Отговори
# 405
Може би сте се досетили, че съм анти Абидин. Та мекотелото намери ли си апартамент или е решил да води Суна на градската пейка та така смело целува 😂
Ама и тя нашата. Сърцето неможеш да командваш, ама тя и главата забрави как да си командва горката ....

# 406
  • София
Някой може ли да напише в скрит текст за каква последна сцена пишат в туитър, ужасна била, нямало я във фрага, молят се да е ревизирана...

# 407
Нямам никакво предположение какво ще става в петък, много въпроси ми изникват в главата след фрагмана.😃 Чакам с нетърпение да видя какви са ги забъркали този път и най-вече, защо Халис гони Ферит, това за мен беше неочаквано!?
Всички в twitter смятат, че или срещата в кафенето със Суна и пачките е клопка с пресата, или вечерята в ресторанта с пръстена...
Като Сейран и Ферит влизат в кафенето, там където Сейран е с шапката, Феро сякаш прокрадва някак леко радостна усмивка ми се струва. Но, прави сте, както отбелязохте, като за двойка, която би следвало да се разделя, доста време прекарват заедно. 😂

# 408
Тази прегръдка е много странна........
Да не би нещо да се е случило с майка и или с баща и??
https://twitter.com/Hazal_zamanI/status/1740101899100340271?t=Ds … gloYwS3ezO-w&s=19

# 409
Щастлива съм, че мечтата ми си сбъдна и пръстена се появи вече изработен в ръцете на Ферит...Исках това да бъде новото им начало, но дали...

# 410
Тази серия ми като за край на сезон 😁 при все че не е ясно, доколко Верни са преводите, дето видях.
Сякаш наистина идва времеви скок.
Едва ли това е новото им начало, толкова приказки си казаха, а и бременността, време трябва, но дали ще е достатъчно времето да забравят и простят.

# 411
Ако са верни спойлерите, Може това с пръстена да е наистина клопката.... отмъщението на Ферит. Само не ми е ясно защо дедето го изгони, дали е част от плана. Thinking
Според спойлерите, деде и Ферит са в комбинация и ще изкарат, че Сейран прави всичко за пари

# 412
Някой може ли да напише в скрит текст за каква последна сцена пишат в туитър, ужасна била, нямало я във фрага, молят се да е ревизирана...

Скрит текст:
след вечерята на която Ферит дава пръстена на Сейран, ще дадът ретроспекция със Султан..
Така се говори но не знам дали е вярно..

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 22:49 от Kirilovaa98

# 413
Ужас ще съберат Суна с Абидин. Толкова ми е гаден

# 414
Каква ретроспекция със Султан? За нещо преди години или за сега?

# 415
Каква ретроспекция със Султан? За нещо преди години или за сега?

Да.. нали се говореше, че ще има голяма тайна, която ще излезе наяве от Султан и Ферит ще бъде в шок... и не само той а всички..

# 416
  • София
Това било уж последната сцена, за мен няма никаква логика в това нещо

Скрит текст:

# 417
  • Ямбол
Хареса ми фрага...Хаха мн се изкефих как Суна хвана за косата скумрията 😂.Какво беше със спойлерите уж куфарите бяха на Сейран,че на Гюлгюн а то какво се оказа накрая ,че били негови 🤷😂 ...Дано вече Ферит си отвори очите за дядо си накъде повече вече и той е изгонен от ялъто ...Рибата си остана сама в имението да си живее...Но за пръстена познах,че ще бъде сложен на ръката и ох,че са ми сладки ама какво ще стане след това 🤷 луда работа ще е.Но въпреки всичко съм доволна.Суна ще си обича Абидинчо то се е видяло- обичат се хората.Аз също предпочитам да е с него вместо с Кая след негово буистване ми заприлича на Кязъмчо..Пък един ни е достатъчен.Вярно е,че е беден милия и че когато трябваше да направи нещо си замълчаваше,но въпреки всичко той я обича с цялото си сърце.Интересно как Суна намери толкова пари дали е взела от Ифакат нали са си гъсти.Охх много въпроси ми изникнаха в главата направо ужас.Но ще гледам с интерес епизода определено ще има нова бомба със закъснител 💥 Пък това да пробват дали Сейран прави всичко за пари е пълна тъпотия ,всички знаем,че тя не се интересува от материалните неща и го е доказала не веднъж ,но нейсе.... ще видим накрая какво ще измъдрят

П.П Ако е вярно,че някаква голяма тайна ще се разкрие от Султан да не би тайната да е- сина на Султан да се окаже от Ферит.Пази боже вече ще стане голяма боза честно..🤷

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 23:02 от roxy94

# 418
Afra Saraçoğlu
Администратор
Водещ сътрудник
  · 6 ч.  ·
Arkadaşlar fragman günümüz normalde pazartesi ve çarşamba. Zaten ilk fragmanı cuma akşamı bölüm sonrasında verdik. Hala fragman nerde kaldı yazanlar var?! Neden bu tepki anlamadım. Bölümü yetiştirmeye çalışıyoruz yoğun bir tempodayız zaten 2.fragmanda bugün gelecek. Ayrıca dizi ile ilgili tatsız yorumlar için önceden konuşmuştuk yaşanmış hikayeden uyarlanan bir senaryo bu romantik komedi çekmiyoruz. Biraz sabır saygı ve anlayış bekliyoruz. Özel hayat konusunu da konuşmuştuk ama iki gündür yine ardı arkası kesilmeyen paylaşımlar geliyor lütfen özel hayatımız hakkında konuşulmasını istemiyoruz. Umarım anlaşılır olmuştur. 🌸Това е от фейсгрупата,за която ви казах,че Афра е администратор,заедно с Берил,Таро и Мерт.Това е последната публикация,преди трейлъра,която е на администратора Афра.Дали действително е тя,не зная,но в тази група участниците са от цял свят.Малко е трудно с общуването,но това не ми попречи да си пообщувам с някои турски граждани и да си изпратим мили поздрави на градовете си.Дали Афра е администратор или не групата е много интересна.

# 419
Всъщност Суна и Кая са в това кафене... Кая си тръгва и идват Сейран и Ферит... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт