Спечелете комплект натурална израелска козметика Mommy Care

• 7 900
  • 194
  •   1
Отговори
# 120
Да, трудно се справям с грижата за кожата на дъщеря ми през зимните месеци. Нанасям крем за лице сутрин и понякога вечер и балсам за устните, но не винаги тази грижа има добър ефект.

# 121
  • Враца
"Трудно ли се справяте с грижата за кожата на децата през зимата?"

Не. Медицинска козметика ползвам.

# 122
  • EU
През зимата най-трудно се справям със зачервените бузки и устните на детето. С подходящо кремче се справяме.

# 123
Срещам трудности в грижата, особено за кожата по лицето и ръцете. Ползвам различни видове медицинска козметика, но все още не съм намерила идеалното средство.

# 124
Ползвам специална козметика за лице и ръце през зимата,  за да няма проблеми.

# 125
  • Горна Оряховица
Когато е под 3-4 градуса и духа задължително бузките и ръцете напръхват. Мажа с крем за суха кож.

# 126
Особено като по-малък, синът ми имаше много чувствителна кожа, която се раздразваше от вятър и студ. Признавам, че трудно се овладяваше, но с качествена козметика ставаше.

# 127
През зимата по-трудно се справяме. Бузките и устните изсъхват човече, но с подходяща козметика се справяме.

# 128
Трудно ,защото през студените месеци кожата се зачервява и изсъхва и  допълнително хидратираме ежедневно кожата

# 129
С подходящите продукти не е трудна задача та, предизвикателство са напуканите устни.

# 130
Донякъде, но с използването на подходяща козметика е по-лесно.

# 131
  • Бургас
Ползвам кремове против студ и вятър.

# 132
Трудно ми е да се справя през цялата година, моето малко момиче е с много бяла и суха кожа, полагаме непрестанно грижи да е овлажнена и защитена, независимо от сезона.

# 133
Използвам кремчета за подсичане,овлажняване на кожата,всички продукти от разните марки ми доставя удоволствие да ги ползвам с децата си..

# 134
Трудно ли се справяте с грижата за кожата на децата през зимата?
 Все още ми е трудно, да открия подходяща козметика за детската кожа през зимата. С бебе на 10 месеца съм и сега вече като се застуди повече времето, се чудя какво да използвам, за да няма зачервявания и сърбежи по лицето. Пробвала съм два модела от приятелки, но не стм очарована. С удоволствие бихме пробвали Вашата козметика.

Общи условия

Активация на акаунт