Екстрасенс

• 1 111
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, някой има ли координатите и мнение за някакъв Роберт или Роберто  не знам точно името бил екстрасенс, бил много добър?

# 1
Робер Йовчев преди години приемаше в Дома на културата в район Средец, ако някой има негов актуален телефон нека го сподели тук или в ЛС.

# 2
Здравейте, момичета! Пиша с молба, ако някой има каквато и да е информация за това, да я сподели, а именно - опитвам се от доста време да открия някаква информация за телефон, имейл адрес или друга информация в нета за контакт с монахинята сестра Мария, с "цивилно" име Биляна Щъркелова. Прочетох за нея в една книга, която се казва - "Народните лечители на България" - с автор Ивайла Иванова. Книгата е издадена доста отдавна, още през 2010 г., в нея има изброени 28 народни лечители и за всеки от тях има дадени някакви контактни данни, я телефон, я имейл адрес, а само за нея няма посочена никаква информация за контакти, освен един адрес на издателството на книгата в София, но този адрес вече не е актуален отдавна, а и издателството май не съществува вече. Опитах с детайлно търсене в нета, опитах и с търсене на издателството, на авторката на книгата, през информация за девическите манастири в България, защото в нкигата пише, че май е игуменка на един от девическите манастири, но досега "удрям на камък", отникъде никаква информация не излиза, та да може човек да открие тази монахиня лечителка. Моля най-горещо, ако някой има информация за тази монахиня и как може да се открие и къде, да ми пише. Тази информация ми е нужна, заради един много близък човек, който има здравословен проблем от много дълго време и е минал през всякакви доктори, професори, академици, лечители и всякакви такива, но досега няма никакъв положителен резултат, даже не могат и все още да разберат какво точно му е, след като е направил всички познати на медицината изследвания. По интуиция, той самият усеща, че може би тази лечителка ще може да му помогне, затова, моля най-горещо, ако някой има каквато и да е информация за нея, да я сподели. Благодаря предварително!
Молбата ми е, да няма въпроси от рода на - "Какво точно му е?" - или - "Къде е ходил и при кого?" - и т.н., тъй като по тази тема може да се напише цяла книга, но не това е целтта ми, а и нямам разрешение от него да споделям лична информация, моля също да не ми пишат хора, със "съвети" от рода на - "Абе, стига с тия глупости, да си ходи на лекар!"  - или тям подобни, тъй като съм се наслушала и начела на такива, полза няма, за това, молбата ми е, да ми пишат само хора, които разполагат с някаква информация за тази монахиня и за това как и къде мога да я открия! Още веднъж благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт