Отговори
# 645
Много си е повярвала Пелин, но Ифакат добре й го каза. Да не разчита много на това дете 😂

# 646
Абе бебе има, да видим до кога ще го има.
Стана господарка на имението/в мислите си и действията си/ 😂😂😂 носи внук на Халис.

# 647
Mystery,Ифакат каза на Пелин, да не разчита на това бебе много, защото какво като "носи наследник", да се огледа и да види, че Гюлгюн я няма въпреки, че е снаха и е дала наследникът на Корхан за когото тя плаче и се надява толкова. 😂
Беше много забавно да се гледа.

# 648
Обаче тая нагла, каза нещо от рода, да не я сравнява 😂😂

# 649
  • София
Просто движенията й и поведението й не е като на бременна жена. Айде няма да й коментирам актьорската игра, но има режисьор.

# 650
Обаче коремът й, с всеки следващ епизод, имам чувството, че намаля.

# 651
Хора, сега се сетих, за малко да забравя..да ни е честита - Пелин влиза в 12-тия месец днес. 😊🥰😂😂😂😂😂

# 652
  • Бургас
".....след тази серия съм твърдо отбор СейФер"
Рени - аз също....особено след спектакъла който и спретна с адвоката, документите за развод, журналистите...И как стоеше и наблюдаваше като зрител искайки да и каже - "това те очаква отново"... Защото те веднъж вече минаха през този ад....
А монологът на  Есме.... Рядко и отреждат думички, но тези бяха достатъчно силни, прочувствени и казани на място. Въздействаха ми!

# 653
Тя и Ифакат играе любовница ама тя що не ни дразни? Жената знае как да играе.. а тая от тъпа по-тъпа...
Нагла до безкрай... много ми хареса Ферит какви и ги наговори и я изгони от стаята 😁
Тя и затова на другите си го изкарва, че не може на Ферит..

# 654
И какво сега? Превъртяхме левъла, занулихме играта. Оттук насетне накъде?

# 655

Тук изглеждат много щастливи за двойка, която отива да подпише документи за развод 😁
И с тия отделни стаи... все едно бяха братче и сестриче хаха
Не мога да разбера Ферит все още ли обича Сейран или гневът му е над любовта вече..
На 2 пъти казва "Обичах" вчера след като подписаха документите и пред Суна, когато тя влезе в стаята му..

# 656

Сега след хвърления пръстен, журналистите и прочие, Ферит и Сейран пак ли ще са съквартиранти при Гюлгюн?
Голям цирк, малко гордост да запазим поне за Сейран.

# 657
Той реално не е изгонен от Дедето, така че ще си се върне в ялъто😂

# 658
А пък то в ялъто след Сейран настана едно спокойствие, един рахат... Да си починат малко от нея Joy

# 659
  • Ямбол
Мараба момичета.Епизода си имаше лошите моменти и някакви такива сладички моменти между Сейро и Фероджим...сгряха ми душичката поне за малко.Ах този Ферит може с памуче да ти изкара душицата с тази милна физиономия също като някое котенце пред вратата на мама Гюлгюн.Ама да признаем,че играта му е феноменална много добре се справя.Евала.Сейро и тя е добра.Страхотни са.Щом всичко е една голяма игра за да бъде достоверно ще трябва да накара всички да повярват включително и Сейран.Сега му е обидена,но ще дойде ден в който ще се съберат отново.Според мен го прави донякъде и да я предпази- все още я обича.Иначе нямаше да му пука за пръстена,а той го вдигна от земята.Все едно си казва- Потрай,изиграй си играта дори сърцето ти да е на парчета...чакай ме Сейро имай търпение ще видиш,че не всичко е такова каквото изглежда.....Или поне аз така мисля.
Тази любов няма да изчезне....Сейфер форевър.... И впрочем не мисля,че Ферит ще напусне сериала.Ще видите ,че накрая ще имаме своя хепи ендинг.Обичам го този сериал каквото и да става все съм на първа линия.Ще чакам с нетърпение втория фраг.🥰❤️

Берилчето и тя прави реклама на кафе машината ей вече и аз ще си купя 😂
https://www.instagram.com/reel/C1czT7ioa9r/?igsh=eTZiaGM1bXZkZ2xw

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 11:05 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт