Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 031
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Моята също много харесва немския език. От миналата година ходи на школа и сега в училище ѝ е лесно. Не се престарава много, но иска да го учи.
Ваканцията мина много бързо. Наборката празнува НГ с приятели до сутринта. И още един купон с приспиване се вмъкна междувременно. Януари месец също се очертава доста празничен Simple Smile Как пък всичките ѝ приятели се оказаха със зимни рождени и имени дни ❤️
СС1, от мен също поздравления за девойката! Всестранно даровито дете!

# 91
  • Бургас
СС1 🤔 мисля,че се сещам, кой ще е зад ника! Или бъркам 🤔

# 92
  • Майничка
Ученичката станала в 5.30, гримирала се, оправила се, отишла на училище повече от навреме, подкарала първи час ... а ние с баща й се сблъскахме преди малко пред вратата й да я будим по тревога.😄

# 93
За много години! Здраве, късмет и успешна година!

Да са живи и здрави имениците, и всички около тях!

бобси, моят човек ходеше в Гьоте институт и сме доволни.

# 94
  • Бургас
Започна да пищи това школо пак...,пффф 😔

# 95
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Такаааа, както нямаше да учи по нищо днес имал контролно по предприемачество - обади се да очаквам 2 или 3. Що бе майка? Ами имал въпросите и отговорите само на другата група Close шанса бил 50 % на 50 %. Ей тук е пляскъщото се човече. Иначе не забравил да отиде и да плати бялото училище. Утре имал и контролно по ИИ - знаел си, да видим.

# 96
  • София
Хахаха, ей колко са еднакви всички тийновеее...

# 97
  • Бургас
Оххх, освен Наздраве, нямам какво друго да кажа!😂

# 98
За много години и от мен! Здрави, щастливи и успешни да бъдат всички!

При нас ваканцията мина някак вяло. Трябваше да се съберем семейно, нооо първо брат ми болен, и на ММ брат му. Това по Коледа и само племенницата беше у нас. После тя си тръгна, брат ми дойде за ден и докато я чакахме да дойде за Нова година, тя се тръшна болна и той си тръгна. Племенника, естествено предпочете да празнува с приятели (18годишен е 😁) и накрая само но ММ брат му беше на Нова година. Посрещнахме я и хайде по леглата.😁😆
Късмети бях насложила доста, от готовите в корите за баница. 🤣 Ми на малкото се падна учение два пъти и здраве. На набора кола апартамент и пари 🤣🤣🤣 На мен сватба и пари, но пък на ММ купон 🎉🎉🎉
Вчера, като за първи ден правиха класна по БЕЛ. Писал там нещо. Кога учи, какво прави, не го знам. Седи си повече в стаята. Когато надникна или учи, или е на компютъра. 🤷 Този месец мисля, че ще им е натоварен, с контролни и изпитвания. Надявам се да има няколко дни между срока с по-спокойно темпо, че имаме да вадим мъдрец. Ама едва ли! Като се замисля и миналата година така се надявах и докато си седеше вкъщи, с изваден зъб пропусна 2-3 контролни.

# 99
За немскя някой питаше, май Бобси. Гьоте имат информация за новите си курсове на сайта.
Дъщеря ми изкара едно ниво он лайн този срок, 2 пъти седмично, остана доволна. Преподава й една индийка, ако нещо не разбират, говори на английски.
Сега е в голяма дилема дали да запише А. 2. 1 пак он лайн, пак 2 дни в седмицата, или да се цели в две последователни нива лятото, пък били те и интензивни.

# 100
  • София
За много години и от мен! Здрава, щастлива и спокойна година ви пожелавам, изпълнена само с хубави емоции!

Скоро не съм писала, но гледам да ви чета редовно. Ние не успяхме много да си починем по празниците. Чаках почивните дни с голямо нетърпение, а изобщо не разбрах кога минаха. Тийнът падна, докато караше ски през ваканцията и е с пукната кост на дясната ръка и шина. Въпреки това, на следващия ден пак отиде на ски, защото докторът в Пирогов казал, че няма проблем да си кара с шината. Освен това, отнякъде лепна грип и сега е болен, а май и сестра му се разболява.
За ученето не мога да се оплача. Учи си, успехът му е добър, но е много разсеян. Все нещо не е разбрал, госпожата не е казвала, забравил да ми каже и т.н.
bobsi, и аз като Бора препоръчвам Алианс. Синът ми ходеше на целогодишни курсове в Алианса от 1-ви до 7-ми клас, а дъщеря ми ходи вече пета година. Имат добра система за обучение.

# 101
  • София
Здравейте и за много години! Пожелавам високосната 2024 да е здрава, ползотворна и успешна на нашите деца, които също се родиха във високосна година Simple Smile Да им е на късмет!

Със закъснение да честитя и на всички празнуващи на Василовден! Навреме честитя и празнуващите на днешния Йорданов ден, и предварително за утрешния Иванов ден!  Да бъдат живи и здрави и благословени!

# 102
  • София
За много години ,момичета.Колкото и банално да звучи пожелавам здраве на всички.То е най-важното.Всичко останало се придобива.

# 103
  • София
Успешна и здрава Нова година на всички!
Включвам се с голямо закъснение с пожеланията за спорна, щастлива и спокойна 2024 година!
Коледа бяхме при мама и се събрахме със семейството на сестра ми (разширен състав - настоящи и бъдещи снахи). Беше много хубаво!
Посрещането на  новата  година беше с голяма компания за 4 дни в къща за гости. Набора беше с нас и се отдаде на вело-туризъм в близките планински села. На ден минаваше по 25-30 км. Остана много доволен.
Учене през ваканцията нямаше. Едвам успя да вмести задачите по математика,  които имаха за ваканцията.
Ама то реално и нямат много време децата през тази ваканция. Все сме някъде на гости или ние посрещаме, малко до мола на кино или с приятели и то времето отлетяло. А все пак при моя син игрите са с приоритет пред ученето и неуспяваше да съвмести и двете. Пак се върна към Майнкрафт, копА та пушек се вдига, а междувременно и "шофирането на камиони" върви, тъй че беше "много зает". Като кацнахме на 2-ри вечерта у дома се сети , че на 5-ти има обобщаващо контролно на материала дотук по биология  и беше на ръба и сълза да отрони от отчаяние. Сега се надява на 4, на някои въпроси е играл на тото. Много го мързи горкия , а биология и химия си искат сериозно учене.
Много дълго стана, ама бях насъбрала материал за разказване.

На всички пропуснати именици да са здрави и щастливи!

# 104
  • София
Не че нещо, ама толкова ли са слаби тези деца по математика, че и домашно са им дали? Преди 30 години тези методи имаха смисъл. Ама днес вече да вземат да приложат по-академични методи…
Извинявай, в никой случай това не е критика към теб или към училището. Само към конкретния учител.

Общи условия

Активация на акаунт