грип и аз съм на фронтовата линия 😄 .
Цъкнах една пясъчна. Не съм много сигурна, че ще я запазя, като я видя на живо ще реша. Черна и коняк не искам, а пясъка ще го видя какъв точно нюанс е и ще ми се върже ли за пролетта.

# 1 918
Благодаря за милите думи!

Ал, твоята дреха е костюм, запомнила съм аз, чудесно ти стоят! Но да, можеш да пробваш по-свежи тонове!
ДХ3, страхотна! В светлия тоалет си наистина неотразима!
Мими, много яка войнишка шапка😀
Магни, сандалите са супер. Бих носила с удоволствие такива, но няма къде. Да ги покажеш и върху теб!
G&B, чудно е якето, пробвай варианти.
Ани, купих си и аз балсама от Златна рибка, както и кремавата рокля😀 Аз рядко успявам навреме да се включа с коментар. Благодаря🥰 На моята грива все ѝ търся варианти за управление. Ако я отрежа, ще съм като Мими. Майка ми е като Мими😀

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 14:38 от Ryna

# 1 919
Лека седмица момичета! Аз отлитам към Румънско.

Деси е много ангаже и планира отново пътувания.

Общи условия

Активация на акаунт