Отговори
# 690
  • Яко в Матрицата...
Вал Heart, Евето ме разбра какво имам предвид... Wink

# 691
  • Ямбол
Рени благодаря за превода.Много добре и каза Есме.Малко говори жената ама на място.👏 За анкетата съм за номер 3 - Да си ближе плюнките..Понеже не мисля,че ще я отпише от университета 🤔 ама то знае ли се вече 🤷 .Впрочем си мислих,че освен сцената в която Орхан свиреше на китара във фрага е премахната и сцената с Есме,където я преглеждат.Жалко за женицата ще си ходи кой знае още колко със болките.Тези сценаристи ще уморят жената ще стане като ръката на Феро бей ,боля боля и накрая сама мина като по чудо. 🤭
Днес си размишлявах върху думите,които Гюлгюн каза на Ферит,но той не я послуша.
Но може би ако го погледнем от друг ъгъл той може да се е вслушал в съвета и като със своята игра ще предпази Сейран от много по лоши неща.Не се знае още какво може да измисли Халис Ага.Леля Хаттуч каза на Кязъм да се пази понеже Халис няма да остави нещата така и когато върви винаги да се обръща назад. Т.е трябва много да се пазят и Гюлгюн каза същото на Сейран.Значи има защо? 🙂 Казват,че страха пазел ама в този случай незнам кой кого вече. 😂

И впрочем много ме изненада Ферит,когато подаде рисунката на Сейран.Според мен той я е рисувал понеже нали бяха дали в един епизод как рисува Сейран ❤️

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 17:23 от roxy94

# 692
  • Яко в Матрицата...
Ферит може без никакви игри в игрите да отмъщава на Сейран. Може да продължи да го прави, но има заигравка с дедето той. Ще го изненада тогава, когато Халисчо най-малко очаква, ще има удар под кръста… Орхан също крои планове да свали дедето от трона и да го обяви за неспособен да взема решения. Нюхкет, Кая и Шехмуз пък са друга игра. Така че Феро бей да не си мисли, че най-големият му проблем е Сейран.

# 693
То Мерто си каза в шоуто на Ибрахим, че не трябва да харесват героя му, ама луда работа...виждате ли как въздейства? Защо сега никой не пише, че не е този начина за отмъщението на Ферит, Сейран не трябваше да дава интервюто, щото не бил такъв начина. Постъпките и думите на Ферит досега също не бяха правилните...

Доста са мненията,които поддържат теорията,че Сейран не трябваше да постъпва така,включително и тук,в нашата тема
Защото тя става същата като Ферит
Но,едното го одобряваме,а другото не
Ренко,и аз те обичам,благодаря за мнението ти,че няма смисъл...Права си

То и други са против действията на Ферит, но, нищо, поемам ударите вместо всички Grinning

# 694
Сега какво се окозв че ферит отиди при майка си за да играе игра така ли му каза дядото .И какво говореха на вечерята когато и сложи този пръстен

# 695
Интересно ми е , след като Сейран не трябваше да постъпи така , какво трябваше да  направи. Да стои и да и заявяват в очите , че е никоя без Корхан , и че никой няма да я мисли, на кой ли е притрябвала. Да си затвори очите , че любимия и Феро я заряза сама в нищото.Или може би трябваша да подвие опашка и да се върне с него при Пело и бебето. Защо пък и да не му е бавачка , докато Пело си седи на диванчето. Междувременно да и сипват хапчета , да не би да забременее извънпланово. Е Феро може и да я "уважава" отвреме навреме , докато не се разбива в баровете след поредния скандал.
Или може би  да се направи , че не е малтретирана от баща си. Нали Ферит каза , че нищо не е така както го е казала. Ама той горкия , до последно  не разбрал , че и след брака Кязъм я пребива.
Тя разказа собствената си история и съпричастните към това `и положение. Хората , които я третират като стока , включително и Ферит.
Интересно как всички съчувстват на жертвите на насилие , ама ако може да си траят и мълчат най-добре.
Според мен това момиче нямаше друг полезен ход.Просто силите   и търпението и се изчерпаха. Все пак доста дълго търпя и любовницата на Феро  и лъжите му  и резилите му.
Жалко че я предадоха всичките и близки хора. Дори Суна , която е преживяла  същото като нея , предпочете името и парите на Корхан. Предпочете да се сниши и да чака да не я изгонят от къщата. Иначе плаче на Аби на рамото.
Значи Суна има право да се спасява по неин си начин , а Сейран - не.
Тук вече става дума за оцеляване - физическо и емоционално. Любовта я видяхме колко я има. Обича я Феро , докато тя мълчи пред деде и търпи него. Иначе любов - йок !

