Отговори
# 450
  • Ямбол
Рени, евър Grinning

https://twitter.com/mabelheraa/status/1740411719732916664

„Сълзите на краля, който загуби трона си и последните му борби за падналата му репутация“

Като последна възможност, Халис изпраща внука си като Троянски кон във вражеската крепост.
А ще успее ли да спечели с играта, която е изградил, над любовта на #SeyFer ?
Ще успее ли Ферит, който влезе като Троянски кон, да остане Троянски кон?
Изграждане на игра: Това означава да предвидите всеки риск и да обмислите хода, преди играчът да го направи.
Играта, създадена от Халис Корхан, съдържа основни грешки
Защото Сейран не е като някой от обкръжението на Халис, нито е играч в нечия игра, нито играе в нечия игра.
И времето ни научи, че Ферит, който влиза като Троянски кон, не може да запази обидата си жива, защото любовта му надвива гнева му. Той утре ще съжалява за стореното днес, ще се срамува и отново ще рони сълзи за любовта си. Точно както в 31-ви епизод, той крещи на Сейран: „ще ти се иска да не си го правила“ и след това сякаш се връща назад към това, което е казал... Накратко, в края на деня победителят от тази игра няма да е Халис, който създава прости игри като своя собствен свят, напротив, той ускори кръвозагубата си и направи ход срещу себе си...💥
Защото и Ферит, и Сейран печелят тази игра, като губят един от друг.

Наистина много добре написано.Браво 🔝👏 Точно така си е...

# 451
Взеха ги на подбив с ревящия Халис 🤮 и Феро бей, който му бърше сълзите 🙄 Това е най-отвратителната сцена евър 🤮

Подкрепям с две ръце! Това ми беше най-отвратителното от двата фрага....🤮🤮🤮..  Как можа да го напише Гюнгер...Ферит бърше сълзите на деде, както Сейран неговите, когато я занесе в леглото....Офффф...Дъното има мазе 👿👿👿

# 452
# 453
Здравейте отново! Дойдох в темата за сериала понеже много ми хареса. Не обичам и не гледам сериали особенно турски, но този ме завладя. Обаче нещо започнах да му се дразня и на него. На 27 епизод съм/започнах по малко и да прескачам/ имали сцена в която Ферит и Сейран са заедно и щастливи, то големи караници, сплетени, интриги, ревове край нямаха и като ви чета няма и да имат. Та ако има кажете на къде е:grinning: да я гледам и да приключвам?Незнам дали си струва да гледам, че се и ядосвам да ме пита някой защо.
Благодаря, че ме насочихте от къде да гледам сериала с превод.
Чакам си романтичната сцена.......

# 454
  • София
Здравейте отново! Дойдох в темата за сериала понеже много ми хареса. Не обичам и не гледам сериали особенно турски, но този ме завладя. Обаче нещо започнах да му се дразня и на него. На 27 епизод съм/започнах по малко и да прескачам/ имали сцена в която Ферит и Сейран са заедно и щастливи, то големи караници, сплетени, интриги, ревове край нямаха и като ви чета няма и да имат. Та ако има кажете на къде е:grinning: да я гледам и да приключвам?Незнам дали си струва да гледам, че се и ядосвам да ме пита някой защо.

32, 33, 34 и 37

След това тотално късане на нерви, повечето чакаме със свито сърце утре....

# 455
Хахаха MysteryG, какво се оказва.... от 51 серии само 4 са били щастливи....и ние сме едни мазохистки Joy

# 456

32, 33, 34 и 37

След това тотално късане на нерви, повечето чакаме със свито сърце утре....
Благодаря за бързия отговор! Супер сте! Е, заслужава си да погледам още малко. Нещо замисъла ми се губи/разсъждавам си само/ не може с такива хубави актьори толкова рев и мъка да има....

# 457
  • София
Хахаха MysteryG, какво се оказва.... от 51 серии само 4 са били щастливи....и ние сме едни мазохистки Joy

Все пак говорим за сериите след 27-ма Joy

И аз това се замислих, от 42-ра серия натам.... ужас...

# 458
На този заключения профил със спойлерите, вярваме ли му? Нещо след всички приказки следобед, го е отключил.

# 459
  • София
Хахаха, умирам от смях с този.
Ще гадаят дали детето е на Ферит по веждите.
На актьорите не им пукало много за сценария, нали взимали заплати.
И те се подигравали на слоницата Joy
Който иска да чете още, тук
https://x.com/spoileryokyc?t=BImMK7dwX0WpWguGi_OoOw&s=09

В момента е отключен, кой знае дали няма пак да го заключи.
Честно казано на никой не вярвам, хахаха, не го знам този колко беше достоверен

# 460
  • Ямбол
Този със спойлерите си изтри профила

# 461
  • София
Има сега стая в туитър, в която коментират спойлерските акаунти, кой знае на какво се е ядосал. Може да го възстанови след няколко дни.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 23:21 от MysteryG

# 462
Здравейте!Много песимизъм тука!Хайде сега аз да ви споделя моята версия,пък дано внеса малко оптимизъм!Рейтингите падат!Клюквата хвърчи!Не съм го гледала,т.с.започнах да го гледам преди Рибарчето и на 15-тата минута вече бях приключила с него.И да ви кажа,тая Съла ли е каква е там главната героиня въобще не я харесвам.Главния герой много безличен.От къде го изкопаха,не знам.Тая нали беше гадже на Алп Навруз?Ако той беше главния герой може би щях и да се подлъжа да гледам нещо,но сега няма такава вероятност.Айча и Алп направиха страхотни роли във "Приказка на острова" и Берил също,но тая.....Както и да е!Отплеснах се!Та за нашия си сериал!Защо не приемем,че Гюнгер в 52-ра серия най-после ще събере Сейфер,като най-сетне се разкрие истината за Пипилотка?Някъде се споменаваше за сурогатно майчинство!Нали не мислите,че Саджидже ще стои до края на сезона,надвиснала като дамоклиев меч над главата на Пипин?Вилата на "вуйчо"Шахмуз нали беше наета за 3 месеца,не изтекоха ли вече?Зрителите дадоха срок на Гюнгер най-много до 52-ра серия да се разкрият игрите на метрес и събере Сейфер.Някой тук спомена,че договора на Буче изтичал!Та като събера всичко това,се получава следното:Пипилотка е сурогатна майка.Имала е нужда от пари,когато "тати" ги е изгонил и Саджито я свързва със семейство за да я направят сурогатна майка съответно срещу прилична сума.Но Пипин не разделя парите със прислужницата и забягва в Истанбул да си отмъщава.Саджито я приклещиха Зерин и "вуйчо" и тя не смее да гъкне.Но след интервюто на Сейран се разбира къде е Пипилотка и какви ги върши и семейството хваща самолета и пристигат в Истанбул да  си търсят детето.Нали в един от спойлерите се говореше,че са имали снимки на летището,но Ферит не заминавал ами някой идвал!Та най-сетне се разкриват игрите на Пипин!Дед Халис му идва втори удар!Първо снахата го изпорти пред цяла Турция,а сега няма и наследник!Пипин направо се е подиграла с всички!Ферит съответно откача,че отново е успяла да го направи на глупак и чупи всичко в стаята!Пипин отива да се оправдава,но няма да се размине само с изгонване!Суна,потресена и втрещена я хваща за гърлото.Отдавна я беше предупредила,че "душата и е селска"!Дед от яд и мъка,че пак няма наследник започва да плаче.Ферит се опитва да го успокои,но дед е железен.Цялата каша я забърка Ферит,"черното петно на фамилията",ха ходи сега да си я сърбаш сам.Ферит грабва чемоданите и при мама и Сейран,без пара,без храна,без нищо!Нали Сейран му обеща,че ще му помогне?Отново двамата се хващат за гушите,как,защо,какво,но главната причина за раздялата вече  я няма!Мама Гюлгюн ще дава съвети и напътства!Малко по малко двамата ще започнат да си говорят!Не може Сейран,която до вчера го беше изличила от живота си,ей тъй,от нищото,без сериозна причина да му казва,че не може да обича друг!И така,малко по малко,стъпка по стъпка,ще се разберат в следващите серии!Хареса ли ви моя спойлер?Дано този път сме на едно мнение с Гюнгер иначе 53-та серия ще е с рейтинг 0.3!Като чета в Инстаграм как са се наострили!Та,ще лъснат малко имиджа на Пипин,демек само с един мъж е спала,Ферит няма да има отношение към детето,Сейран ще разбере,че все пак може да му има доверие и ще се съберат!Рейтинга ще расте!С един куршум колко заека?Повече май от два!А дано!

# 463
Къде гледате сериала от 49натам защото суб са ужасни …

# 464
Здравейте дами,
Честити празници настоящи и последващи. Да сме живи, здрави и късмета да е винаги до нас.

Относно двата фрага и престоящата серия имам много раздвоено мнение. Как една крехка девойка успя да отвори вратата и покаже на обществото разрухата, пошлостта и безнравствеността на иначе много уважавана фамилия. И как един деспотичен, аморален и ревящ старец е безсилен да се справи с шокиращата истина за управляваната от него династия. Царят е гол и на показ. От безсилие рони крокодилски сълзи и наш Ферит ги бърше със страхопочитание и съчувствие. Падение и разруха. Сценаристите стигнаха дъното и унизиха ГГ достатъчно.
Вместо да се наслаждаваме на една красива и истинска любов, ние сме принудени да гледаме изстъпленията на вмирисаният старец и на една  безлична и бездарна артистка с нейната продължителна и съмнителна бременност.
Вече 50 епизода ние се въртим в един омагьосан кръг с раздаване на шамари, крокодилски сълзи на метресата, караници с любимата жена, изневярата, клубове, разводи, и какво ли не.
Това едва ли в реала бихме си го причинили, но всеки петък сме в очакване на нещо по добро и градивно.
Относно епизода утре очаквам много гадости от най близките на Сейран хора. Не ми се мисли след стореното от Ферид и Суна, как ще го понесе и как ще им прости тази крехка и чиста душа.
Как успя Ифакат да промени мисленето и характера на Суна, за да стигне до омразата към сестра си.
Обнадеждена съм, че при Ферит в крайна сметка ще надделее любовта  и нещата постепенно ще си дойдат на мястото. Не може вече  само лошотията да възтържествува.
Очаквам по добри дни за нашата двойка и в сериала и в реала.

Общи условия

Активация на акаунт