Няма, няма ама като се разпишете - не мога да смогна да чета и мислите ми скачат ли скачат
Сутринта сума ти време дебнах някой да се появи - ама не ! Ето сега пък - изписали сте страницата.....

Nikki_Ivanova -
- как си го описала значи !Ние току що се прибрахме от най - голямата "скитня" в живота на Жижи до сега....
Таткото си е при нас и като се опънахме "откъде обед" ......
1. С колата - да пострижем тати....
2. После в Била да му изпразним джобовете
...... ей, най - после влезе в употреба това чудо наречено кенгуру!3. После вкъщи да хапнем....
4. И хоп - хайде на рожден ден на една "кака"
Та така, .......баня и вече спим

А да ви се похваля

И шише от 150 мл не ни стига ....!!!
Като споменахте за количката: свалям количка със зимен кош и бебе сама - нямам избор....
Онзи ден даже аварирахме с нея - тя е стар модел на Bebe Confort - от приятели в "нежно цикламено"....ама ние сме съвременни разбирания и не робуваме на суеверия...

Едно и признавам на тази количка - може да е трудна за управление (че е триколка без предно въртящо колело), ама гумите са огромни, помпащи се и бурдюр не се е намерил досега да ни се опъне.....!
Да, ама една дупка онзи ден ни се опъна и откачихме колелото, та се наложи един чичко да слезе от колата си и да ни помогне....
С пространство проблем нямам - студени и неремонтирани стаи в къщи - бол...
А трябваше да ни видите как се понесохме днес на партито : татко носи букетче (от един гербер)
и торбичка с дрешка за момата...а и пуши.!!!!... А майката на Жижи си го мъкне в кошницата за кола, подтичвайки отзад да не изостава......

pebble - хм ....нямам такова нещо, както го описваш. При мен самият разрез е леко твърд на пипане и мъничко болезнен, но топче нямам. В родилното девойките коментираха, че имало различни варианти на шев. Някои споделиха , че конците им махали един по един.....При мен доктора само двата края сряза едни възелчета и това беше....
... Абе , я най - добре си питай гинеколожката да не философствам много!
Sarra, този стереопор, върши ли някаква работа, аз го мъкна редовно , ама "уползотворяваме "съдържанието му почти веднага, та незнам.....наистина ли само 1 час издържа ?
А ..... и много сте готини в розово !
Предполагам че е от това де. А иначе нещо чая на HIPP хич не ми действа

. Значи, аз кърмя на поискване, най-дългото издържано е час и половина. Когато намалее кърмата и кърменето вземе да става безкрайно а детето нервно дохранвам и снощи моля ви се това дохранване беше по 110мл, които ни издържаха само 2 часа
. пак кърмих, той пак се успокои за час, после пак 120мл, пак кърмене да поуталожим глада и след два часа пак рев за още толкова
. върху кво ли не скача малкия, с какво ли не ни замери
Иначе папкаме, спинкаме, акаме абе обичайните неща.А и мнооого обичаме да се носим на ръце , нито кошницата признаваме нито кенгуро нищо 
най-накрая открих една майка с която да си разхождаме бебоците, че в центъра само пенсионери ние сме единственото бебе на улицата е има 1-2 какички на по 3-4г. и това е