# 696
  • София
Интересна анкета Joy
Колебая се между плюнките и отписването от университета.

Уж нова жена щяла да влиза, ама още не се знаело каква ще й е ролята. Замисъл било... Това пишат последно. Не го слагам и в скрит текст, защото си е направо теория за мен това, а не спойлер.

# 697
  • Ямбол
Сторинце от Емре

Моторът,който Халис Корхан сметна за подходящ за Орхан 😂😂😂

# 698
Kami_J,понеже постът ти е насочен към моя и чака отговор ще отговоря така:
Това е сериал все пак и сценаристите менят ситуациите както им е угодно
Аз казвам какво е моето виждане и позиция в такъв случай
За мен Сейран трябваше още от мига,в който прекрачи прага на Корхан в посока новия си живот да заживее такъв
В този нов живот тя не трябваше да включва нито отмъщение,нито злост,нито мъст
Забравяйки и загърбвайки Ферит и сие,тя трябваше да игнорира всеки и всичко случило и се до сега
С една дума-да къса и да хвърля
Снимайки интервюто пред милионна аудитория ,тя неменуемо хвърля върху себе си сянката на обидена,оскърбена и несполучила в брака си жена
Остава горчив привкус,все едно,че съжалява,дето животът и не е станал приказка,както тя самата каза-"Всички мислят,че живея като в приказка,но това не е така"
Е,като познаваме народо психологията на драгия турски зрител как си мислите,че ще бъдат приети тези думи?
Дали някой ще каже-проклетите богати Корхан,или ще каже-тази си отмъщава заради любовницата,която ще им роди наследник
Ако има дъщеря и тя е на мястото на Сейран,бих се гордяла с нея,ако тя се откъсне,забрави и продължи гордо напред
Това интервю на Сейран не я прави нито горда,нито независима
Прави я слаба
Това имам да кажа

# 699
В ютуб има снимки на сейран с голям корем ..?

# 700
В ютуб има снимки на сейран с голям корем ..?

Най-вероятно не е Сейран, а Едже от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери".

Вал, абсолютно. Мненията ни отново съвпадат

# 701
За анкетата на Ева, 4- моли се, извинява се, обяснява се на Сейран. Поне Ферит смени тона, което си е напредък направо. Иначе каквито и намерения да е имал с журналистите, дори да я предпазва, той я унижи. Целта не оправдава средства в отношенията на хората. Много грубо и непочтено. Сейран не трябва дори да го слуша повече, камо ли да говори с него. Какво ще и каже повече? Всеки по пътя си. Ако трябва да са заедно, ще се намерят отново. Иначе зорлям обичам те. Не, благодаря.

# 702
Обзора и от новините 🤗 за 2023 г

# 703
По какъв начин Ферит предпазва Сейран с номера с журналистите? Едва ли Халис щеше да направи нещо повече от това. Друго - според мен шофьорът снима, за да може Халис да види преди всички, че Ферит е свършил това, за което са се договорили. Предаването не е наживо и всеки от журналистите ще си направи репортажа за предаването, което ги праща, или за новините... не знам точно, но ще е по-късно. Може и да не съм права, но така мисля. Иначе не знам какво е намислил Ферит за семейството си, но в едно съм сигурна - никога няма да направи нещо, което ще нарани дядо му.

# 704
Аз нямам думи от снощи отново толкова ми въздейства всичко на моменти се чудя таланта на Мерт откъде произлиза има ли предел това момче? Нещо което направо ме гърми като го гледам и всички у нас ти си извънземен и тн...
Хареса ми епизода не беше лош ,но последния спойлер се сбъдна кажи речи Simple Smile
Очаквала съм от Суна всичко - това нищо не е ...Саджидето въобще не ме повишава за нищо даже се чудя за какво я доведоха и актрисата ми е противна
.....не коментирам предимно хапвах много вкусен йогурт.
Хареса ми сцената на Есме и Зерин.Кая се оказа голям коцкар с Пъръл е имал ашк...
Не казвам ,че Феро е прав ,но аз го разбирам съжалявам. Какво ще се ближе или чисти не знам ,но всичко трябва да се излее за да се започне на чисто. Напълно на чисто...Халис е нарцис все още за мен нищо ,че плака Simple Smile на крокодилските му сълзи за оскърбената му репутация не вярвам все пак дядото на Сейран не съм го убила аз...
Хареса ми отрицанието на Ифакат към Орхан ,че няма да предаде агата.Каквото и да е се мъчи да се противопостави на Орхан.Орхан който ми е най-противен от всички - язък,че харесвам Емре.
Сега всичко има начин за връщане мисля,че ще го удари с рисунките не напразно се наблегна на този детайл.

Общи условия

Активация на акаунт