Отговори
# 240
Ууф - ф ! WinkНяма, няма ама като се разпишете - не мога да смогна да чета и мислите ми скачат ли скачат newsm81
Сутринта сума ти време дебнах някой да се появи - ама не ! Ето сега пък - изписали сте страницата..... Joy Joy Joy
Nikki_Ivanova   -  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha - как си го описала значи !
Ние току що се прибрахме от най - голямата "скитня" в живота на Жижи до сега....
Таткото си е при нас и като се опънахме "откъде обед" ......
1. С колата - да пострижем тати....
2. После в Била да му изпразним джобовете Wink...... ей,  най - после влезе в употреба това чудо наречено кенгуру!
3. После вкъщи да хапнем....
4. И хоп - хайде на рожден ден на една "кака"
Та така, .......баня и вече спим  Grinning
А да ви се похваля Mr. Green Mr. Green Mr. Green - от днес почнах да дохранвам  и аз....  cry cry cry Misc Baby Bottle
И шише от 150 мл не ни стига ....!!! Mr. Green
Като споменахте за количката: свалям количка със зимен кош и бебе сама - нямам избор....
Онзи ден даже аварирахме с нея - тя е стар модел на Bebe Confort - от приятели в "нежно цикламено"....ама ние сме съвременни разбирания и не робуваме на суеверия... Sunglasses Wink Grinning
Едно и признавам на тази количка - може да е трудна за управление (че е триколка без предно въртящо колело), ама гумите са огромни, помпащи се и бурдюр не се е намерил досега да ни се опъне.....!
Да, ама  една дупка  онзи ден ни се опъна и откачихме  колелото, та се наложи един чичко да слезе от колата си и да ни помогне....
С пространство проблем нямам - студени и неремонтирани стаи в къщи - бол...
А трябваше да ни видите как се понесохме днес на партито : татко носи букетче (от един гербер)  Sunglasses и торбичка с дрешка за момата...а и пуши.!!!!...
А майката на Жижи си го мъкне в кошницата за кола, подтичвайки отзад да не изостава......smile3535
pebble - хм ....нямам такова нещо, както го описваш. При мен самият разрез е леко твърд на пипане и мъничко болезнен, но топче нямам. В родилното девойките коментираха, че имало различни варианти на шев. Някои споделиха , че конците им махали един по един.....При мен доктора само двата края сряза едни възелчета и това беше.... newsm78...
Абе , я най - добре си питай гинеколожката да не философствам много!
Sarra, този стереопор, върши ли някаква работа, аз го мъкна редовно , ама "уползотворяваме "съдържанието му почти веднага, та незнам.....наистина ли само 1 час издържа ?
А ..... и много сте готини в розово !  bouquet Blush Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 23:45 от Magesta

# 241
  • София
Добро утро  Laughing

Virginity, на мен миналата седмица ми беше понамаляла кърмата и много ми помогна българския лактогонен чай и печена тиква. Два дни се разбих от тиква и накрая щях да се пръсна  bombs Предполагам че е от това де. А иначе нещо чая на HIPP хич не ми действа  Confused
Хайде че правя закуска, готвя обяда и гладя  Mr. Green

# 242
  • София
Момичета, тука съм. Нещо не стигам до темичката, все нещо върша. Дани пак е хремав и капя 100 капки - в носа, в ушите, против колики, не е за разказване. Покрай това е нервен и е само в ръцете ми /и сега даже/. Вчера направихме импровизиране погача и беше много весело.  Grinning
Пебъл, няма какво да те притеснява, щом не те боли, явно е малко повече прищипана кожа навътре  на това място.  Peace

# 243
Аз също кърмя на поискване на около 2,5 -3 часа. Като сме на разходка - кърмя навън - много е лесно, само трябва да се престраши човек Wink А и така можем да си обикаляме по 5-6 часа  Crazy

# 244
ejkajujka, пробвай с изцедена в термус ако те притеснява да кърмиш наъвн  Hug
Магеста, ох успокоих се като каза че на Жижи не му стигали 150 мл, аз вчера си мислех че Кристиян ще става рекордьор по много и често хранене  baby_neutral. Значи, аз кърмя на поискване, най-дългото издържано е час и половина. Когато намалее кърмата и кърменето вземе да става безкрайно а детето нервно дохранвам и снощи моля ви се това дохранване беше по 110мл, които ни издържаха само 2 часа  #Crazy. пак кърмих, той пак се успокои за час, после пак 120мл, пак кърмене да поуталожим глада и след два часа пак рев за още толкова  baby_neutral.
Вчера ни бяха на гости една голяма деветгодишна кака и батко на 1 и 5 месеца, леле това малкото добре че го пуснахме профилактично в къщата да вършее да видим какво трябва да обезопасяваме като проходи Кристиян - ами направо всичко  ooooh!. върху кво ли не скача малкия, с какво ли не ни замери  hahaha. Размазва се като види бебе и го гали и цунка и вика ООО и както викаше ООО и галеше Кристиян по главичката и БАМ  кат го изфърфули #Crazy  #Crazy  #Crazy. Всички скачаме, майка му, татко му с най-лошия си глас се кара и то детето като ревна голям цирк настана  Joy. абе да ги гушкаме докато са такива маленки после ми се струва ще ги гоним да ги молим  Joy

# 245
  • Варна
ох ужас! Shocked
абе дет вика сестра ми - "радвай й се докато не е проходила и проговорила!сега нямаш никакви грижи!после ще видиш за какво иде реч!"  Rolling Eyes

# 246
  • София
ох ужас! Shocked
абе дет вика сестра ми - "радвай й се докато не е проходила и проговорила!сега нямаш никакви грижи!после ще видиш за какво иде реч!"  Rolling Eyes
Абсолютно! Laughing

# 247
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА BISA
НЕКА ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА ТЕ СЪПЪТСТВАТ ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА.

