💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 42 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Нивото на Керем/Стоичков е такова, каквото те сами са създали. Виж обществения им образ е друга тема. На Стоичков сериозно пострада от глупавите реклами. За мен - най-много от рекламата на хазарт.
За Керем предстои да разберем, но определено не му прави услуга тая история с чаши, фланелки, гащи и др.под.
Още повече при съвременните технологии всеки може да си купи евтин базов продукт и да го даде за брандиране. Вероятно и от това идва натиска за лично рекламиране - да се създаде илюзия за ексклузивност.
Само че не виждам в тая ниша "класици" като Халит Ергинч, Бурак Йозчивит, Чаатай Улусой.

# 496
  • София
Тина, Стоичков лично участва в реклами на Кауфлант и  Winbet. Но нивото му не е пострадало.
В цял свят най-успешните реклами са с известни личности. Желаещи да си купят чаши със сигурност ще има и то много. За мен това не е ниско ниво. Всичко е реклама.

# 497
Точно пък Стоичков и ниво е смешно. Особено след хазартните му реклами вече ми е дъно. Ако ще и да е най-великият футболист. Безкрайно ме е смешен и Арнолд с рекламите на бормашини и косачки.
Добре е като градиш име да внимаваш зад какви проекти ще заставаш и да си носиш последствията. Стоичков е решил, че ще осребрява и му дреме на шлифера, че го попиляват в соц. мрежи.
За мен лично е смешно след рекламата за Турските авиолинии, след интервюто и фотосесията за списанието да цъфне с тази чашка. В поста на Дилеми има толкова красиви думи за него по повод рекламата и феновете му.
Ако ще и 2 тира чаши да продаде, за мен вече минава на друго ниво. Дано добре осребри този проект.
Така си е решил, но да седна да припадам, айде няма нужда.
И за да не се изредят пак всички лично засегнати да си кажа, че и Ханде да го беше направила и на нея щеше да ме е яд, но за нея щях да съм даже по-остра в коментарите си.

# 498
Ако Керем снимаше и проекти, рекламите му нямаше да бият толкова на очи. За две години и половина има само един ромком с 13 епизода, който не беше нито успешен, нито интересен според мен. Та когато даваш на аудиторията си само реклами, последвания и отследвания на спрягани дами за приятелки, пускаш трейлър на дигитален сериал и после година няма информация за него, та какво се предполага, че трябва да коментират привържениците му? От последните му 10 публикации, 4 са рекламни. Това даваш, това се коментира.
Керем губи последователи в Инстаграм, не много, но пада бройката надолу. Осезаем спад има и в харесванията на публикациите му.

Бирсен за тази седмица ли писа, че трябва да има новини за дигиталния проект?

# 499
  • Кърджали
Критики имаше и срещу Ханде, когато реши да пусне платен абонамент за профила си в Инстаграм. Тогава беше яко критикувана в социалните мрежи и тук. Тя бързо се усети, че това само ще навреди и "приключението" траеше май има няма 24 часа.  Дет се вика - проба грешка.
Слънчице, освен ако умишлено не чакат хлапето да стане на възраст за женене, викам че ако малко позабавят този дигитален проект, може и хич да не го правят. То скоро и те ще забравят, че са го подготвяли. Дано поне /ако/ като го пуснат накрая, да си струва толкова чакането...

# 500
Нали е по-сценарий на Керем, предполагам, че ще иска да си развие проекта и да види бял свят. Сигурно ще снимат нещо съвсем ново, а това изобщо няма да го броят.

Чакам да прочета новини за този проект, нали писаха. Че ако новините са като на Керем изненадите, отиде една година. Satisfied

# 501
  • София
На мен не ми пречи какво рекламира Керем. Нивото му си е все същото. Феновете си го обичат. Нека си рекламира, докато намери подходящ проект. Ако трябва и година и две да изчака, а не на всяка цена да се хвърля на каквото и да е. Като гледам какви са сериалите през последната година нито един не ми харесва. Къванч може да снима веднъж на няколко години. Не се впуска от сериал в сериал. Това е глупаво. Не бройката на сериалите е важна. Пълна девалвация от към сюжети е в момента. Едно и също се снима. На килограм. Керем си знае какво прави. Не го подценявайте.

# 502
Нещо явно не си запозната много с Къванч, защото освен сериала, в който се снима и в момента излъчват втори сезон, миналата година излязоха още 2 негови филма. 2022 също има един филм.
Не знам защо смяташ, че някой подценява Керем. Ок, ти си възхитена от подхода, маркетинговата му стратегия и последния му блестящ проект, който обра всички награди.
Аз пък смятам, че може и по-добре.

Вярно, че и Ханде беше изпростяла яко (според мен) с платения профил в Инстаграм, но толкова бързо го махна, че аз докато разбера и да я нахейтя, вече не беше актуална информацията Grinning Grinning
Даже си мислех, че си измислят рускините.

# 503
  • София
Нещо явно не си запозната много с Къванч, защото освен сериала, в който се снима и в момента излъчват втори сезон, миналата година излязоха още 2 негови филма. 2022 също има един филм.
Не знам защо смяташ, че някой подценява Керем. Ок, ти си възхитена от подхода, маркетинговата му стратегия и последния му блестящ проект, който обра всички награди.
Аз пък смятам, че може и по-добре.

Вярно, че и Ханде беше изпростяла яко (според мен) с платения профил в Инстаграм, но толкова бързо го махна, че аз докато разбера и да я нахейтя, вече не беше актуална информацията Grinning Grinning
Даже си мислех, че си измислят рускините.
Защо се опитваш да ми променяш мнението? Не ми е приятно да спорим. Не всички имаме еднакъв вкус и мислим еднакво. Не  съм казала че съм възхитена от нещо, а че приемам всеки да прави каквото му харесва. Това са съвсем различни неща. Щом има милиони последователи, които харесват Керем, значи трябва да уважаваме неговите решения. Не да ги харесваме на всяка цена, а да ги уважаваме.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 23:20 от БлагаВест

# 504
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

# 505
Здравейте,
Когато сам си върши нещата

И когато ги остави в ръцете на чичо си и Гюнфер

Разликата е фрапантна.
Повече няма да ги коментирам тези Оливърс, стискам палци по- бързо да се усети,  че повече му вредят, отколкото му помагат.

# 506
Тина, добродушко ни е той Sparkling Heart, явно не може да отказва на родата Wink

Gift Heart

Инфо:
"Испанският телевизионен канал wapa публикува списък с 10-те най-добри красавици в света за 2023 г., Ханде Ерчел е класирана на 7-мо място в списъка"

И май съвсем скоро ще ни пуснат "интервю" с Ханде Wink

# 507
Явно ще съм мрънкалото днес в групата, но тази прическа състарява Ханде и ми изглежда все по странна 😎 Не е нейният цвят това..

# 508
# 509
Здравейте, момичета! Simple Smile
Да ви поздравя първо с настъпването на новата година и да ви пожелая здраве и късметът да ви спохожда във всичките ви мечти и действия! Flowers Four Leaf Clover Hug
Реших да напиша и своето мнение по повод рекламната работа на патроните на темата. Наясно съм, че рекламата е важна част от активността на актьорите. Някои реклами харесвам, някои - не. Харесвам последната реклама на Ханде и рекламата на Керем за турските авиолинии. Някак си те останаха в паметта ми. Харесвам и рекламата на двамата по време на "Почукай на вратата ми". И смятам, че и рекламата, както и изборът на филмов проект, трябва внимателно да се правят и с мисълта, че на първо място са избрали актьорската професия. Сред споменатите от dariVale впечатление ми е направило поведението на Халит Ергенч. Бях чела някъде (не си спомням, дали беше мнение или негова позиция), че не рекламира продукция, която би изместила възприятието на образите, които въплъщава като актьор. И това според мен е умна позиция.
Приятен ден на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт