Изтръпване ръка, пръсти при вземане на кръв

• 571
  • 3
  •   1
Отговори
При вземане на кръв от лаборатория получих изтръпване на ръка, пръсти. Възможно ли е да ми е засегнала нерв и какво да правя?

# 1
Коя лаборатория? На снимката не се вижда нищо особено.

Докторките са ми обяснявали, че не е възможно, защото нервът върви по лакътя, а вземането на кръв е от другата страна на ръката.

Вече 9,5г. сме клиенти на Синево и там качеството е перфектно. Имаше само едно неприятно изключение. Тогава си задавах същия въпрос като вас.

Винаги разполагат с бътерфлайки, за разлика от останалите лаборатории и често ги използват.

# 2
Не, не е възможно.

# 3
Коя лаборатория? На снимката не се вижда нищо особено.

Докторките са ми обяснявали, че не е възможно, защото нервът върви по лакътя, а вземането на кръв е от другата страна на ръката.

Вече 9,5г. сме клиенти на Синево и там качеството е перфектно. Имаше само едно неприятно изключение. Тогава си задавах същия въпрос като вас.

Винаги разполагат с бътерфлайки, за разлика от останалите лаборатории и често ги използват.

Попринцип винаги съм ходил в Рамус и никога не съм имал проблем, но днес отидох в Кандиларов, като дори и в момента ми изтръпва.. 😡 там където е оградено ме боцна, близко е до лакътя  

Общи условия

Активация на акаунт