Скандинавски филми и сериали - Тема 4

• 28 912
  • 338
  •   1
Отговори
# 105
  • Свети Влас
• Гледайте на 2 устройства едновременно
• На вашия компютър или мобилен телефон и на приложение за телевизор

# 106
  • София
Габриела Радева, благодаря за подробната информация за новите сериали Flowers Hibiscus
Аз имам pickbox към Виваком, но ми е подарък, не го плащам. Чудя се дали мога да го извадя на отделно приложение Thinking

# 107
  • Бургас
Габриела, а при регистрация в този сайт, директно на сметката ти ли таксува плащането?
Питам,че съм със служебен телефон и дали ще се таксува на него?
До тук съм и се чудя.

# 108
Ако сте към ЕON не се заплаща допълнително Pickbox TV, той си е включен във всички пакети.

# 109
  • Свети Влас
karzz, не знам. Аз я имам програмата и не съм се абонирала към сайта.

# 110
Да, то реално не е сайт. ЕON се казва цифровата телевизия на Виваком и още 4-5 по-малки оператора. И тази програма си е включена във всички пакети.  А тези, които не я хващат по кабелната тв, явно имат някаква платена версия, да я гледат в сайт. Pickbox, особен през декември и до средата на януари въртят само коледни филми и ги повтарят непрекъснато.

# 111
  • Свети Влас
Сигурно зависи на кой оператор са. А има много хубави филми и сериали по тази телевизия.

# 112
  • София
Ако сте към ЕON не се заплаща допълнително Pickbox TV, той си е включен във всички пакети.
Аз съм към Булсатком, наскоро погълнат от Виваком. Дадоха ни Пикбокс безплатно. Чудя се дали не е като Max и Netflix - с приложение и да мога да си гледам on demand Thinking

# 113
Тъкмо приключих The Darkness с Лена Олин, режисиран от мъжа й Joy

https://www.imdb.com/title/tt10011518/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … 0_in_0_q_Darkness

Макар едно, две нещица да ме подраниха, ми хареса. Подейства ми добре на скандинавската абстиненция Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
Другата събота, 30.11. по Мувистар от 19:20ч ще дават Арктика  с Мадс Микелсен. Който не го е гледал, препоръчвам силно. Страхотен филм!

# 115
  • Свети Влас
Момичета и момчета има код за отстъпка на Pickbox, който изтича на 1 декември : - 30%
Скрит текст:
KOD: BLACK30ME

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 13:27 от Габриела Радева

# 116
Helsinki-syndrooma 2
The Helicopter Heist

# 117
Видяхте ли! Ще има сериал Jo Nesbø's Detective Hole/ Harry Hole! Но чак през 2026 г.! Sad
Одобрявам избора на Тобиас Сантелман в главната роля.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:21 от 50 Shades of Purple

# 118
Да, отдавна се говореше за сериал по тази поредица. Но не знаех, че вече се снима.
Ами... ще почакаме до 2026 Wink

# 119
Дано го изпипат.
Аз и The Snowman харесах, обаче съм пристрстна заради Майкъл Фасбендър. Сякаш нямаше голям успех.

Общи условия

Активация на акаунт