# 248
Здравейте мами! Wink
Как я карате с малките бебоци?
Ние днес пропуснахме разходката и мнооого се ядосвам smile3538Иначе папкаме, спинкаме, акаме абе обичайните неща.А и мнооого обичаме да се носим на ръце , нито кошницата признаваме нито кенгуро нищо no
ZIZZU,много се радвам newsm44 най-накрая открих една майка с която да си разхождаме бебоците, че в центъра само пенсионери ние сме единственото бебе на улицата е има 1-2 какички на по 3-4г. и това е Cry
ejkajujka, и ние се кърмим на повикване и не бих се притеснила да я накърмя в някой парк на някоя закътана пейка Laughing
Niki_Ivanova, навсякъде е така колички, столчета, простори прескачаме ги и така вече свикнахме в къщи да бъде като магазин за детски стоки newsm62
pebble, и аз съм със секцио, нямам такова нещо.Може би от копчето ти се е образувало уплътнение, предполагам, че си с интрадермален шев. Rolling Eyes
avella, и мойта количка е CAM и е много лека и я разнасям като куфар с бебка насам-натам. Joy
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА бИСА И ОТ МЕН!мНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ ! bigdance2

# 249
Хей, и ние се кърмим на поискване и обикновено вкъщи издържа най-много по 2 часа и то понякога имаме разправии с таткото, че държа бебето гладно. Навън обаче може и по 3 и по 4 часа да издържи и нямаме проблеми с храненето. Днес например бяхме навън над 3 часа, но общо й се събраха да не яде 4 часа и половина. Хапна умерено и два часа по-късно пак гладничка.  А с това кърмене - нали уж по 20 минути трябваше, а мойта девойка по 6-7 минути и край - не ще й да чуе за повече.  Понякога се и дохранваме де, особено следобяд и привечер се налага, но не всеки ден. Аз дохранвам с около 70 мл кърма или АМ. Веднъж обаче се случи да изяде и 120 мл след кърменето.
Честит рожден ден, Биса!
Момичета, ето ви едно предложение за заглавие на следващата темичка, че гледам, че от тази не остана вече много - "Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

# 250
pebble, и аз съм със секцио, нямам такова нещо.Може би от копчето ти се е образувало уплътнение, предполагам, че си с интрадермален шев. Rolling Eyes

newsm78 какъв е този шев?
Клеми, твойто обяснение звучи достоверно но все пак.. тази мръвка там ли ще си стои  newsm78 Simple Smile

Ние днес голяма разходка направихме с малката, бяхме на село и доста време изкарахме навън и сега спинка. Simple Smile Вече е време за капките но като я гледам кой знае кога ще се събуди и после направо на ръчички  #Crazy

# 251
Я да споделя и аз опит как си носим топла кърма на разходката. Щото на мен не ми се кърми навън. Количката ми е Mag England и чантата й е много дебела. Та мушкам вътре в чантата едно половин литрово шише (от Nestea) с гореща вода и вътре става веднага топло. И шишето с кърмата мушкам вътре. Като се върнем след около 3 часа шишето с водата е още топло, поне 30-40 градуса е. Но досега не ми се е налагало да я храня навън - там само спим, а и да не спим сме изключително миролюбиви и кротки.
Ама тая количка верно е много тежка, вече съжалявам, че я взехме, даже гледахме в Метро за нова, само лятна и по-евтина.
А кога ще отменят грипната епидемия в София? По телевизията май тая тема я забравиха, а миналата сряда нашия педиатър ни каза да не ходим до второ нареждане.
И още да се оплача, нашто диване много бавно наддава. Меря я на един кухненски кантар, но е доста точен. Вече е на 2 месеца и половина почти и е качила само 1600 г. А децата в кърмаческия форум като ги гледам по кило на месец... Тъпча я, тъпча я и к'во - само ака повече, не наддава по -бързо. Това - да не й се лепи й го пожелавам за по-нататъка, ама сега, ако обича, да дебелее.

# 252
   pebble, това е шев с един конец и две копчета  от двете страни, когато се сваля се режат копчетата и се издърпва конеца.

# 253
   pebble, това е шев с един конец и две копчета  от двете страни, когато се сваля се режат копчетата и се издърпва конеца.
Не знам дали буквално да приема написаното, но аз "копчета" не съм видяла като сваляха конците.

# 254
Момичета да ви кажа, тези стериопорените термоси не издържат много време. Преди месец, когато излизахме на разходка (около 2 часа) винаги и носих вода и когато се прибирахме вкъщи беше много студена. Трябва да го пробвам този на Авент, но все забравям да питам като вляза в някои детски магазин. Много е хубаво времето и мисля да опитам и аз да кърмя в някоя градинка. Изобщо не ми се прибира когато сме навън. Може някои път да организиране една бебешка разходка в южния парк. Какво ще кажете мами?

Общи условия

Активация на акаунт