Скандинавски филми и сериали - Тема 4

• 28 793
  • 337
  •   1
Отговори
# 75
И следващата седмица има епизоди на "Последовател 2", значи общо са 10 епизода, (2 сезона по 5 епизода). От тия риалитита не остава време човек да гледа нормалните неща Grinning Grinning Grinning

В събота (21.09.) по Синемакс:
12:25 "Мърморкото си търси "Ескорт"-а", комедийна драма, Финландия, 2022; реж. Мика Каурисмаки, с Хейкки Кинунен, Кари Вянянен, Силу Сепяля, Иика Форс, Мари Перанкоски, [12+]

В петък (20.09.) по Синемакс 2:
12:55 "Историята на дърваря", комедийна драма, Финландия, 2022; реж. Мико Милилахти, с Яркко Лахти, Хану-Пека Бьоркман, Ииво Туури, Ула Тапанинен, Марк Гасо, [12+]

# 76
  • Бургас
Някой да е открил сайт с повече скандинавско кино? Или поне с нови филми и сериали?
Ровя се из интернет и търся какво и къде да гледам.

# 77
Някой да е открил сайт с повече скандинавско кино? Или поне с нови филми и сериали?
Ровя се из интернет и търся какво и къде да гледам.
А защо не ме питаш? Как си с руския? GrinSmile

# 78
По двата канала Синемакс дават непрекъснато скандинавски филми. Абонаментът е 4 лв на месец (преди беше 3 лв, но... инфлация). Абсолютно си струва.  Поне при Виваком и А1 е толкова, за другите не знам. Иначе... опция е абонамент към платформата Max, там качват всички филми и сериали на HBO и Синемакс (и не само, разбира се), та е пълно със скандинавско кино.

# 79
  • Бургас
Руски не искам и да чуя! Иначе го чаткам.
А с телевизора ми имам драма, че нещо хваща само 28-29 канала. Идея си нямам защо,а и не съм сигурна дали ще мога да му разчовъркам настройките му.
За това предпочитам да гледам онлайн.

# 80
Та шведски - 199 филма
Норвегия -135
Финландия -70
Дания -121
Исландия -31
За съжаление моите, които горе съм изброила са в руски сайт за онлайн гледане. Руснаците имат изключително богата база. Иначе ти давам заглавията пък ти си рови в нета да ги намериш, но не всички са преведени на английски.
https://bg-mam.ma/p/1693724/48570408 Ето тук някои заглавия, които съм дала в друга тема.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 13:48 от Danifin1

# 81
  • Бургас
Много ти благодаря,Данифин!
Ще потърся из нета тези предложения.

# 82
  • Бургас
Загледах ,,Партизани,, (преведоха го и като ,,Последовател,,) 🤔
Изгледах двете серии,стана ми интересен,и хоп...нататък сериите ги няма,няма как да си ги пуснеш!😡
Сега пак ще пиша на сайта.
Дразнещо е!😡

# 83
Лошо. Аз затова бързах да ги гледам като ги даваха преди 2 месеца. Че знам номерцата на БНТ, не качват нищо никъде, освен ако не е тяхна продукция. Ама много психарски ми става този сериал по някое време. Аз не догледах втория сезон.

# 84
Ето тук и двата сезона Partisan

# 85
  • Бургас
Вече имам Нетфликс,обаче защо няма БГ субтитри,...... Оххх !
Пак ще ровя из разни сайтове за филми, да гледам нещо на БГ.

# 86
  • Свети Влас
Доколкото знам, Нетфликс не поддържа български език
( май са ги премахнали, понеже знам, че преди е поддържал нашият език )

# 87
Нетфликс го ползвам с английски аудио и руски субтитри за избистряне,на възприятията ми.
Просто
лично решение.

# 88
  • Бургас
Оххх,супер много се дразня вече....
В какви ли не сайтове влизах,е няма читав със скандинавски филми.
Вече идея си нямам къде да търся да гледам нещо.
Не намирам даже и Мостът,Кестеновия човек,Снежния човек... Искам да гледам,да му се...!

Моля ви,пишете ми тук или на лично, в кои сайтове може да се гледат нашите филми и сериали!

Вече се  чудя проблема при мен ли е или е в сайтовете!?
С Microsoft Edge съм,ако има значение.

# 89
“Снежният човек” го имаше в Замунда (зелка или там каквото е), бях го теглил преди 2-3 г.
В НВО Мах имаше секция със скандинавски филми. Сега в Маx може би още я има, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт