Отговори
# 510
  • Ямбол
Какво сега последно детето на пелин не еот ферит така ли ,дали с сейран ще се съберат в ютуб има клипче как сейран е бременна и са на лекар 😁

Всички мислим,че не е на Ферит,но вече нищо не се знае.Тази сцена Ферит си я представяше докато беше на лекар със скумрията 😉

# 511
  • Яко в Матрицата...
Има страшна драма със Супер купата… Може и да не се състои… Не разбирам с кой акъл са решили да правят такъв мач в Саудитска Арабия 🤦♀

# 512
  • Ямбол
Има страшна драма със Супер купата… Може и да не се състои… Не разбирам с кой акъл са решили да правят такъв мач в Саудитска Арабия 🤦♀

Ще има епизод споко.Дори вече е запознало част от повторението на предния епизод по star tv  😉

# 513
  • Яко в Матрицата...
Roxy, кой ти говори за серията 🤣🤣🤣 За мача говоря…

# 514
Сядам да гледам…Мисля,че днес ще има и раждане…да видим…12 месеца бременна…няма да й казвам името …..време е

# 515
  • София

И аз проверявам ще има или не. Ако няма само двата сериала ще се гледат тази вечер и рейтингите ще са много любопитни.

# 516
  • Яко в Матрицата...
Няма да има мач, отборите се връщат в Истанбул. Ще ги посрещнат като национални герои.

# 517
Рени, а какъв е точно случаят?

# 518
  • София
Пуснаха обратното броене, серията ще започне в 20:00.

# 519
  • Пловдив
Добър вечер, момичета!
И аз съм наредена на  първия ред и чакам с нетърпение да започне след има няма 5 мин.

# 520
  • Яко в Матрицата...
Рени, а какъв е точно случаят?
Арабите не са позволили на отборите да загряват с фанелки специално подготвени за случая, с лика на Ататюрк и по случай 100 години от република, да се свири химна на Турция и още няколко неща, свързани с Ататюрк... За турците химнът и Ататюрк са червена линия... Питам се обаче не са ли знаели тези неща преди да се съгласят мачът да се играе в Саудитска Арабия. Това е монархия все пак, истинска, не като тези в Европа - парламентарни монархии...

# 521
  • София
Включих се тъкмо за сцената на Суна с рибата Joy
А Шехмуз харесал Сейран, интересно....

# 522
Първата сцена беше на Мерт - показа страхотна игра. Не, че дотук не е било така, ама сега... просто...Браво на това момче, играе така на 25 години, не знам какво ще е на 35.

# 523
А Сатидже (или там както се казва) какво каза на Пело по телефона?

# 524
Обаче Мерт си е играл с куция крак до последно.....

Общи условия

Активация на акаунт