Спечелете комплект натурална израелска козметика Mommy Care

• 7 904
  • 194
  •   1
Отговори
# 90
Да кожата на детето ми се зачервява и става суха, с подходяща козметика се грижа на кожата му.

# 91
Да, през зимата са нужни повече грижи за кожата,тъй като тя се нуждае от хидратация и защита.

# 92
Ползвам специална козметика за лице и ръце през зимата,  за да няма проблеми.

# 93
През зимата най-трудно се справям с кожата на бузките и устните на детето. Пробвам различни кремове и балсам за устни за деликатната детска кожа.

# 94
Да, през зимните месеци трудно се справям с кожата на лицето, ръцете и устните на децата. Ползвам богати и хидратиращи кремове и балсами за устни.

# 95
Първите два месеца след раждането бебчо нямаше проблемна кожа и не обръщах внимание на това с какво го мажа. Сега обаче, откакто стана на три месеца, започнаха да му се появяват червени петна като обриви по ръчичките и крачетата. Оглеждам се да препоръки за качествена козметика за дерматит. Ще изчакам до ежемесечния преглед при педиатъра, за да попитам дали ми трябва и консултация с дерматолог.

# 96
С атопична кожа е, така че не е лесно, но използваме подходящи хидратиращи продукти. Бихме пробвали и вашите, може пък да станат "нашите"!

# 97
  • Тук и там
Не толкова трудно. Появяват се лишеи от студа по лицата на децата, но ги контрирам с продукти с кокосово масло.

# 98
Когато децата бяла по- малки ми беше трудно да се грижа за кожата им. А и сухата, атопична кожа иска двойно повече хидратиране и грижи.

# 99
Трудно беше, докато беше бебе и сухата на детето ми беше много суха. В момента хидратирам кожата ежедневно и с cold cream навън във студените дни.
Надявам се да опитам и вашата козметика

# 100
Зимата полагаме повече грижа, тъй като от студа кожата се нуждае от допълнителна хидратация.

# 101
  • Другата България
През зимата кожата има необходимост от повече грижи и това постигаме с допълнително хидратиране.

# 102
Трудно защото през студените месеци кожата се зачервява и изсъхва. Нужна е по голяма грижа

# 103
Децата ми не изпитват сериозни кожни проблеми , но това го отдавам на подходящата грижа, която е хубаво да се сменя. Определено ще проуча козметиката на Mommy Care.

# 104
Много трудно.
Голямото ми момче има страшно суха кожа, която се лющи и пада като пудра...И това само през зимата.

Общи условия

Активация на акаунт