Отговори
# 1 935
И в София е пролет.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 10:20 от ДХ3

# 1 936
  • В полите на Пирин планина
Ryna, косата ти наистина е прелест! : )

Аз съм с чуплива коса и съм най-доволна от Lakme Frizz control - балсам без отмиване.

Ето ми косата след оформяне с него:

mtz, приятно изкарване!

ДХ3, яяя страхтни сте!

# 1 937
Днес в Бургас е направо истинска пролет. Над 15 градуса е и ми се прииска след почивката вместо да се върна на работа да изпия един коктейл на плажа 😁
Ми хайде де, като тръгнеш натам ми се обади и на мен....! Kissing Heart
Я, кои красавици се срещнали....ох, блазе ви....пък ние с Ани да работим в тая пролет! Sparkling Heart

# 1 938
Косата на Рина не видях, но я видях предишния път и много ми хареса. И си признавам, че се опитвам да направя едно от съчетанията и  - дългото палто с "пижамест" панталон, маратонки и пуловер/суетшърт, но и моето тесногръдие по отношение на панталона ми пречи (тъмночервен кадифен, вероятно ще го върна и ще търся друг малко по-структуриран) Wink
Скрит текст:

Видях ДХ3 в светъл зимен тоалет - разкошно съчетание и много, МНОГО и отиваше!

Обувките на Мими ми се струва, че и този сезон ще продължат да са актуални, виждам ги в най-различни съчетания - и ползвани като акцент и в монохромни тоалети. Аз си взех боти в подобен, но по-тъмен и приглушен десен. Освен че този принт го ползват и от глава до пети :roll_eyes:

PS За Малдивите ужасно завидях, но най-вече защото са далеч от лудницата и ежедневните проблеми! Енджой!

# 1 939
Вие не знаете с кого се засякох току-що в софийското метро..Светът е малък:
сладурки. Много се усмихнах като ви видях.
Как се заговорихте и поздравихте ми е интересно, при положение, че тук сме само с форумски имена?

# 1 940
Малдивите ги изпуснах, но хванах метрото! Страхотни сте!

# 1 941
Вие не знаете с кого се засякох току-що в софийското метро.. Светът е малък:
Simple Smile))))))))) Светът е малък!

Какво ще кажете за роклите от снощи, освен тотална женска доминация някои наборки май карат 2-ра младост Wink

PS От няколко месеца пея Flowers с цяло гърло за голям ужас на хлапетата ми и винаги им обяснявам колко прилича на бийта от нашите тийн години Wink Сега ще ги кодоша, че съм предсказала Грамито!

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 16:18 от Agent Provocateur

# 1 942
Ми защото се снимаме и се познахме.😂 Да не повярваш, че я мернах Све, мимоходом, .защото съм недоскив.Ама и тя ме видя и позна.❤

# 1 943
Агент значи да ги взимам, ти ще ми търсиш съчетания! И пак вечната дилема 37 или 38!

# 1 944
Мими, нали видя, че зарена имат подобно но по-ярко съчетание чанта. С нея ще е прекалено, но отбелязвам актуалността на змийски мотив в синьо и кафяво.

# 1 945
  • Русе
Страхотна случайна среща! Голям сладур е ДХЗ!
tuty, нямаше нужда от имена, само успяхме да кажем ааа и вече се прегръщахме.

# 1 946
Точно така стана !!!😂😂😂🥰

# 1 947
Агент значи да ги взимам, ти ще ми търсиш съчетания!
Grinning Аз съчетания нямам проблем да намеря, но ти дали ще ги харесаш е съвсем друг въпрос!
Скрит текст:
Moите са много по-обрани, макар, че имам и обувки...

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 17:19 от Agent Provocateur

# 1 948
И ние с Галка така се видяхме на улицата, ама аз не я познах, защото тя не качва снимки, тя ми се обади! Wink
Лейди, много добре са ти оформени къдиците, и твоята косичка е мека май като моята, освен да пробвам и твоето мазило.... развалихте ме, никога не съм имала у нас толкова шишенца с различни помади за сто неща, виж чанти и обувки е друга работа...Blush Тва дето го поръчах по предложение на Ани дойде, барем веднъж да съм  се намазала!
Ха, ха Агент, права си, вижданията ни доста се различават, но цветово монохромни визии приемам предложения! А ако някой ден ми дадеш да понося бялата лисичка веднага ще се съглася!  Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, айде лятото да направим една среща. Аз ще дойда в София, повечето сте от там! Hug
Айде отлитам, малкия звяр кацна снощи и днес ще ме води за парфюми, по точно ще ме мародери да ѝ купувам парфюм. Не стига, че снощи и подарих Инсомния Ритюалс! Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 17:09 от mimi.7299

# 1 949
Хайде пролетта, че лятото ще хукнат по почивки.

Общи условия

Активация на акаунт