Отговори
# 420
Afra Saraçoğlu
Администратор
Водещ сътрудник
  · 6 ч.  ·
Arkadaşlar fragman günümüz normalde pazartesi ve çarşamba. Zaten ilk fragmanı cuma akşamı bölüm sonrasında verdik. Hala fragman nerde kaldı yazanlar var?! Neden bu tepki anlamadım. Bölümü yetiştirmeye çalışıyoruz yoğun bir tempodayız zaten 2.fragmanda bugün gelecek. Ayrıca dizi ile ilgili tatsız yorumlar için önceden konuşmuştuk yaşanmış hikayeden uyarlanan bir senaryo bu romantik komedi çekmiyoruz. Biraz sabır saygı ve anlayış bekliyoruz. Özel hayat konusunu da konuşmuştuk ama iki gündür yine ardı arkası kesilmeyen paylaşımlar geliyor lütfen özel hayatımız hakkında konuşulmasını istemiyoruz. Umarım anlaşılır olmuştur. 🌸Това е от фейсгрупата,за която ви казах,че Афра е администратор,заедно с Берил,Таро и Мерт.Това е последната публикация,преди трейлъра,която е на администратора Афра.Дали действително е тя,не зная,но в тази група участниците са от цял свят.Малко е трудно с общуването,но това не ми попречи да си пообщувам с някои турски граждани и да си изпратим мили поздрави на градовете си.Дали Афра е администратор или не групата е много интересна.

По принцип Афра няма фейсбук,нито Мерт. Поне това знам аз по последни данни

# 421
Сега, чета в Т за последната сцена, на този, на който попаднах, една идея по-различно го пише, но в общи линии, същият резултат.

# 422
Мислите ли че Ферит готви отмъщение на Сейран? Аз много се замислих сега. Всичко това да е игра...

# 423
  • София
Надявам се да е подвеждащо всичко, както беше в предната серия, когато Сейран и Суна изиграха Кязъм.
Честно казано, не вярвам много на спойлери, но от този ми се отщя да гледам в петък.

# 424
Вече да не знаеш какво да очакваш!!! Не се знае на сценариста какво ще му роди главата...... но не мисля, че ще са хубави неща. Вървим на от лошо на по-лошо. Angry

# 425
# 426
  • Ямбол
Хареса ми фрага...Хаха мн се изкефих как Суна хвана за косата скумрията 😂.Какво беше със спойлерите уж куфарите бяха на Сейран,че на Гюлгюн а то какво се оказа накрая ,че били негови 🤷😂 ...Дано вече Ферит си отвори очите за дядо си накъде повече вече и той е изгонен от ялъто ...Рибата си остана сама в имението да си живее...Но за пръстена познах,че ще бъде сложен на ръката и ох,че са ми сладки ама какво ще стане след това 🤷 луда работа ще е.Но въпреки всичко съм доволна.Суна ще си обича Абидинчо то се е видяло- обичат се хората.Аз също предпочитам да е с него вместо с Кая след негово буистване ми заприлича на Кязъмчо..Пък един ни е достатъчен.Вярно е,че е беден милия и че когато трябваше да направи нещо си замълчаваше,но въпреки всичко той я обича с цялото си сърце.Интересно как Суна намери толкова пари дали е взела от Ифакат нали са си гъсти.Охх много въпроси ми изникнаха в главата направо ужас.Но ще гледам с интерес епизода определено ще има нова бомба със закъснител 💥 Пък това да пробват дали Сейран прави всичко за пари е пълна тъпотия ,всички знаем,че тя не се интересува от материалните неща и го е доказала не веднъж ,но нейсе.... ще видим накрая какво ще измъдрят

П.П Ако е вярно,че някаква голяма тайна ще се разкрие от Султан да не би тайната да е- сина на Султан да се окаже от Ферит.Пази боже вече ще стане голяма боза честно..🤷

Семейство Шанлъ също си събрали куфарите дали ще се върнат в Антеп ? И какво ли са казали лекарите за състоянието на Есме? 🤔

# 427
Страхувам се,че Ферит  е решил да отмъщава на Сейран.  Какво става със Суна?  Никак не ми харесва това което прави с Абидин. Дано е ретроспекция.  Не ми   харесва идеята да ги събират отново .  Държанието й,като цяло е под всякаква критика.

# 428
  • Бургас
Празник след празник отминават, а Гюнгер сюрприз след сюрприз ни сервира предновогодишно!
И колкото повече гледам фрага, историята за която се опитват да ни подготвят ми изглежда на "балон".....спука ли се .... нищо хубаво не ни очаква!
Според мен Халис е измислил как да изтрие петното от семейството, а Ферит е този, който ще осъществи плана му, затова трябва да напусне имението - а за пред другите да изглежда, като че го е изгонил. Суна изпълнява плана на Ифакат  /със сигурност и парите тя е осигурила/, който може и да е част от общото отмъщение. Последната сцена с пръстена никак не ми хареса....Усещам някаква уловка, едно закъсняло признание...но за какво! Че това е тяхното първо и единствено, съвместно произведение, което да и напомня за загубената любов...Или неговото отмъщение... Какво ли е родила мисълта на Гюнгер?
И колкото Кая с всяка изминала серия ми става все по-симпатичен, толкова Абидин ми стои като  плужек, който не знае какво иска. Затова са ми противни тези сцени на завръщането на Суна към него. И в нейния образ допуснаха раздвояване на личността, но дано вече покажат истинската и същност.
Интересно Орхан за какво се кълне пред Ифакат, че само заради нея се е връщал в имението...И накрая да видим дали ще се сбъдне някой от спойлерите с прословутата катастрофа...То само това остана, да поизчисти забърканата каша Confused

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 00:36 от Аniksi

# 429
  • Ямбол
Епизод 52 фраг 2 превод :
Ферит : Ще дам живота си за всяка сълза пролята от очите ти дядо.
Сейран : Имах предвид...Исках те да ме чуят.Исках да бъда гласът на хората като мен.
Ферит: Извинявай дядо.Много съжалявам,много съжалявам.
Халис : От теб излезе черно петно.Което изтри всичко и го отнесе.Как това петно ще бъде изчистено от името ни? Затова ще си събереш нещата и ще напуснеш.
Ферит : Дядо ми ме изрита от вкъщи.
Ифакат : Кой знае за колко пари ви е продал?
Той ви продаде за пари.Продаде ви.
Леля Хатууч: Изяде наследството на баща си,прахоса го,не ти беше достатъчно затова продаде дъщерите си.
Орхан: Идвах в тази къща всяка вечер заради теб години наред.От слабост и уязвимост,моля те дай ми търпение.
Суна: Не ни остави достойнство нито на нас нито на себе си с което да вървим .Знаеш ли? Прекара ли семейството си,когато остана без пари Сейран.Вземи ги можеш да ги похарчиш и може би тогава няма да предадеш детството си и миналото.
Ферит : Сейран аз наистина много те обичам.
Сейран : Мислиш ли че аз мога да обичам някой друг?
Ферит : Искам и двамата да бъдем с усмихнати лица.

П.П : Извинявам се предварително ако някъде има грешки в превода 🙂

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 10:26 от roxy94

# 430
Привет на всички, да изкажа и аз своето мнение относно фрага, идва ми доста изкуствени сълзите на Деди, който два сезона мачка всички… Ферид пионка и маша в ръцете му….. Сейран нож след нож от сестра от баща от мъж… Шербета с този сюжет ще му дишаме прахта… освен ако не занулят някой…

# 431
Не мисля,че Ферит ще и даде пръстена за да ги снимат журналистите и да докажат,че Сейран иска пари и това ще е неговото отмъщение!Ами ако тя си отвори устата и разкаже,че този пръстен не е само негов проект?По-скоро и го дава за да и напомня,че каквото и да се случи между тях те не могат да бъдат разделени!Друг е въпроса ако деде е наел хора да ги следи и снимат и покаже това като подкуп за да изчисти името си!Интересно ми е,защо Суна хвана Пипилотка за косата?Ей само заради тази сцена си заслужава да гледам!Невероятно удоволствие ми достави!Бучето вече съвсем се заби!Не знам как ще продължи кариерата си след този сериал.Ако има един милион почитатели,то осемдесет милиона я мразят,не само в Турция!Тази нейна кака,с фирмата си за набиране на млади актьори,закопа собствената си сестра ама явно и на Бучето толкова и е акъла.Така става като си некадърна и единствено протекциите те държат!Персонажа и достигна до "парцал" с който можеш да си избършеш само обувките!Ама и тя си играе точно като неодушевен предмет!Освен това ми е интересно каква аджеба ще е тази тайна от Султан,която ще шокира всички?Ясно е ,че ще е относно Ифакат!Те си бяха толкова близки!Защо снимаха малкия Ферит и малкия Фуат?Защо на снимки беше и малката Сейран?В серията,в която Ифакат хвана за гушата дъщерята на Шефика,Шефика също се закани да разкрие някои тайни.Какво се случва с нейните разкрития?

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 07:04 от mimi 65

# 432
Според мен там където се прегръщат , ще вземат да ги снимат журналистите.

# 433
Добро утро! Според мен Сейран не трябваше да се вижда и да влиза в обяснителен режим след това интервю. Трябваше да си продължи по пътя, който беше поела, без никой... и така щеше да осъществи мечтите си. Сега хем боли, хем сърби. Каквото и да стане, тя си е виновна. Аз си мислех, че с интервюто иска да скъса оковите и да приключи с всичко. Сега си мисля, че просто е искала да върне на Ферит затова, че той и каза, че беше продадена. Казано честно фрага на Шербета доста ми хареса и ще го гледам него... представяте ли си от супер фен се превърнах в обикновен зрител на Чапкъна.... жалко.

# 434
Не е темата на Шербета.. затова накратко.
Добър замисъл , лошо изпълнение.Как и в кои представи Дъртия си отива с лелята? На мен ми е гнусно да си ги представя ,а те двойка ги направиха.Актрисата играеща Доа.. яко се пъне , но лично на мен не ми харесва.Само Пембе ми харесва как я играе актрисата , иначе скучни разговори , драматична музика и тук-таме нещо готино, ама зле изиграно.
Наскоро погледнах някой епизод , не помня кой .. 20 минути , как нямали пари Нурсема , не работели парното и тя настинала и идва цялото семейство да я лекува.
Имаха късмет , че нашите стъпиха накриво.
Дано Гюнгер е замислил нещо грандиозно, искрено се надявам!🙏🏻🧿

Общи условия

Активация на акаунт